Bizarr! Csigákkal szépülnek a britek
2013. szeptember 01. 20:15
Én imádom a csigákat, mert szerintem kifejezetten aranyosak és ők aztán a légynek se ártanak. Ezt a csigás szépülést meg inkább a nevetséges kategóriába sorolnám nem a bizarrba, persze akik undorodnak tőlük azoknak persze, hogy bizarr.
A magam részéről elég hülyeségnek tartok ennyi pénzt kidobni az ablakon. Azt meg nem értem miért is lennének ezek más csigák a természetben lévőknél. A természetben is csak fűszálakat, leveleket és hasonlókat esznek, így most kifejezetten megmosolyogtatott, hogy az elmondása szerint ő bió cuccal eteti az állatkákat.
Perszemit is mondhatna mást hisz akkor a szépülni vágyók inkább összeszednek egy-kettőt a kertből és nem tudja kihúzni az emberek zsebéből a pénzt. De aki van olyan hülye, hogy ilyenért fizet az meg is érdemli.
A magam részéről elég hülyeségnek tartok ennyi pénzt kidobni az ablakon. Azt meg nem értem miért is lennének ezek más csigák a természetben lévőknél. A természetben is csak fűszálakat, leveleket és hasonlókat esznek, így most kifejezetten megmosolyogtatott, hogy az elmondása szerint ő bió cuccal eteti az állatkákat.
2013. szeptember 01. 20:25
Én ebben nem hiszek, de ha ingyen lenne, lehet, hogy megpróbálnám
2013. szeptember 01. 20:28
Hát ha hatásos akkor oké. Kipróbálnám, de csak azért, hogy megtudjam milyen érzés ha az arcomon kúsznak.
2013. szeptember 01. 20:38
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
undorito.. de hiszek benne ettol durvabb szepsegi tanacsot olvastam.. viszont nem vallalnam be,iszonyatosan fajhat
2013. szeptember 01. 20:39
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
szerintem nem olyan undi, főleg ha utána sima lesz az arcod
de ha valakinek még mindig undi, ott a smink!
de ha valakinek még mindig undi, ott a smink!
2013. szeptember 01. 20:40
Az emberek már minden gusztustalan beteg dologra képesek a szépségük érdekében... ott van még elrentettő példának a multkori cikk ahol galandféreg nyelésével akart fogyni a nő...
2013. szeptember 01. 20:42
Én biztos hogy nem próbálnám ki! Nem félek a csigáktól, de ez azért beteges!
2013. szeptember 01. 20:43
Akkor már összeszedek a kertből 3 rohadt csigát azt ráteszem az arcomra... Ki a franc ad ki ennyi pénzt ezért?
*b*szki ezt benéztem, szóval a kertben nem találok...
megint előbb írtam minthogy olvastam..
*b*szki ezt benéztem, szóval a kertben nem találok...
2013. szeptember 01. 20:53
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
fúúúúúúúúúúúúj.....
2013. szeptember 01. 20:57
|
deppheadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 208349 offline
|
jó, oké, lehet mondani, hogy ez gusztustalan, de valljuk be, szegény brit nők beltenyészett fejére ráfér a csigázás.
ha már mást nem tudnak tenni a szépségért (mert ugye egy implantátum/botox) drágább mint a csigazás
én amúgy ilyet halasban láttam, és ha az nem u8ndi, akkor ez se
gondoljatok vissza arra az időre, amikor az oviban a csigákkal játszottunk! akkor mindenki szerette őket
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: