A legnagyobbak közé is kerülhet a fiatal magyar zenekar, az Ivan & The Parazol.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Ivan & The Parazol képviseli hazánkat az idei MTV EMA-n
2013. október 26. 17:08
2013. október 26. 17:18
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Nagyon várom már, Miley <3
2013. október 26. 17:36
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Ohh Parazol! ♥♥♥ Nagyon örülök a srácok sikerének, csak így tovább! ♥
2013. október 26. 17:38
Nem ismerem őket, de ha azt mondják jók, akkor hajrá....
Csak ne olyanok legyenek mint a ByAlex. Rá is mindenki azt mondta, hogy jó, pedig NEM! EGYÁLTALÁN NEM!
Csak ne olyanok legyenek mint a ByAlex. Rá is mindenki azt mondta, hogy jó, pedig NEM! EGYÁLTALÁN NEM!
2013. október 26. 17:39
|
|
Natalie_Roseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 214085 offline
|
Jobban örültem volna Karanyinak
D de ők is nagyon jók ^^
2013. október 26. 19:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12636 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (kenz @ 2013.10.26. 19:35)
Csak én nem tom kik ezek? o.o
Nem, sajnos vagytok még páran akik buburkán, szelénkén meg gágán nevelkedtek valódi zene helyett ...
Itt a példa, hogy még idehaza is vannak tehetségek, csak oda kell figyelni és nem a népbutitó Viva Top 20-at kell alapnak tekinteni.
2013. október 26. 20:06
|
|
Nibiruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 210145 offline
|
elég szomorú ez az "imádom májlit és kik ezek" kommentdömping. tudjátok van google meg youtube ahol rákereshettek. de neem, mert amit nem adnak le napjában hússzor a viván, az ugye gagyi. sajnálom az ennyire beszűkült látókörű embereket. de legalább ne hirdetnétek ilyen büszkén.
2013. október 26. 20:07
Eskü, nem tudom kik ezek! Valami újjabb divatbanda?
2013. október 26. 20:56
|
|
Kittistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 344 Csatolások: 1 Azonosító: 207481 offline
|
ezek meg kik?? ilyen ismeretleneket küldenek a magyarok nem tudom ki volt az a b***m aki őket választotta,több 10 magyar van akik megállnák a helyüket kint az EMA-n erre ezek?? szánalom erre nincs más szó -.-"
2013. október 27. 07:52
|
|
Nibiruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 210145 offline
|
Kittister, attól hogy valaki ismeretlen, még nem lehet jó? Mégis kit küldjenek? Ezeket az ikszfaktorban összegyűjtött, kamerára tapadt, magánéletük eladásából élő önimádó férgeket?
Próbáljatok már meg nem azzal érvelni, hogy ismeretlenek. (Egyébként nagyon is ismertek, de aki a popkultúra pöcegödrének legalján csücsül, és azt hiszi, a mennyben van, az nem hallja föntről a hangokat.)
Próbáljatok már meg nem azzal érvelni, hogy ismeretlenek. (Egyébként nagyon is ismertek, de aki a popkultúra pöcegödrének legalján csücsül, és azt hiszi, a mennyben van, az nem hallja föntről a hangokat.)
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. október 27. 19:20
|
|
Kodoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 183733 offline
|
Én nagyon büszke vagyok, hogy idáig eljutottak és természetesen szavaztam is. :-)
Plusz egy megjegyzés néhány embernek : Azzal semmi problémám, hogy nem ismeritek őket, de azért ne ócsároljuk már a másik munkásságát.:-)
Plusz egy megjegyzés néhány embernek : Azzal semmi problémám, hogy nem ismeritek őket, de azért ne ócsároljuk már a másik munkásságát.:-)
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.