Tíz rémisztő szemöldök, amihez hasonlót még sose láttál!
2013. november 07. 18:04
Gusztustalan volt a cikk. Bocsánat a nyers megfogalmazásáért, de egyáltalán nem helyeslem ezt az egészet. Minek kell erről cikket írni?
Hogy a képen látható embereket mégjobban megalázzátok? Eddig a facebook csinálta, most már a Starity is kezdi, juj de jó. Oké, hogy egyes szemöldökök kiábrándítóak, de ha nekik ez tetszik, akkor oké, mellesleg lehet hogy poénból csinálta némelyik. Bár akkor meg nem kellett volna felraknia facebookra, de ez már más dolog. Nekem spec. még csak mosoly sem kúszott a számra. És most lehetek én a végtelenül negatív, személyes véleményt mondtam, belekötést elfogadok, pocskondiázást nem. ^-^
Hogy a képen látható embereket mégjobban megalázzátok? Eddig a facebook csinálta, most már a Starity is kezdi, juj de jó. Oké, hogy egyes szemöldökök kiábrándítóak, de ha nekik ez tetszik, akkor oké, mellesleg lehet hogy poénból csinálta némelyik. Bár akkor meg nem kellett volna felraknia facebookra, de ez már más dolog. Nekem spec. még csak mosoly sem kúszott a számra. És most lehetek én a végtelenül negatív, személyes véleményt mondtam, belekötést elfogadok, pocskondiázást nem. ^-^
2013. november 07. 18:12
Na igen.Extrémség,baleset és feltűnési viszketegség felsőfokon
2013. november 07. 18:14
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
a7.-en majdnem visszajött a palacsinta.!
2013. november 07. 18:15
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
A jogtalanul elítéltet viszont sajnálom...
2013. november 07. 18:22
|
|
Annacska1121új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 192947 offline
|
Jujj azt hiszem ma nem alszok nagyon gáz szemöldökök
2013. november 07. 19:24
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
uramiisteen.!!
2013. november 07. 19:37
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
omg. ezek ijesztőek, rémisztőek, undorítóak, csúnyák,etc... A tetovált szemöldökök eddig sem tetszettek, na meg akik baromi erősen kihúzzák feketével a szemöldöküket..könyörgöm, kíméljék már meg az ártatlanokat a látványtól
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett