Dúsgazdagok lettek az Így jártam anyátokkal hölgyei
2013. szeptember 25. 20:00
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Imádom őket is és a sorozatot is és teljesen megérdemlik, bár nem gondoltam volna, hogy ennyit keresnek.
2013. szeptember 25. 20:10
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Szeretem a sorozatot, de már unalmas és vontatott, szerintem a 8. évaddal be kellett volna fejezni. Robin karaktere kimondottan irritál, amiért nem tudnak Teddel dűlőre jutni. Cobiet nem tartom, annyira jó színésznőnek, ha nem lenne ez a hype a sorozat körül, szerintem nem sok filmben kapna szerepet.
2013. szeptember 25. 20:23
|
|
adri001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 796 Csatolások: 245 Azonosító: 192844 offline
|
imádom ezt a sorozatot ez a kedvencem alig várom hogy láthassam a 9.epizódot valamint Robin és Barney esküvőjét,és én nem is csodálom hogy ilyen sok pénzt keresnek epizódonként szerintem meg is érdemlik
2013. szeptember 25. 20:34
Jók, úgyhogy megérdemlik. Ne sajnáljuk tőlük..
2013. szeptember 25. 20:55
|
|
D.V.Zsófivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 203907 offline
|
A legjobb sorozat és mindig az is marad csak olyan rossz hogy már csak 9. évad és több már nem lesz.
egyébként jó hogy ennyit kaszálnak és nagyon nagyon meg is érdemlik..
FOREVER ÍGY JÁRTAM ANYÁTOKKAL!!!!
2013. szeptember 25. 20:59
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Bevallom, hogy én csak az első évadot néztem végig, de egy idő után már unalmas. Szóval egy ideig vicces még - nekem egy idő után már fullra nem volt az - d ha belegondoltok, hogy 8 évadon keresztül azt viszi, hogy Ted még mindig nem találta meg a nagy Ő-t, uncsi és uncsi. A szereplőválogatás szerintem nagyon jó volt benne, mert pölö Cobie-t és nagyon megszerettem és utána imádtam, hogy például a Safe Haven című filmben is feltűnt. Szerethető színésznő, aranyos és tud játszani.
Persze, hogy megszedték ebből magukat, de szerintem tudni kéne, hogy a sorozatot mikor kell befejezni és sajnos a készítők nem tudják.
Persze, hogy megszedték ebből magukat, de szerintem tudni kéne, hogy a sorozatot mikor kell befejezni és sajnos a készítők nem tudják.
2013. szeptember 26. 06:13
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Hát nm éppen szegények:D
2013. szeptember 26. 09:12
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
Úristen! Én mindegyik részt fejből tudom, sőt, még a párbeszédek sem maradnak el! Naggyon imádom a HIMYM-t, és ők ketten a kedvenc karakteterim...(jó, persze Marshallék sem maradnak el)
2013. szeptember 26. 16:10
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Az biztos, hogy megérdemelték, nagyon jó a sorozat, sőt az egyik legjobb! Kár hogy most fut az utolsó évad...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: