A Victoria's Secret Angyalai tökéletes külsővel rendelkeznek: a szép arc nem csak alapvető követelmény, hanem elvárás is a márkánál, ám a modellek alakja talán még ennél is fontosabb. Az egészséges életmód két nagy támogatója, Lindsay Ellingston és Candice Swanepoel lett a márka sportvonalának, a VSX-nek az arca, s nem restek beavatni sportolási szokásaikba sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Victoria's Secret angyalai beavatnak sporttitkaikba
2013. szeptember 25. 08:09
XD.Én is szerencsés vagyok minden nap táncolok szórakozsból.Annyit ehetek ammenyit akarok nem hírok,apám duci volt azért hívják a mai napig kocának (de egyébként normális lefogyott épp úgy nézz ki mint egy férfi) de én vékony vagyok sőt 2 kocka is van a hasamon ha akarom.bírom az edzsést és imádom.
2013. szeptember 25. 09:55
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Szerencsések az ilyen alkatúak,bár most (annyira) én sem panaszkodhatom.
2013. szeptember 25. 12:42
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Jó kis tippek lettek
2013. szeptember 25. 13:13
10-ből 9 férfi nem kér a modellalkatú nőkből.
Messze nem tökéletesek, műnő hatásúak.
Viszont értelmesek a tippek, leszámítva a motivációs dolgot. A többiben teljesen igazuk van.
Messze nem tökéletesek, műnő hatásúak.
Viszont értelmesek a tippek, leszámítva a motivációs dolgot. A többiben teljesen igazuk van.
2013. szeptember 25. 13:19
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nagyon jól néznek ki
2013. szeptember 25. 14:07
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Én vagyok Candice 2 ebben az esetben!
2013. szeptember 25. 14:32
|
|
Loraineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 211148 offline
|
Idegesítő mikor egy modell ilyeneket mond, hogy bármit ehet nem hízík. Basszus még ha igaz is kussoljon, nem kell még földbe is döngölni azokat a csajokat akiknek nem tökéletes az alakjuk
A táncos dolog viszont tényleg jó, minden izmot átmozgat és szórakoztatóbb is mind 100 fekvőtámasz.
A táncos dolog viszont tényleg jó, minden izmot átmozgat és szórakoztatóbb is mind 100 fekvőtámasz.
2013. szeptember 25. 15:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Pár tanácsot biztos megfogadok!
2013. szeptember 25. 16:20
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Hát, ha nekik ettől olyan pálcikaalakjuk lesz, akkor rendben... De én inkább Candice ellentéte vagyok, szóval nekem keményen meg kell dolgoznom, hogy jó alakom legyen.
Amúgy az is igaz, hogy 10-ből 9 férfi nem kér az ilyen elöl deszka-hátul léc-fazonú nőkből, szóval inkább maradok olyan, mint amilyen most vagyok, igazából nem is nagyon érdekel
Amúgy az is igaz, hogy 10-ből 9 férfi nem kér az ilyen elöl deszka-hátul léc-fazonú nőkből, szóval inkább maradok olyan, mint amilyen most vagyok, igazából nem is nagyon érdekel
2013. szeptember 25. 17:20
Nagyon jó kis cikk! Igazán hasznos tippeket adnak mind a ketten. Mindkettőjüknek csodás alakja van, egyszerűen gyönyörűek!
2013. szeptember 25. 18:21
Nagyon jó cikk lett
Én eleve mondellnek készülök,így jónak kell kinéznem
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: