Felejtsd el a kávét: parfümben az energia!
2013. augusztus 31. 15:24
Egyetértek Cynthia. Én mondjuk nem vagyok kávés(pedig a koromhoz képest már ihatnék), valahogy már az illatától is elfog a rosszullét, párszor pedig már belekóstoltam, és nem is ízlett egyáltalán..Szerintem még mindig az alvás az egészségesebb, és egy zuhany is fel tudja frissíteni az embert reggelenként, még ha totál KO, akkor is.
2013. augusztus 31. 15:28
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kipróbálnám.
2013. augusztus 31. 15:30
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nem kávéztam eddig sem,nem is hiszem,hogy rászokok a közeljövőben.Szóval,nekem édes mindegy.De egyetértek Cynthia egyik nézetével,hogy fennáll a túladagolás veszélye.
2013. augusztus 31. 16:03
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Nagyon durva xD Inkább akk a kávé
2013. augusztus 31. 16:17
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Sosem cserélném le a kávét erre. Ez nálam már egyfajta rituálé, hogy reggelente,- mondjuk nem minden nap, főleg nyáron nem
- felkelek és csinálok magamnak egy bögrével. Ez olyan, mint a könyv. Lehetnek netes újságok, virtuális regények stb. de a papír mámorító illatát, a susogást, amikor lapozol semmi sem fogja helyettesíteni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 31. 16:18
Ki tudja mi van benne? inkább vedelem a kávét -ami sz@r- semmint, hogy vegyszerekkel bombázzam magam és a szervezetem
2013. augusztus 31. 16:24
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Biztos meglehet egy ilyennek az ára
2013. augusztus 31. 16:59
|
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline
|
Tuti, hogy nem próbálnám ki. Inkább iszok kávét.
Ráfújni a bőrömre???!!
Persze, vagy eltömíti a pórusokat, ami még a legkevesebb, de bekerül a szervezetbe, és ki tudja, hogy milyen hatása lesz. Nem MOST hanem pl: 5 év múlva.
Meg is van a következő nagy botrány az elkövetkezendő 10 éven belül.
Ráfújni a bőrömre???!!
Meg is van a következő nagy botrány az elkövetkezendő 10 éven belül.
2013. augusztus 31. 17:02
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ó ez nem tudom hogy jutott eszükben de én inkább maradok a kávénál.
Nem díjazom ezt az ötletet.
Próbálja ki az aki feltalálta utána mondja el milyen.
Nem díjazom ezt az ötletet.
Próbálja ki az aki feltalálta utána mondja el milyen.
2013. augusztus 31. 17:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén szólva, aki képes mindezt magára fújni úgy, hogy nem tudja, hogy mi van benne, az meg is érdemli sorsát.
Mondjuk, ha ráírják az összetevőket, akkor tartalmazhat akár mást is, de nagyjából mégis csak tudod, hogy miből van. Szerintem ez a világ legnagyobb baromsága, mert én mondjuk szeretem a kávé ízét, így, ha kávézásra adom a fejemet, akkor élvezem is az ízét, s nem csak a koffein miatt lököm le a torkomon. A másik meg az, hogy lazán túl lehet adagolni, hiszen koffeinmérgezést is tudsz kapni, ami halálos. Milyen baromságokból nem csinálnak pénzt egyébként!
Én is inkább kávét vagy kólát iszok, ha fáradt vagyok, így ezt inkább hanyagolnám. Mondjuk biztos lesz pár delikvens, akik meg fogják venni sok pénzért...
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. augusztus 31. 17:10
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Nos,aki ezt elhiszi vagy kipróbálja,vigyázzon.Az ilyenekben nem lehet bízni,könnyen kitalálható miféle káros anyagokat tartalmazhat.Valószínűleg ez is a társadalom naiv és manipulálható rétegére lesz nagy hatással.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.