Milyen zenét hallgatsz most? XVII.
2013. szeptember 30. 11:05
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Wisdom-Wisdom
2013. szeptember 30. 11:14
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 30. 12:15
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Within Temptation ft. Tarja - Paradise (What about us?)
Eskü még egy kis erőt is ad a mai nap indulásához. Szerintem suliba befelé menet hallgatni fogom, hogy valahogy kibírjam este nyolcig bent két óra alvással és migrénes fejfájással. Ehh, én is jól indulok neki a napnak!
Eskü még egy kis erőt is ad a mai nap indulásához. Szerintem suliba befelé menet hallgatni fogom, hogy valahogy kibírjam este nyolcig bent két óra alvással és migrénes fejfájással. Ehh, én is jól indulok neki a napnak!
2013. szeptember 30. 14:09
Rihanna feat. Mikky Ekko - Stay ♥
2013. szeptember 30. 14:19
Emeli Sande Read All About It
1 felhasználónak tetszik:
Seherezade1050
2013. szeptember 30. 14:33
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Within Temptation-Dog Days
fighting for a wasted love,fighting to survive..oh won't you please forget,won't you please forget, these are the dog days these are the dog daays ♥
fighting for a wasted love,fighting to survive..oh won't you please forget,won't you please forget, these are the dog days these are the dog daays ♥
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.