Hát ez...beteg. XD
Szerintem csak azért fizetnek ennyit a képeiért, mert ilyen bizarr módon készíti őket, egyébként ilyen "random összefestékezem a vászont" képeket nem tudok művészetnek hívni.
Bizarr! Szemével fest a különc művész
2013. október 06. 14:34
2013. október 06. 15:15
Ez elképesztően bizarr!
Egyáltalán nem tesz jót a szemének a festék. Kár a szeme világával fizetni bármilyen hobbiért is! "Első az egészség!"
Egyáltalán nem tesz jót a szemének a festék. Kár a szeme világával fizetni bármilyen hobbiért is! "Első az egészség!"
2013. október 06. 15:33
|
|
DemiliBarvúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 210099 offline
|
Ettől most rendesen kirázott a hideg
Ez undorító, de egyben tényleg lenyűgöző. Én nem venném meg a "festményeit" az biztos, mert azon kívül, hogy különleges, ha azt nézzük, tényleg csak pacsmagolás.. Amúgy ha felszív egy kis anyagot (khm.. drogot), azt is kisírja? :'D A másik kérdés, hogy erre hogy a fenébe jött rá? O.o Hát, végülis legalább olyan elfoglaltságot talált, ami nem káros.. mások felé.. Nem hiszem, hogy ez jót tenne a szemének.. De legalább találékony egy ember, az biztos
2013. október 06. 15:42
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Úr isten
Bekönnyezett az egész szemem, amikor a cikket olvastam
Szerintem ha ezt még sokáig csinálja, akkor simán meg fog vakulni.. Inkább spricceljen az orrából vagy a füléből de ezzel sztem hülyeség a látását kockáztatnia.
2013. október 06. 15:44
|
|
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline
|
Ez számomra hihetetlen tény, de eléggé érdekes is! Nem tudok ehhez mit hozáfűzni..
2013. október 06. 15:47
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Nem igaz,hogy valaki csak azért képes egy fröcskölt képért (amit minden 2 éves kisgyerek meg tud csinálni ecsettel) rengeteg pénzt kifizetni, hogy utána elmondhassa róla, hogy: "Ezt a képet szemmel festették és nagyon drága volt, de én támogatom az új művészeti technikákat..."
2013. október 06. 16:35
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ez bezteg.Valamilyen speciális festék lehet amit spriccelget.De én azért nem tenném ezt max vízzel az ő helyében.De ha eddig nem volt baja emiatt,akkor utána sem lesz (talán).
2013. október 06. 16:52
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
meg nem venném xdd meg am is undii xdd
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: