A Forgive Me-hez készült videót ma mutatta be a TeamSaade, amit az Aftonblandet nevű svéd oldalon tettek közzé először.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Eric Saade — Forgive Me
2013. augusztus 15. 17:33
2013. augusztus 15. 17:37
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
dejóó imádom *-*
2013. augusztus 15. 17:48
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Nagyon jó lett!!!<3
2013. augusztus 15. 17:52
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Tetszik. Kicsit többször meg kell hallgatnom, hogy belemásszon a fülembe. Az a bajusz viszont kiakaszt.
A klipben az tetszik, hogy a felületek és a fények olyan tiszták. A fehér részek különösen jók, és a váltás, mikor Eric sötét hátterét vágják be. Az különösen tetszik, ahogy váltogatják a háttér fényeket és nőnek az árnyékok a falon. Szóval nekem inkább ez tetszett benne, művészibb szemmel.
2013. augusztus 15. 17:52
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Nekem tetszik
2013. augusztus 15. 17:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon jó lett,szerintem is!
2013. augusztus 15. 18:02
Eric... csodás vagy!
Nem tudok rá rosszat mondani. A hangja csodás , a dalairól ne is beszéljünk.
Már nagyon-nagyon várom az új albumát, biztos vagyok benne ,hogy mindegyik dal tetszeni fog róla, hiszen az eddigieket imádom.
Ez a dal egy szívszaggató , igazi szakítós szám. Mikor először hallottam megkönnyeztem közben, ritka szép.
A klipről is az a véleményem. Nagyon jól ki lett találva, váltig állítom az egyik legjobb videója. Gratulálok Eric.
Nem tudok rá rosszat mondani. A hangja csodás , a dalairól ne is beszéljünk.
Már nagyon-nagyon várom az új albumát, biztos vagyok benne ,hogy mindegyik dal tetszeni fog róla, hiszen az eddigieket imádom.
Ez a dal egy szívszaggató , igazi szakítós szám. Mikor először hallottam megkönnyeztem közben, ritka szép.
A klipről is az a véleményem. Nagyon jól ki lett találva, váltig állítom az egyik legjobb videója. Gratulálok Eric.
2013. augusztus 15. 20:32
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Az hiszem, most jött el az ideje annak, hogy fangörlködjünk. És egy, két, há'! 1. A klip igazi remekmű. Nagyon tetszik benne a fekete-fehér színváltozás, mint ahogy azt többen is leírták előttem. 2. A dal maga is egy csoda, Eric megint alkotott valami érzelmeset. 3. A bajuszos fickó az újabb szerelmem.
4. JÖJJÖN MÁR AZ ALBUM!!!
2013. augusztus 16. 12:56
|
|
crazycandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 209009 offline
|
Imádom Eric-et meg a számait is, de nekem ez most egy kicsit túlságosan lájtosra sikerlt magához képest. Amúgy nem rossz a szám, valamint a klipp is jó, de produkált már jobbat is szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: