A Victoria's Secret angyalai beavatnak sporttitkaikba
2013. szeptember 25. 21:10
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Amúgy az a baj, hogy minden modell tanácsa, egyél olyat, amibe nincsen sok kalória, de ha belegondolsz, minden ínycsiklandozó szeretni való ételben rengeteg kalória van. Jómagam is olyan vagyok, hogy hiába tudom, kéne mozogni, a sok tanulnivaló mellett egyszerűen örülök, ha este lehet egy kis nyugtom, nemhogy még tornázzak vagy mozogjak egyáltalán Szóvla én irigylem a kitartásukat, hogy zsúfolt napom is képes tornázni és letenni a csokit, Nekem bevallom nincsen ekkora önfegyelmem. Egy joghurttal meg kb 5 percig laksz jól. ezek a modellek valamilyen szinten éheztetik magukat, még ha nem is tudatosan. Szerintem van különbség aközött, hogy étkezzünk változatosan, együnk sok zöldséget vagy együnk keveset és nem gyomorterhelőt. Azért kíváncsi lennék, hogy ezek valaha esznek e jó zsíros pacalt vagy nem
2016. február 08. 19:22
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Most mindenki ugy kepzeli el, hogy jaj ok eheztetik magukat meg stb.. Jo, oke nem esznek sokat es gondolom ok se egyik naprol a masikra valtottak erre az eletmodra.. Most lehet itt szidni a modelleket, hogy elol deszka hatul lec de valljuk be nagyon szep alakuk van
szerintem barmelyik fiu elfogadna maga melle egy ilyen lanyt
nem mellesleg vannak "nagyob mellu" modellem is. Valhatok be csak a feltekenyseg szol beloletek
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: