Színes tollak aggaszthatók a kutyusokra – a gazdik bolondulnak ezért a kiegészítőért!
A teljes cikkhez kattints ide!
Szőrhosszabbítás kutyáknak: az új trend
2013. szeptember 12. 22:14
2013. szeptember 12. 22:17
Szegény kutyák... nem értem miért csinálják ezt velük... először a ruha, most ez... legközelebb sminket is kapnak?
2013. szeptember 12. 22:19
Minek ilyet csinálni?
én sajnálom azokat a kutyákat akiknek a gazdáik ilyeneket aggatnak rájuk
én sajnálom azokat a kutyákat akiknek a gazdáik ilyeneket aggatnak rájuk
2013. szeptember 12. 22:54
Magyarázza már el nekem valaki, hogy ez a marhaság mire jó? Tudtommal a kutya, mint állatfaj nem egy karácsonyfának lett kitalálva. Szegény állatok képéről is tisztán látszik, hogy nem hordják előszeretettel. Az egyik a nóziját lógatja, a másik WTF!? fejet vág. A kutyának csonton, kaján és kis kuckón kivűl nincs szükségre semmiféle más sz*rra, csak a szeretetre. De ez nem kézzel fogható dolog.
2013. szeptember 13. 00:50
Én örülnék neki, hogy ez a sok unatkozó ember a kreativitását és tehetségét valami hasznosabb dologra fordítaná.
Annak meg kifejezetten örülnék, hogyha a kutyát tartó emberek zöme társként, barátként kezelné a kutyáját és nem valami alkalmi parti kelléknek. Én már a kutya ruhák többségét is hülyeségnek tartom, oké a rövid szőrű és alacsony kutyáknak hasznos dolog, de ott is inkább a praktikumra kéne szorítkozni és nem a kinézetre, mivel nem kifutóra adjuk rá arra a kutyára, hanem, hogy ne ázzon és fázzon meg. Annyi csilivili, flitteres, habosbabos kutya ruhát láttam már, hogy már előre sajnálom azt az ebet akinek azt megveszik, a különféle jelmezekre meg már tényleg nem értem mi szükség van. Bár ami eddig nálam a pálmát vitte az a kutya cipő volt, most komolyan az még is mire jó? Konkrétan semmire, sajnos nekem már volt szerencsém ilyen kis ölebet cipőben látni, de kb úgy lépkedett benne, mint gólya a mocsárban...
Ez a "szőrhosszabbítás" meg már tényleg őrület. Ezután lassan jön a póthaj, mű szempilla, karomfestés.
Ahelyett, hogy szegény kutyákat öltöztetnék meg hülyeségeket aggatnának rájuk, SZERESÉK őket. Semmibe se kerül, de egy kutyának vagy bármilyen állatnak ez a legnagyobb ajándék amit adhatunk. Meleg szállás, étel, ital, rengeteg törődés és még több szeretet, szerintem ez az öt dolog bőven elég. Nem kell semmi egyéb se parti ruha, se köröm cipő, se cicoma.
Annak meg kifejezetten örülnék, hogyha a kutyát tartó emberek zöme társként, barátként kezelné a kutyáját és nem valami alkalmi parti kelléknek. Én már a kutya ruhák többségét is hülyeségnek tartom, oké a rövid szőrű és alacsony kutyáknak hasznos dolog, de ott is inkább a praktikumra kéne szorítkozni és nem a kinézetre, mivel nem kifutóra adjuk rá arra a kutyára, hanem, hogy ne ázzon és fázzon meg. Annyi csilivili, flitteres, habosbabos kutya ruhát láttam már, hogy már előre sajnálom azt az ebet akinek azt megveszik, a különféle jelmezekre meg már tényleg nem értem mi szükség van. Bár ami eddig nálam a pálmát vitte az a kutya cipő volt, most komolyan az még is mire jó? Konkrétan semmire, sajnos nekem már volt szerencsém ilyen kis ölebet cipőben látni, de kb úgy lépkedett benne, mint gólya a mocsárban...
Ez a "szőrhosszabbítás" meg már tényleg őrület. Ezután lassan jön a póthaj, mű szempilla, karomfestés.
Ahelyett, hogy szegény kutyákat öltöztetnék meg hülyeségeket aggatnának rájuk, SZERESÉK őket. Semmibe se kerül, de egy kutyának vagy bármilyen állatnak ez a legnagyobb ajándék amit adhatunk. Meleg szállás, étel, ital, rengeteg törődés és még több szeretet, szerintem ez az öt dolog bőven elég. Nem kell semmi egyéb se parti ruha, se köröm cipő, se cicoma.
2013. szeptember 13. 06:29
Hát cukik, de amíg nem tudom megtárgyalni a kutyusommal, h milyen az ízlése, és milyet szeretne.....
Mondjuk egyébként sincs értelme.
2013. szeptember 13. 07:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Miért kell hülyét csinálni ezekből a szerencsétlen állatokból?
Attól, hogy az emberek előszeretettel teszik magukat nevetség tárgyává, a kedvenceiket már nem kellene!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.