Fura dolgok, amiket könyvesboltban mondanak II.
2013. augusztus 25. 19:05
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Ezek nagyon komolyak
2013. augusztus 25. 19:06
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"Vevő: El tudnátok juttatni ezt a könyvet egy, Amerikában élő rokonomnak?
Jen: Természetesen, csak kiszámolom, mennyi lesz a könyv a postaköltséggel együtt.
Vevő: Micsoda? Még fizessek a postaköltségért is? De hát a könyvet kifizetem!"
Ismerős!
Annyi ilyen van... Én posztereket adok el, és néha meglepődnek, hogy a postai feladással járó költséget nekik kell állniuk.
Jen: Természetesen, csak kiszámolom, mennyi lesz a könyv a postaköltséggel együtt.
Vevő: Micsoda? Még fizessek a postaköltségért is? De hát a könyvet kifizetem!"
Ismerős!
2013. augusztus 25. 19:07
"Kislány: (egy könyvesszekrényre mutat) El tudsz jutni azon át Narniába?
Jen: Sajnos nem.
Kislány: Ó. A mi szekrényeink sem működnek. Apa szerint azért, mert anya az IKEA-ban vette őket."
A feltüntetetten szórakoztam a legjobban. Elég szomorú, hogy manapság ilyen tudatlan emberek vannak.
Jen: Sajnos nem.
Kislány: Ó. A mi szekrényeink sem működnek. Apa szerint azért, mert anya az IKEA-ban vette őket."
A feltüntetetten szórakoztam a legjobban. Elég szomorú, hogy manapság ilyen tudatlan emberek vannak.
2013. augusztus 25. 19:11
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
"Nem szeretem az életrajzi könyveket, a főszereplő mindig meghal. Annyira kiszámítható."
Nekem ez a févörit, de a többin is szakadtam XD
Nekem ez a févörit, de a többin is szakadtam XD
2013. augusztus 25. 19:11
a szürke ötven árnyalatáson nevettem a legtöbbet!
2013. augusztus 25. 19:12
|
|
vivien9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 199684 offline
|
Jezusom ez durva
ennyi hulyet!!!
ennyi hulyet!!!
2013. augusztus 25. 19:13
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát az emberi hülyeség határtalan, annyi szent. Amúgy a cikk nagyon jó lett.
2013. augusztus 25. 19:14
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
vannak érdekes dolgok... hogy lehet egy-két ember ennyire sötét...
2013. augusztus 25. 19:14
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Voltak olyan dialógusok, amiken kifejezetten mosolyogtam. Például a kislány a szekrénnyel, szerintem az baromi aranyos volt.
Ám, amikor olyanokat olvastam, hogy ki írta a Bibliát, meg Adolf Hitler amerikai volt, hát ne haragudjatok, de úgy gondolom, hogy alapműveltség tudni ezeket, nem? Azt azért tudjuk már, hogy Adolf Hitler milyen nemzetiségű volt. Velem rosszul járnának a könyvesboltokban, ha felvennének eladónak, mert tutira ilyenekkel jönnének hozzám, egyszerűen sírásig röhögném magamat, hogy hogyan lehet valaki ennyire buta és ostoba.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: