Tóth Gabi az X-Faktor színpadán villantott
2013. november 23. 18:41
|
|
Eszter1990új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 198285 offline
|
XXD (szegény...)
2013. november 24. 08:13
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
hahahhhahahaha szakadok meg
2013. november 24. 17:00
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
nem kéne ilyen ruhákat hordania!!!!!!!!!!!!!
2013. november 24. 17:56
Ahem. Bár Tóth Gabi művésznő az elmúlt hetekben sokat tett annak érdekében, hogy előkelő helyet foglaljon el azon listámon, melyen a számomra legirritálóbb hírességek szerepelnek, van egy jó hírem számára: mélyen tisztelt (ez az irónia helye volt) Rubint Réka művésznőt nem előzte meg
Igen, jobban is ügyelhetett volna arra, hogy milyen göncöt akarnak ráerőltetni, megelőzve ezzel a bajt – bár az sem biztos, hogy véletlen volt a villantás, főleg, ha annak fényében nézzük, hogy szeret sokat mutatni magából.Viszont azt szintén szánalmasnak tartom, hogy idejön a semmiből Sóher Norbi kedves neje, osztva az észt, mintha jogosítványa lenne ahhoz, hogy beugasson (vagy benyerítsen, ha már néhány tag egy lóhoz hasonlítja
) mindenkinek, aki nem úgy néz ki, mint tökéletesre faragott márványszobor. Oké, lehet, hogy Gabi hátsója nem a legjobb (bár szerintem nincs különösebb baja
). De ha ő elégedett vele? De ha ő nem akar változtatni rajta? Félreértés ne essék, nekem nem azzal van gondom, hogy egészségesebb életmódra próbálják e népet rávenni, de ahogy mindezt teszik, na attól dobok hátast, és nem jó értelemben.
Igen, jobban is ügyelhetett volna arra, hogy milyen göncöt akarnak ráerőltetni, megelőzve ezzel a bajt – bár az sem biztos, hogy véletlen volt a villantás, főleg, ha annak fényében nézzük, hogy szeret sokat mutatni magából.Viszont azt szintén szánalmasnak tartom, hogy idejön a semmiből Sóher Norbi kedves neje, osztva az észt, mintha jogosítványa lenne ahhoz, hogy beugasson (vagy benyerítsen, ha már néhány tag egy lóhoz hasonlítja
2013. november 25. 15:03
|
|
MissWhovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.18. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 212058 offline
|
1. Ok, van aki öltözteti, sminkeli stb., de szerintem annyi beleszólása biztosan van, hogy az ilyen ruhaötletet elvethesse...
2.Ha nekem ilyen stylistom lenne, akkor pároslábbal rúgtam volna ki az első öt percen belül...
3. Igazság szerint előbb ugranék le a Lánchídról, minthogy ilyet felvennék...
2013. november 25. 15:17
Nem is lehetett látni!Amúgy meg minek kell mindenből cikket csinálni!?Jó oké fizetést kapnak ezért!
Mondjuk más is ezt csinálná!
D
Mondjuk más is ezt csinálná!
2013. november 25. 19:52
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hát elég gáz, de szerintem ő is beleszólhatott volna abba hogy hogy öltöztetik fel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: