Nem hajlandó megválni 16 méteres hajától egy amerikai nő
2013. augusztus 21. 21:40
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
2013. augusztus 21. 21:50
Ez durva.. imádom a hosszú hajakat, és bárcsak nekem is már hosszú lenne, de ez túlzás..
2013. augusztus 21. 21:51
19 kiló. 20 év. Hogy lehetennyi ideig nem levágatni? Én ezt biztos nem bírnám ki. Kár, hogy abba a dologba nem gondolt bele, hogy ettől görbe lesz és az egészsége van kockán...Lehet nem is tudta. Na mindegy. Egy szóval: Beteges.
Ahogy az is, hogy 2 napig kell szárítani.
2013. augusztus 21. 22:04
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
uristen
az durva, és akkor mennyi idő mire megmossa, megszárítja, kifésüli vagy összegumizza a haját????
2013. augusztus 22. 08:50
Nem semmi. Én mindenesetre nem tudnám elképzelni az életemet 16 méteres hajjal.
2013. augusztus 22. 10:45
"Nagyon sok férfi megőrül a hosszúhajú nőkért!" Meglehet de nem azokért akiknek 16 méter hosszú a haja...Szerintem így akar kitűnni a tömegből mert ha ránézek akkor egy tök átlagos nőt látok (leszámítva a haját). És az egészségügyi kockázatokat nézve meg azt hogy ezek ellenére sem akar megszabadulni a hajának egy részétől szerintem őrült egy kicsit a nő, de ő tudja...Mondjuk betörnék hozzá és megnyírnám egy kicsit.
2013. augusztus 22. 10:47
De ha tudja, hogy nagy a lebénulási esélye a haja miatt, akkor miért nem vágatja le? Én soha nem tenném kockára az egészségem.
2013. augusztus 22. 11:23
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Ez nekem már az undorító kategória. Kellene egy ember, aki cipeli utána a haját. A derékig érő hajnál hosszabb nekem már nem tetszik, kezelni is nehéz, frizurát sem nagyon lehet belőle csinálni és akadályoz a haj mindenben. Ha meg mindig össze van kötve, akkor meg minek hosszú?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: