Kristen Stewart félmeztelenül reklámoz
2013. augusztus 30. 18:32
Szépen néz ki Kristen,de nem értem,miért ilyen sótlan?Erre az amúgy helyes nőre ha csak ránézek,már elmegy a kedvem az élettől.Remélem,kicsit megváltozik.
2013. augusztus 30. 18:50
Soha nem voltam oda Kristenért, de meg kell mondjam a képen tényleg szép
2013. augusztus 30. 18:52
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Más virágot képzeltem el a hátán amikor elkezdtem olvasni a cikket de utána láttam a képet.
Nem dobtam hátast a képtől.
Nem dobtam hátast a képtől.
2013. augusztus 30. 18:58
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Egész jó kép lenne, de nyitva a szája MEGINT. Nem igaz, hogy nem tudja becsukni, ez nem szexis, vagyis a nyúllapát fogai rontják a kép hatást. Pedig ha nem ilyen foga lenne (amit egyébként megtudna csináltatni annyi pénzből), vagy pont ez miatt csukva lenne a szája, még egész ízléses kép lenne...
2013. augusztus 30. 19:53
Érdekes, hogy lefaragtak a karjából. És élettelenül néz ki a "fények" miatt, ami az árnyékokat ítélve össze-vissza jönnek irreális módon. Valamint a virágok árnyéka is el van cseszve. Persze az emberek nem ezt fogják észrevenni, csak első ránézésre furcsa lesz a kép összhangja.
2013. augusztus 30. 20:20
Ez elég ratyi lett. A virágok elrontják. Azt mondta, h nem kell hazudnia ezekkel kapcsolatban. Miért is kéne bármi miatt hazudnia? :/
2013. augusztus 30. 20:44
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szerintem előnytelen lett :/
2013. augusztus 30. 20:45
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Bárki bármit mond, nekem tetszik
P
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: