Az Abu Dhabiban található Emirate palotában tartották a World Luxury Expót, ahol a szépségápolással kapcsolatos terméket is bemutattak. A kiállítás fénypontja egy öregedésgátló berendezés volt, melyet találóan „emberi regenerátornak” neveztek el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatták az emberi regenerátort
2013. november 18. 06:54
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szerintem nem hatásos és nem is szeretném, ha a tudomány beavatkozna a természet rendjébe. Amit én látok, az egy futurisztikus, sznoboknak készült hülyeség. Legalább el tudják költeni a pénzünket, lehetőleg minél többet, minél nagyobb marhaságért.
2013. november 18. 09:13
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
nem... és sosem értettem, miért akarják annyira felborítani a természet rendjét
az öregedés természetes velejárója az emberi életnek... és bár nem vagyok biológiazseni (szóval lehet, hogy tévedek), de szerintem az, hogy elkerüljük az öregedést, hosszabb távon károsabb
bár lehet, hogy ezt csak én gondolom így
2013. november 18. 09:42
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Csak azt nem mondták el, hogy mit csinál az egész, valami nagy kamu szaga van ennek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 18. 14:24
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jól néz ki,de nem hiszek benne.
2013. november 18. 15:10
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hülyeségnek tartom ezt a gépet!meg értem hogy nem szeretünk öregedni meg minden,de ez az élt rendje.
2013. november 18. 15:17
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
szerintem ez egy baromság...
2013. november 18. 15:47
Most ez komoly?? Ki hisz ebbe? Ez egy sz*rt se ér csak a gyémántok rajta! Találták volna fel az időgépet! Meg nem vsgyok én milliárdos! De amúgy jól néz ki! És akinek van rá oénze NE vegye meg! Baromság!!
2013. november 18. 15:51
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Szerintem még nem fejlődött addig a technológia...
2013. november 18. 16:21
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Ekkora baromságot...Nem tudják elfogadni az emberek az életet? Van gyerekkor,felnőttkor,és időskor.Megszületünk,élünk,megöregszünk,és eltávozunk.Tehetnek bármit,ez nem fog változni,ez az élet rendje,akármilyen fájó is ebbe beletörődni.Ha valaki nem akar ráncokat meg öregedést,akkor sportoljon,táplálkozzon egészségesen,és igyon sok folyadékot,meg esetleg használjon olyan kozmetikai termékeket,amik tényleg érnek valamit,és ennyi.Nincs szükség milliókba kerülő gépekre.Azt a rengeteg pénzt tényleg nem tudták volna másra felhasználni? Mert nekem lennének tippjeim, hogy mibe kellett volna azt a pénzt befektetni.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett