Elhunyt a Velvet Underground énekese, Lou Reed
2013. október 28. 01:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Idén életmentő májtranszplantáción esett túl, drog- és alkoholfüggő volt...
Tényleg részvétem meg minden, és halottról jót vagy semmit, de csak nekem szúrja a szememet ez a mondat?!
2013. október 28. 10:16
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ez a hír alaposan hazavágott, de annyira, hogy mikor megtudtam, egyből elkezdtem sírni, tegnap egész nap nem találtam a helyem sehol. Számomra képtelenség ezt a tényt felfogni. A cikkbe beillesztett dalt pedig nagyon szeretem. Nyugodjék békében!
2013. október 28. 16:10
Nagy-nagy művész volt.
Lou Reed hihetetlenül intelligens volt, hallás alapján tanult meg hangszeren játszani. A zenéje kultikus volt, sok együttes, de zenei stílus merített ötletet a dalaiból.
A hippikorszakban nem volt furcsa, ha egy előadó drogfüggő.
Nyugodjék békében
Lou Reed hihetetlenül intelligens volt, hallás alapján tanult meg hangszeren játszani. A zenéje kultikus volt, sok együttes, de zenei stílus merített ötletet a dalaiból.
A hippikorszakban nem volt furcsa, ha egy előadó drogfüggő.
Nyugodjék békében
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 28. 16:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Pipi @ 2013.10.28. 16:11)
Beyla: nem értem, miért kell így kiforgatni egy cikket, és idekeverni olyan dolgot, ami nem is biztos, hogy úgy van? Nem látod, hogy ez már gyalázás?
Isten bocsássa meg bűnömet, de akkor inkább gyalázom ezt az embert, ha mondjuk egy gyermektől vette el az adott szervet, és így is élt vele egy keveset, míg valaki lehet, hogy 50-et vagy 60-at tudott volna. Személy szerint baróra harapok arra, amikor drogosnak vagy alkesznak adnak szervet. Mire fel?! Volt neki sajátja, ami egészséges volt, de ő tönkretette, míg másnak azért van szüksége rá, mert megbetegedett. Ez a különbség. És felőlem lehet az atyaúristen is, de az ilyeneket még a listára sem raknám fel. Egyébként a cikkben le van írva tisztán, hogy heroin- és alkoholista volt. Nagyjából 100%, hogy sztársága mibenléte miatt nem döglött bele a hedonista szerekbe, és helyette halt meg egy olyan nő/férfi/kislány/kisfiú, aki ezerszer jobban megérdemelte volna. Sorry, nekem ez a véleményem. De, mint írtam, nyugodjon békében meg minden izé, de nagyon nem tartom fairnek és igen is böki a csőrömet a dolog. Persze attól még lehetett nagy zenész, nem ezt mondom, de belőlem antipatikusságot váltott ki.
2013. október 28. 17:02
Idézet (Beyla @ 2013.10.28. 16:58)
Isten bocsássa meg bűnömet, de akkor inkább gyalázom ezt az embert, ha mondjuk egy gyermektől vette el az adott szervet, és így is élt kemény öt évet vele, míg valaki lehet, hogy 50-et vagy 60-at tudott volna. Személy szerint baróra harapok arra, amikor drogosnak vagy alkesznak adnak szervet. Mire fel?! Volt neki sajátja, ami egészséges volt, de ő tönkretette, míg másnak azért van szüksége rá, mert megbetegedett. Ez a különbség. És felőlem lehet az atyaúristen is, de az ilyeneket még a listára sem raknám fel. Egyébként a cikkben le van írva tisztán, hogy heroin- és alkoholista volt. Nagyjából 100%, hogy sztársága mibenléte miatt nem döglött bele a hedonista szerekbe 2008-ban, és helyette halt meg egy olyan nő/férfi/kislány/kisfiú, aki ezerszer jobban megérdemelte volna. Sorry, nekem ez a véleményem. De, mint írtam, nyugodjon békében meg minden izé, de nagyon nem tartom fairnek és igen is böki a csőrömet a dolog.
Bennem emellett az fogalmazódott meg, hogy 71 éves volt, elég idős az ilyesmihez. A szervtranszplantációnak nincs felső korhatára? Mert abból kiindulva, hogy egy gyermek, vagy egy fiatal felnőtt évtizedeket elélhet egy jól transzplantált szervvel, addig 70 évesen is legfeljebb néhányat, hisz ilyen korban már a szervezete sem képes úgy befogadni, plusz mondjuk ki, öreg (volt) már.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 28. 17:10
|
Beylacarter |
|
Idézet (Cynthia @ 2013.10.28. 17:02)
Bennem emellett az fogalmazódott meg, hogy 71 éves volt, elég idős az ilyesmihez. A szervtranszplantációnak nincs felső korhatára? Mert abból kiindulva, hogy egy gyermek, vagy egy fiatal felnőtt évtizedeket elélhet egy jól transzplantált szervvel, addig 70 évesen is legfeljebb néhányat, hisz ilyen korban már a szervezete sem képes úgy befogadni, plusz mondjuk ki, öreg (volt) már.
Nálunk olyan 50-60 év közötti a korhatár, de ez is eléggé változó. Csontvelő transzplantációnál például 55 éves kor felett az illető már nem kaphat csontvelőt (max családtagtól), de ezek a dolgok elég széles skálán mozognak és szerintem klinikáktól változik. Én emiatt is tippelek arra, hogy megvásárolta magának - sajnos van ilyen is - és úgy kapott hetvenévesen szervet, sőt az USA-ban én úgy tudom, hogy a drogosokat és az alkeszokat rá sem pakolják a listára pontosan azért, amit mondtam: kapjon egy újat, hogy azt is szétigya meg szétdrogozza? Mondjuk a várólista sem volt mindig egyértelmű számomra, mert sajnos itt is hallottam már nem egy olyan esetet, hogy gyermeknek kellett sürgősen a szerv (talán az is máj volt, már nem tudom pontosan), mégsem a Heim Pálba szállították, hanem a László Kórházba, ahol felnőtteket ápolnak. Mindenesetre akkor is baromi felháborító az, hogy ennek adtak új májat, élt vele egy keveset, míg más meg meghalt miatta.
2013. október 30. 22:41
Nyugodjon békében.
Elszomorított a hír
Nagyon jó előadó volt,a Perfect Day c. számát meg nagyon szeretem.
Nagyon jó előadó volt,a Perfect Day c. számát meg nagyon szeretem.
2013. november 01. 08:38
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Nyugodj békében. R.I.P.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.