Tavaly Rihanna, Justin Bieber és Bruno Mars tette a tiszteletét az év legszexisebb fehérnemű-bemutatóján, idén négy zenészt is szerződtetett a Victoria's Secret márka.
A teljes cikkhez kattints ide!
Victoria's Secret Fashion Show 2013: megvannak a fellépők
2013. november 12. 18:03
Taylor Swift nem illik oda, egyszerűen nem tudom elképzelni, ahogyan idegesítően ugrál majd a színpadon egy fehérnemű bemutatón. A többieket viszont kíváncsian várom, Justin tavalyi cirkuszánál csak jobbak lehetnek.
2013. november 12. 18:15
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hát igen Katy-nek kéne lenni Taylor helyett de mind1
2013. november 12. 18:19
Tayloron kívül egyiket se szeretem, de nekem a múltkoriak közül Kanye West, Akon és Usher sem tetszett...
2013. november 12. 18:23
Nagyon örülök, hogy a FOB fellép.
De mi az, hogy lekörözik? Az egy dolog, hogy van aki jobban szereti mondjuk Lady GaGat mint pl. Taylor Swiftet, de azt hiszem nem kellene ilyet írni, hogy lekörözi egyik a másikat. Ez olyan, hogy ez jobb mint az. Ez viszont szerintem relatív, nem tényként kéne kezelni.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. november 12. 18:30
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A FOB-nak örülök, bár nem kifejezetten illenek a VSFS-hez. A Neon Jungle-ről nem rég néztem egy képet, és mintha a Picimix (Little Mix) másolatát láttam volna. :| Valóban sokkal lejjebb adták az elmúlt évekhez képest. De teszek magasról a fellépőkre. Az érdekel, hogy Constance idén is ott lesz *_*
2013. november 12. 18:30
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Egyedül a FOB-nak örülök, de nekik nagyon.
Az pedig tényleg merész kijelentés, hogy "XY messze lekörözi a fent említett előadókat." vagy hogy "A rajongóknak abban igazuk van, hogy idén nem a legnívósabb zenészeket sikerült megszerezni", mert az egész saját vélemény és ízlés kérdése, de ettől függetlenül köszi a cikket...
Az pedig tényleg merész kijelentés, hogy "XY messze lekörözi a fent említett előadókat." vagy hogy "A rajongóknak abban igazuk van, hogy idén nem a legnívósabb zenészeket sikerült megszerezni", mert az egész saját vélemény és ízlés kérdése, de ettől függetlenül köszi a cikket...
2013. november 12. 18:33
Biztos, hogy nagyon jó lesz divatbemutató. Nagyon örülök neki, hogy Taylor is fellép.
2013. november 12. 18:37
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ha a FOB nem lenne a fellépők között tényleg azt mondanám, hogy ez bizony gyengére sikeredett. De itt vannak és így kicsit kiakadtam azon a részen hogy "messze lekörözi a fent említett előadókat". Na mindegy, ízlés kérdése...
2013. november 12. 18:38
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Hát nemtom, én nem az előadók miatt szoktam nézni a műsort...
Amúgy nekem az egész jobban tetszene, ha tényleg olyanok mennének fellépni, akiket szeretek. De hát mindegy.
Amúgy nekem az egész jobban tetszene, ha tényleg olyanok mennének fellépni, akiket szeretek. De hát mindegy.
2013. november 12. 18:47
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ha Adriana ott lesz,akkor én nézni fogom! <333
2013. november 12. 18:53
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Csak Taylort ismerem.
Kár, hogy idén nem lép fel Justin és Rihanna...
2013. november 12. 19:03
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Gratulálok a Fall Out Boy-nak!!!
2013. november 12. 19:04
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
A tavalyi show-hoz képest igaz kicsit lejjebb rakták a lécet. Akkor ugyan is Bruno Mars, Rihanna, és Justin Bieber lépett fel, ha jól emlékszem. Az utóbbit nem igazán méltatom, de Bruno és Rihanna eszméletlen hangulatot csinált.
Viszont a FOB-ot sem kell félteni, ha a színvonalas előadásról beszélünk...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.