Összefogott a Walking Dead és a University of California: túlélőkurzus indul a zombifanoknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zombikurzus indul egy kaliforniai egyetemen
2013. szeptember 04. 21:45
2013. szeptember 04. 21:54
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Látszik,hogy nyugati gondolkodás....
2013. szeptember 04. 22:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem meg baromi jó lehet!
Mondjuk lehet, hogy azért gondolom így, mert hatalmas Walking Dead rajongó vagyok, és imádom a sorozatot! Már nekem is jutott eszembe, hogy mi van, ha rám támad egy zombi a sötétben, amikor mászok be este a lakásba?XD Tudom, hülyeség, hisz a biológiát nézve, meg ahogyan az első évad végén elmagyarázza a vírus működését... maradjunk annyiban, hogy ilyen nem létezik. Lehetetlen, ám mindezek ellenére is képes megmozgatni az ember fantáziáját "Mi lenne ha..." címen. Ellennék, mint a befőtt ezen túlélő zombikurzuson, addig párom meg lazán eltanulhatná a jedik minden fortélyát. Ha eljön a zombiapokalipszis, akkor csak túlélnénk valahogy, nem?
1 felhasználónak tetszik:
AmyVie
2013. szeptember 04. 22:10
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Már azt hittem, hogy léteznek zombik.
2013. szeptember 04. 22:23
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
Hát legalább színesebbé teszik a még iskolába járó emberek életét, ettől érdekes Amerika.:)Szerintem jó ötlet, de ahogyan Beyla mondja, lehet hogy csak azért, mert jómagam is rajongó vagyok.
2013. szeptember 04. 22:24
Idézet (Beyla @ 2013.09.04. 22:00)
Szerintem meg baromi jó lehet!
Mondjuk lehet, hogy azért gondolom így, mert hatalmas Walking Dead rajongó vagyok, és imádom a sorozatot! Már nekem is jutott eszembe, hogy mi van, ha rám támad egy zombi a sötétben, amikor mászok be este a lakásba?XD Tudom, hülyeség, hisz a biológiát nézve, meg ahogyan az első évad végén elmagyarázza a vírus működését... maradjunk annyiban, hogy ilyen nem létezik. Lehetetlen, ám mindezek ellenére is képes megmozgatni az ember fantáziáját "Mi lenne ha..." címen. Ellennék, mint a befőtt ezen túlélő zombikurzuson, addig párom meg lazán eltanulhatná a jedik minden fortélyát. Ha eljön a zombiapokalipszis, akkor csak túlélnénk valahogy, nem?
Beyla
2013. szeptember 05. 06:13
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Milyen érdekes dolgok vannak ott! Igen, szerintem is nagyon jó ötlet, én is számtalanszor gondolkoztam már azon, hogy mi lenne, ha bekövetkezne a világvége.
Szívesen járnék abba az egyetembe.
2013. szeptember 05. 08:12
WOW
Ez, durva
Nem dudom mi értelme ha ilyan kurzusra szakosodik valaki de elég viccesen hangzik
Ez, durva
Nem dudom mi értelme ha ilyan kurzusra szakosodik valaki de elég viccesen hangzik
2013. szeptember 05. 10:00
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát ez nem semmi
2013. szeptember 05. 12:35
Wow! Nem is értem mire jó ez... zombik nem léteznek... nem tudom mi értelme... legalább érdekes lesz a suli...
Charlotte Benning
2013. szeptember 05. 14:07
elég furcsa... de én nem hinném, hogy kipróbálnám..
Charlotte Benning
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.