Victoria's Secret Fashion Show 2013: megvannak a fellépők
2013. november 12. 20:11
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
már várom, biztos jó lesz
mint minden évben.
)
2013. november 12. 20:17
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Már várom, biztosan remek lesz!
2013. november 12. 20:29
Mi az, hogy a Fall Out Boy nem a legnívósabb zenész vagy nem olyan világszínvonalúak mint például Katy Perry? oh god, hova kerültem..
2013. november 12. 21:12
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Haha,nekem nagyon tetszik ez a cikk
2013. november 12. 21:13
Mondjuk ki: sz*rt sem érnek az idei fellépők.
Bocsi fanok, de egy VS Fashion Showra elég kevés 1 életrekel Barbie (bár még vele van a legkevesebb gond), egy zenekarnyi balta arcú pasi és 2 totál ismeretlen előadó/együttes.
Bocsi fanok, de egy VS Fashion Showra elég kevés 1 életrekel Barbie (bár még vele van a legkevesebb gond), egy zenekarnyi balta arcú pasi és 2 totál ismeretlen előadó/együttes.
2013. november 13. 01:08
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Taylor Swift nem elég nívós? Könyörgöm, nézzétek meg a lemezeladásokat, a teltházas koncerteket az iTunes helyezéseket és még sorolhatnám... Taylor az egyik legkeresettebb zenész manapság. És én épp miatta fogom nézni. Pont.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. november 13. 06:36
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
Gabby szerintem ne irj úgy véleményt hogy nem vagy körültekintö. Néz utána a koncerteiknek (a fall out boy-rol beszélek) és számaiknak utána írd le hogy mit gondolsz roluk. Köszönöm. És ajánlóm hogy ne rájuk irtad azt hogy balta képü.
2013. november 13. 08:28
|
|
marti88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 71065 offline
|
Great Big World és a Neon Jungle-t én se vágom.De a másik kettő nagy név.Taylort nem igazánb csipem,nem szimpi a csaj.De a FOB az nagyon jó.főleg a rági dalaikat imádom!
2013. november 13. 12:53
|
|
czakoszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 172041 offline
|
Fall Out Boy
)
2013. november 13. 15:08
A maroon 5 kimaradt, mellesleg a fob azért elég nívós
2013. november 13. 16:38
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Taylort nem kedvelem,de a Fall Out Boy miért nem elég nagy név?!
A másik kettőt viszont én sem ismerem.
2013. november 13. 17:31
Mondjuk azért azt is meg lehet nézni, hogy ki mivel hívta fel magára figyelmet, mert sokan nem feltétlenül azért kerültek a középpontba, mert egyáltalán nincsenek túlértékelve, hanem mert mondjuk egy-egy ügyük miatt hetekig zengett tőlük a média. Nem kell senkit félteni, mindenki tud tenni azért, hogy rá figyeljen ország-világ, csak ki így, ki úgy.
Értse mindenki úgy, ahogy akarja.
Mellesleg meg lehet nézni, hogy az egyes zenekarok/előadók zenéit milyen korosztályok hallgatják, már nem azért. Nem szerződtethetnek minden egyes adásba olyan nagy sztárokat, mint x meg y. Direkt nem írtam nevet. Azt hiszem, hogy az FOB karrierje is ér annyit, minthogy valaki a popóját rázza négy percen keresztül.
Meglepő, de akadnak ma még olyanok (hál' Istennek jó számmal) akik nem szánalmas, gyerekes módon próbálnak karriert építeni például botrányt botrányra halmozva, hanem inkább turnézni mennek, stúdióznak, gyakarolnak stb...
Mellesleg örülök a Fall Out Boy-nak, furcsa lesz őket modellekkel együtt látni, de már várom.
Mellesleg meg lehet nézni, hogy az egyes zenekarok/előadók zenéit milyen korosztályok hallgatják, már nem azért. Nem szerződtethetnek minden egyes adásba olyan nagy sztárokat, mint x meg y. Direkt nem írtam nevet. Azt hiszem, hogy az FOB karrierje is ér annyit, minthogy valaki a popóját rázza négy percen keresztül.
Meglepő, de akadnak ma még olyanok (hál' Istennek jó számmal) akik nem szánalmas, gyerekes módon próbálnak karriert építeni például botrányt botrányra halmozva, hanem inkább turnézni mennek, stúdióznak, gyakarolnak stb...
Mellesleg örülök a Fall Out Boy-nak, furcsa lesz őket modellekkel együtt látni, de már várom.
2013. november 13. 17:59
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
már nagyon várom!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.