Nézd meg a Földet egy gondolával!
2013. november 05. 19:44
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
biztos nagyon jó lehet kipróbálnám
2013. november 08. 14:51
Idézet (Zsófi1123 @ 2013.11.05. 18:20)
valóban sok, de ha azt nézzük, hogy olyan élményt ad, melyet ember csak álmodhat (jó a kivételnek), szerintem egy utazás az űrbe bármennyit megérhet, vagy még ha nem is bármennyit, de azért lássuk be, van akinek 16.5 millió aprópénz, szóval szerintem ahhoz képest hogy úgy lásd a Földet, mint még soha.. Baromira megéri!! És talán ha 20 év múlva az űrturizus teljesen normálisnak fog számítani, és ha nem is lesz olcsó, de megfizethető lesz, remélem hogy én is ülhetek egyszer egy olyan gépen (legyen bármi, amíg biztonságos) ami kivisz az űrbe és olyan élményt nyújt, ami semmihez sem fogható.
Igaz.
2013. november 09. 11:30
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
A World View vezérigazgatója, Jane Poynter a következőket nyilatkozta: „Látni a Földet, és körülötte a végtelen világűrt, segít az embereknek arra rájönni, hogy milyen kapcsolat van a bolygónk, és az univerzum között. Az is a célunk, hogy új távlatokat nyissunk a kíváncsi emberek számára, akik így tudományos kutatásokat és prezentációkat tudnak majd készíteni.”
ez tök jóó!
Én nagyon kipróbálnám 2016-ban!? xD akkor 16 éves leszek xd
Nagyon jó ötlet!
ez tök jóó!
Én nagyon kipróbálnám 2016-ban!? xD akkor 16 éves leszek xd
Nagyon jó ötlet!
2013. november 09. 15:30
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
Megint egy olyan hír hogy mennyi mindent megtehetnek a gazdak emberekek nekünk meg esélyünk se lesz egyszerű embereknek ki jutni az Űrbe max ha majd kellünk hold bányai munkára vagy valami munkára ahol hasznosak vagyunk...
2013. november 10. 11:37
|
breakingdawn8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.20. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 213819 offline
|
tök jó lehet én ki próbálnám
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: