Zokogva távozott a Bestiák énekesnője az X-Faktorból
2013. október 01. 16:43
Egyáltalán én azt nem értem, hogy minek jelentkezett az X-faktorban, mikor ő már amúgy is befutott énekesnő? Legalább, most hogy nem jutott tovább, megadja a lehetőset másoknak. Meg szerintem nem is volt egy nagy szám..
2013. október 01. 17:01
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Sajnálom őt, ez lehetett volna egy nagy visszatérés neki, de szerintem voltak nála sokkal jobbak is a mezőnyben...
2013. október 01. 17:06
szerintem nagyon jól énekelet, és elég sokan látták, tényleg nagyon jó hangja van, de ma már nem olyan tehetségeket keresnek, mint Ő. és voltak nála sokkal jobbak is.
2013. október 01. 17:16
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
az idei x faktor nekem nagyon tetszik, mert a zsűrik jók
Tóthh Gabit is nagyon bírom, vicces, meg minden. Alföldi Robit is, akiben az tetszik, hogy nagyon viccesen fogalmaz, és igaz elég megbántó tud lenni, de általában igaza van.
2013. október 01. 17:32
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Befutott énekesnőnek túlzás említeni. Konkrétan két dalukra emlékszem, de azokra is halványan. Leginkább annak mondhat valamit a Bestiák együttes, aki élt a 90'-es években. Kozsó tákolta igazából össze Őket, Neki köszönhetően kiadtak két albumot, oszt' szépen feledésbe merült az egész Bestiák. Amit nem is csodálok, mert egyikük sem rendelkezett kiemelkedő vokális képességekkel. Gondolom szerette volna még utoljára kiélvezni az X-faktorral járó médiacirkuszt, de nem jött össze. Nem is bánom. Az idei mezőny egész jó. Találnának olyan aki megérdemelné a hírnevet^^"
2013. október 01. 17:50
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Sajnálom,én örültem volna ha tovább jut a versenyben.
2013. október 01. 18:01
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.10.01. 17:32)
Befutott énekesnőnek túlzás említeni. Konkrétan két dalukra emlékszem, de azokra is halványan. Leginkább annak mondhat valamit a Bestiák együttes, aki élt a 90'-es években. Kozsó tákolta igazából össze Őket, Neki köszönhetően kiadtak két albumot, oszt' szépen feledésbe merült az egész Bestiák. Amit nem is csodálok, mert egyikük sem rendelkezett kiemelkedő vokális képességekkel. Gondolom szerette volna még utoljára kiélvezni az X-faktorral járó médiacirkuszt, de nem jött össze. Nem is bánom. Az idei mezőny egész jó. Találnának olyan aki megérdemelné a hírnevet^^"
Teljesen egyetértek.
Ráadásul igen, az idei mezőny valóban elfogadható, sőt, még több is, mint elfogadható, mert az elmúlt évek borzalmai után remélem kapunk valami kiemelkedőt is. A volt gimimből két srác is jelentkezett a versenyre, most az egész város nekik szurkol!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 01. 18:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ő legalább jól énekel nem úgy mint,az a b**om rokker!!!!
Az Ilonának kellett volna tovább jutnia!
Az Ilonának kellett volna tovább jutnia!
2013. október 01. 18:15
Soha nem tudtam felfogni, hogy azok az emberek, akik egyszer már befutottak ( bár, ez az ő esetében elég nagy túlzás, legalább is a mai generációnak ) azok miért indulnak még egyszer? Persze, a pénz és a hírné nem lehet rossz dolog, de kell adni esélyt a mostani tehetségeknek is.
2013. október 01. 18:47
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez a nő nem csak a Bestiákban énekelt. Az az együttes alig három évig létezett a kilencvenes évek végén. Mikor volt már az? A feloszlás után több helyen vokálozott, jelenleg azt hiszem a Gönczi Gábor féle Smile tagja. Oké, nem tolják az ember arcába a tévék és rádiók, de neki ez a hivatása. Tény, hogy nem váltanék rá jegyet, de hogy őszinte legyek eddig egy darab tehetségkutatósra se voltam kiváncsi. Sem koncertre, se lemezboltba nem mentem miattuk, sőt még a bevásárlóközpontos örömködésekre se. Tömegcucc mind, rövid ideig pezsegnek, keresnek és kerestetnek velük, aztán pápás.
2013. október 01. 18:52
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Az élő adásba úgyse került volna be szerintem. Mondjuk tény, hogy jó hangja van, de voltak nála jobbak.
Viszont az hülyeség, hogy neki van már karrierje, minek jött.. Szabó Ádám is befutott, meg az a barátok köztös Márk is híres. idézőjelben. Zámbó Krisztián sem volt idegen, szóval szerintem érthető hogy ő is megakarta próbálni.
Viszont az hülyeség, hogy neki van már karrierje, minek jött.. Szabó Ádám is befutott, meg az a barátok köztös Márk is híres. idézőjelben. Zámbó Krisztián sem volt idegen, szóval szerintem érthető hogy ő is megakarta próbálni.
2013. október 01. 19:02
Nincs rossz hangja, de tényleg vannak nála jobbak is. És persze nem csak ő esett ki, hanem még sokan mások. De hát így van ez, mert most nem juthat tovább 100 meg 100 ember. 24 hely van (vagyis 25)... nem sikerülhet mindenkinek . Ennyi! Mellesleg nemcsak ő sírt, másoknak is nagyon fájt.
2013. október 01. 19:22
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Bár nem így nyilatkozott, azért ne mondja már, hogy nem volt biztos magában. Én speciel úgy éreztem, hogy mivel ismert és a 90-es években befutott énekesnő volt ezért úgy gondolta, hogy sok esélye van. Jól énekelt az biztos, de a táborban nem volt benne semmi extra. Elég nagyot koppant, úgy éreztem, sőt látszott rajta ez az egész.
2013. október 01. 20:24
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Sajnálom, hogy kiesett, viszont nekem annyira nem is tetszett
Sok sikert neki a továbbiakban
Sok sikert neki a továbbiakban
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.