A 21 éves, frissen Angyallá avanzsált Karlie Klosst eddig mindig a high fashion munkáiról ismerhettük. Állítása szerint mindez a múlté.
A teljes cikkhez kattints ide!
Karlie Kloss túl híres a divatbemutatókhoz
2013. augusztus 09. 15:56
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Na igen, divatbemutatókon végigvonulni mááár too mainstream!
Amúgy más modellekre nézve ez a döntése elég lekezelően hathat,de végül is valahol igaza van,gondolom biztos sok perv jár ezekre,akik messze nem a ruhákért vannak ott. De most akkor miért lenne más,mintha levetkőzne egy magazinnak? Hagyjuk, sose fogom én megérteni ezt az ipart.
Amúgy más modellekre nézve ez a döntése elég lekezelően hathat,de végül is valahol igaza van,gondolom biztos sok perv jár ezekre,akik messze nem a ruhákért vannak ott. De most akkor miért lenne más,mintha levetkőzne egy magazinnak? Hagyjuk, sose fogom én megérteni ezt az ipart.
2013. augusztus 09. 15:59
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Hiszitek vagy sem, de erre számítottam. Karlie hirtelen lett a legfelkapottabb, legfoglalkoztatottabb topmodellek egyike. Amit egyrészt persze értek, mert valóba igazi modellalkat. Különleges arca van, és olyan kifutós mozgása, amihez foghatót nem igen láttak. Ezeket nem Én mondom, hanem a divatvilág nagyágyúi mondták ezeket Kloss-ról. Viszont azt nem értem hogyan lehet Ő VS angyal, amikor szerény véleményem szerint abszolúte nem illik bele a márka profiljába. Túl magas (185 cm), és túl vékony oda, és a VS általában commercial modelleket foglalkoztat, mivel ebben az esetben nagyobb hangsúly van azon hogy szép legyen egy modell pofija, nem kell hogy különleges legyen. Hát Ők tudják. Karlie-t ettől függetlenül még mindig bírom, csak szerintem a highfashion az Ő asztala. Egyébként a VS modelleknél az is probléma, hogy nem tudnak igazán hf munkákat elvállalni, mivel nagyon leköti Őket a márka. Szerintem egyedül Gisele Bündchen volt az aki profin helyt állt mind VS angyalkaként, mind highfashion modellként.
1 felhasználónak tetszik:
Judit107
2013. augusztus 09. 15:59
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Hát sztem nem valami szép!
2013. augusztus 09. 16:07
Én bírom Karlie-t, nagyon helyes és szimpatikus lány, és észbontó a mozgáskultúrája, de a VS angyalok közül nagyon kilóg. Ő azért nem az a nőiesen formás, szép arcú, dögös lány, akikkel fehérneműt szoktak reklámozni.
2013. augusztus 09. 16:09
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Róla még nem hallottam,de nem szoktam a modellvilágot figyelni,egy fav-om van:Adriana,de ő is gyönyörű.
2013. augusztus 09. 16:10
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én most olvasok róla másodszorra (és csak itt olvastam róla). Nem tudom hol lett ennyire felkapva, de hozzám még csak most jutott el ez a hír. És szerintem nem csak én vagyok az egyetlen, aki nem ismeri ezt a nőt.
2013. augusztus 09. 16:22
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.09. 15:59)
Hiszitek vagy sem, de erre számítottam. Karlie hirtelen lett a legfelkapottabb, legfoglalkoztatottabb topmodellek egyike. Amit egyrészt persze értek, mert valóba igazi modellalkat. Különleges arca van, és olyan kifutós mozgása, amihez foghatót nem igen láttak. Ezeket nem Én mondom, hanem a divatvilág nagyágyúi mondták ezeket Kloss-ról. Viszont azt nem értem hogyan lehet Ő VS angyal, amikor szerény véleményem szerint abszolúte nem illik bele a márka profiljába. Túl magas (185 cm), és túl vékony oda, és a VS általában commercial modelleket foglalkoztat, mivel ebben az esetben nagyobb hangsúly van azon hogy szép legyen egy modell pofija, nem kell hogy különleges legyen. Hát Ők tudják. Karlie-t ettől függetlenül még mindig bírom, csak szerintem a highfashion az Ő asztala. Egyébként a VS modelleknél az is probléma, hogy nem tudnak igazán hf munkákat elvállalni, mivel nagyon leköti Őket a márka. Szerintem egyedül Gisele Bündchen volt az aki profin helyt állt mind VS angyalkaként, mind highfashion modellként.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 09. 16:46
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Nem különösebben foglalkoztatnak a modellek (számomra elég haszontalan emberek nézve a divat felé való irányultságomat), de neki gratulálok. Szerintem különleges arca van, lehet, hogy nem a legszebb a Victoria's Secret modellek közül, de neki van az egyik legkülönlegesebb arca a modellek közül.
Bár az eléggé nyugtalanító, hogy egy képen húsosabbra kell retusálni a bordáinál. Lehet, hogy ez a magassága miatt van, de szerintem akkor is többet kéne táplálkoznia (főleg a 180 cm+ magasságával). A BMI értéke is meglehetősen alacsony.
Bár az eléggé nyugtalanító, hogy egy képen húsosabbra kell retusálni a bordáinál. Lehet, hogy ez a magassága miatt van, de szerintem akkor is többet kéne táplálkoznia (főleg a 180 cm+ magasságával). A BMI értéke is meglehetősen alacsony.
2013. augusztus 09. 16:47
Az biztos, hogy nagyon szép nő, szóval én megértem, hogy ilyen sikeres. Ennek ellenére szerintem nem igazán illik a VS angyalok közé.
2013. augusztus 09. 18:37
|
|
Tini Ladyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 267 Csatolások: 76 Azonosító: 124167 offline
|
Én képbe vagyok a VS modellekkel, de akármiylen szép Karlie, nem illik az angyalok közé. A Victoria's Secret-nek az a célja, hogy olyan alakokat mutassanak be a kifutón, akik példát mutatnak a "tökélets test" fogalmáról. Lefordítva: nem a csont és bőr nőkre, lányokra hajtanak, hanem a szép, karcsú, és legfőképp nem gizda vagy piszakafa modellekre. Elsimerem, Karlie nagyon szé pés tehetséges, de túlságosan soványnak tűnik, ez pedig valószínűleg nem lesz jó hatással a nőkre. Hallottam olyanról, hogy ki kellett retusálni a bordáit, mert túlságosan kilógtak. Én úgy vagyok vele, hogy szívesebben láttam volna még néhány évig Mirandát a kifutón és Karlie-t meghagytam volna még egy ideig a ruha-divatházak bemutatóin. Én tisztelem őt, rengeteg show-ját megnéztem már, de mint azt a legelején említettem, nem illik egy VS angyalhoz.
2013. augusztus 09. 18:45
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Imádom a VS modelleket! Legfőképp Adrianát,Alessandrát, és Candicet, de Karlie valahogy nem illik a képpbe, ő valamiért olyan más számomra! szép tényleg nagyon, de nem tudom elképzelni egy fő angyal szerepébe, nem hozzá illik! A kifutót szerintem kár lenne otthagynia, mert így ismerte meg a világ, ez tette híressé a sok kifutós munka, és szerintem nagy bátorságra vall , hogy ezt így kimeri jelenteni, hogyha ő ott lenne a kifutón nem a ruhákra, hanem rá figyelnének, valjuk be Karlienál nagyobb nevek nem merik ezt így kijelenteni.
2013. augusztus 09. 19:08
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Csak nem büdös munka?! Jóval nagyobb nevek is végig vonulnak a kifutón.
2013. augusztus 09. 19:57
|
|
ddora7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 332 Csatolások: 4 Azonosító: 132828 offline
|
Szerintem különleges,karakteres arca van,a kisugárzásával felkelti az emberek figyelmét és a járásából egyből rá lehet vágni,hogy ő az. Szerintem igenis beillik a VS angyalok közé. Amúgy mindenkinek más az ízlése,nekem pl Candice feje irritáló és valahogy nem látom benne az angyalt..
2013. augusztus 09. 21:18
Nem szeretem. Beképzelt, idegesítő, és valahogy nem való angyalnak. Szép meg minden, de a VS-esek sokkal életvidámabbak, természetesebbek és a koruknak megfelelően néznek ki...
2013. augusztus 09. 21:39
"egy egész világ ismeri az arcát és nevét" mondjuk én még nem is hallottam róla.. amúgy meg ha meg sem próbálja honnan tudja hogy nem sikerülne??.. -.-
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.