A Bestiákból megismert énekesnő nem juthatott be a Mentorok házába, ezért borzasztóan összetört.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zokogva távozott a Bestiák énekesnője az X-Faktorból
2013. október 01. 15:20
2013. október 01. 15:42
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Most minden régi híresség a tehetség kutató műsorokba szeretné megmutatni magát.
De szerintem kiéget ez a lány is és mint ember sem szimpatikus nem tudom mit várnak el új esélyt?!
De szerintem kiéget ez a lány is és mint ember sem szimpatikus nem tudom mit várnak el új esélyt?!
2013. október 01. 15:44
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Nekem se tetszett, (tudom h kibírhatatlan vagyokXD) de aki nézte a X-Faktort, az mind látta, hogy sírt. Aki pedig nem, annak a fele azt se tudja, hogy ki ez a nő...
2013. október 01. 15:48
Hiszen nek ivan már afféle karrierje.Az X-Faktorban általában amatőröket keresnek!
2013. október 01. 16:04
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ha jelentkezett,akkor ez benne volt a pakliban. :cc
2013. október 01. 16:16
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nemcsak a karrier miatt. A külsőségek nagyon fontosak a mai világban sajnos, sőt, még egy ének versenyben is inkább beszavazzák az átlagos hangú, de nagyon helyes, vagy szép embereket. Persze vannak kivételek, de ebben a mezőnyben is udnék ilyenre példát mondani.
Amúgy meg..."számolt be erről a Blikk."
Hiteles forrás....
Amúgy meg..."számolt be erről a Blikk."
2013. október 01. 16:22
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Igazából ez várható volt, mert valóban nem volt rossz hangja, de annyira nem is volt jó, hogy a mentorházba kerüljön: jogosan esett ki ennél a résznél
Azért elég felnőtt már ahhoz, hogy tudja, az nem jogosítja fel arra, hogy megnyeri a versenyt, csak mert évekkel ezelőtt valami csapatban kornyikált
2013. október 01. 16:25
Végig aludtam az egész adást, úgyhogy csak egy videót láttam róla. De igazán számolhatott volna ezzel a lehetőséggel is, mivel nem ő az egyetlen, aki kiesett..
2013. október 01. 16:32
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Sajnálom!!!
Sorry!!!
Ez lehetett volna a nagy visszatérése, de enm sikerült!!! Ilyenkor nem csak csalódott az ember, de egy kicsit szégyenkezik is, hogy egy régi jó énekes volt és egy olyanban, mint az x-faktor (nem fikázás, de egy tehetségkutatóban egy ilyen ember simán legyőzhetne mindenki) ilyen hamar kiesett. Másrészt viszont át kell adni a helyeket a fiatalabb énekesnemzedéknek. Harmadrészt pedig ő vállalta, hogy eljön és benne volt a pakliba, hogy rossz időben, rossz helyen kieshet. Ha ezt bevállalta, akkor válalja a vele járó következményeket és azt, hogy nagyon sok pletyka lesz róla!!!
De azért mégegyszer SORRY!!!
ancy2001
Sorry!!!
Ez lehetett volna a nagy visszatérése, de enm sikerült!!! Ilyenkor nem csak csalódott az ember, de egy kicsit szégyenkezik is, hogy egy régi jó énekes volt és egy olyanban, mint az x-faktor (nem fikázás, de egy tehetségkutatóban egy ilyen ember simán legyőzhetne mindenki) ilyen hamar kiesett. Másrészt viszont át kell adni a helyeket a fiatalabb énekesnemzedéknek. Harmadrészt pedig ő vállalta, hogy eljön és benne volt a pakliba, hogy rossz időben, rossz helyen kieshet. Ha ezt bevállalta, akkor válalja a vele járó következményeket és azt, hogy nagyon sok pletyka lesz róla!!!
De azért mégegyszer SORRY!!!
ancy2001
2013. október 01. 16:38
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Szerintem teljesen jogos volt, mert az idei mezőnyben voltak nála sokkal tehetségesebb emberkék, akiknek még nem sikerült befutni, de Ilonának ott volt a lehetősége, és ha nem használta ki kellőképpen, akkor vessen magára - félreértés ne essék, nem ítélkezek, csak a véleményemet írtam le!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: