Starity

Angelina Jolie Hollywood legjobban fizetett színésznője

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 31. 11:41 #61
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 0
Azonosító: 203214
De jó nekik!! Én nemtom mikor keresek ennyit!! biggrin.gif
2013. július 31. 11:49 #62
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
Kristen mit keres még itt? már nem azért de nem hallottam róla a twilight óta..hát na mindegy mai röhögő görcs is megvolt..biggrin.gif
2013. július 31. 13:35 #63
kiskepikeh
kiskepikeh
visszatérő vendég
Hozzászólás: 479
Csatolások: 16478
Azonosító: 153838
De nagyon jó nekik én is örülnék ha ennyit keresnék. smileeee.gif
2013. július 31. 17:28 #64
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
Hozzászólás: 945
Csatolások: 1
Azonosító: 201136
nem olyan meglepő a sorrend...
2013. július 31. 18:55 #65
Selena-1D fan
Selena-1D fan
visszatérő vendég

Státusz♥♥♥ BLACK WIDOW ♥♥♥
Hozzászólás: 116
Azonosító: 207110
Jó sokat keresnek!
2013. július 31. 19:56 #66
Betta15
Betta15
visszatérő vendég

Státusz" És akkor az oroszlán beleszeretett a bárányba...
Hozzászólás: 279
Azonosító: 182964
de jó nekik, de meg is érdemlik megdolgoznak érte!!! smileeee.gif
2013. július 31. 19:56 #67
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Jogosan áll az élen. A munkái kifogástalanok, alapítványoknak adakozik és segít ahol tud. JLaw szintén kiérdemelte, de Kristennek semmi keresnivalója a listán. Felfoghatatlan, hogy mindig besorolják.
2013. július 31. 20:12 #68
Selena07
Selena07
új tag

StátuszFeladnám a csokievést,csak én semmit nem szoktam feladni :)
Hozzászólás: 52
Azonosító: 128655
"Mi az hogy már megint Kristent ócsároljátok.Hagyjátok békén őt.Komolyan.Majd én is a ti kedvenceiteket fogom lealázni.Kristen megérdemli a fizetését.Nem érdekel ki mit mond.Ki állok Kristen mellet.Elegem van hogy megint ez megy !"

Előbb tanulj meg írni, aztán talán művelődsz annyit, hogy rájöjj, amit Kristen, ha fogalmazhatok így, "alkotott", az egy nagy kalap szar! Angelina pedig jogosan áll ott, ahol, ahogy a többiekkel sincs semmi bajom. Aki megdolgozik érte, megérdemli. Most hadd ne mondjam, Kristen miért is nem érdemli meg a szememben!
2013. július 31. 22:07 #69
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Selena07 @ 2013.07.31. 20:12)
"Mi az hogy már megint Kristent ócsároljátok.Hagyjátok békén őt.Komolyan.Majd én is a ti kedvenceiteket fogom lealázni.Kristen megérdemli a fizetését.Nem érdekel ki mit mond.Ki állok Kristen mellet.Elegem van hogy megint ez megy !"
Előbb tanulj meg írni, aztán talán művelődsz annyit, hogy rájöjj, amit Kristen, ha fogalmazhatok így, "alkotott", az egy nagy kalap szar! Angelina pedig jogosan áll ott, ahol, ahogy a többiekkel sincs semmi bajom. Aki megdolgozik érte, megérdemli. Most hadd ne mondjam, Kristen miért is nem érdemli meg a szememben!

Remélem az én helyesírásommal nem lesz problémád, de mindenféleképpen meg kell jegyeznem, hogy mennyire ellenzem ezt az egész Kristen Stewart-ellenes általános közhangulatot. Mindenki, akinek van egy kis sütnivalója, rájöhet, hogy Stewart a Twilight miatt van a listán, ugyanis ez egy évi keresleti becslés, és bizony abban még mindig simán benne lehet a múlt novemberben bemutatott filmért kapott összeg. Mi másért lenne Lautner szintén benne a 30 alatti legjobban keresők TOP 10-ében? Ne legyünk naivak. A pénzt nem tehetségért osztogatják, ebben az esetben konkrétan egy filmszéria anyagi sikeréért kapott ennyit Stewart. Jennifer Lawrence-ről ez szintén elmondható - imádom a lányt, ezt szerintem minden fórumlátogató tudja már, de ne higgye senki, hogy az Oscar-díjából kaparta össze azokat a millákat.

A másik dolog, hogy kíváncsi lennék, hogy ha leállítanék pár embert, hogy vajon miért is olyan ellenszenves számukra Stewart, fejfogós válaszokat kapnék. "Nem tetszenek a magánéletben hozott döntései" - Miért érdekel titeket ez egyáltalán? "Nem tetszik, hogy nem mosolyog a különböző rendezvényeken" - Örüljetek, hogy van egy színésznő, aki nem akar megfelelni az összes ostoba hollywoodi normának, és nem erőlteti magára állandóan azt a vadalma vigyort! (Kis betű: ezt általában mellesleg senki sem követeli meg a férfi sztároktól.) "De akkor is unszimpatikus a viselkedése és az hogy nem mosolyog!" - Szerencsétlennek introvertált személyisége van, fogadni mernék, hogy millió ismerősötök viselkedik hasonlóan efféle szociális környezetben. És persze a kedvencem: "Dehát nincs is tehetsége és különben is faarcú!" - Láttátok ti egyáltalán bármiben is a tvájlájton esetleg a hófehéren kívül? Belegondoltatok, hogy lehet, hogy az általa játszott karakter az, ami nem követel meg tőle túl széles érzelmi skálát?

Mondanám, hogy elmélkedjetek egy kicsit ezen és nézzétek meg néhány filmjét mielőtt további ehhez hasonlóan kemény véleményt alkotnátok, de úgyis tudom, hogy mindhiába.

Ui.: még csak nem is rajongok a lányért, és magam sem láttam elég szerepben, hogy valós véleményt nyilvánítsak a tehetségéről, de ami túlzás, az azért már túlzás.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. augusztus 01. 15:33 #70
convar
convar
visszatérő vendég

Státuszconvar már beállította a státuszát
Hozzászólás: 134
Csatolások: 11
Azonosító: 139974
Idézet (DennyKeh @ 2013.07.30. 16:19)
Én Emma Stone-t tettem volna az első helyre biggrin.gif de egyébként jó lista biggrin.gif

Édes vagy, de nem tűnt fel hogy ez nem egy szimpátialista? Itt most számszerű tények határozzák meg a sorrendet.
Idézet (Lucyan @ 2013.07.30. 21:51)
Ó jézusom, de nagy hülyeséget mondtál... A színészeknek mégis mi közük van a pophoz? A jó szófordulat erre az "Ilyen a show-biznisz." Kérlek, gondolkodj, mielőtt írsz...

Hallottad már azt a fogalmat hogy hasonlat?

Kérlek, gondolkodj, mielőtt írsz...
Idézet (mse90 @ 2013.07.31. 22:07)
Remélem az én helyesírásommal nem lesz problémád, de mindenféleképpen meg kell jegyeznem, hogy mennyire ellenzem ezt az egész Kristen Stewart-ellenes általános közhangulatot. Mindenki, akinek van egy kis sütnivalója, rájöhet, hogy Stewart a Twilight miatt van a listán, ugyanis ez egy évi keresleti becslés, és bizony abban még mindig simán benne lehet a múlt novemberben bemutatott filmért kapott összeg. Mi másért lenne Lautner szintén benne a 30 alatti legjobban keresők TOP 10-ében? Ne legyünk naivak. A pénzt nem tehetségért osztogatják, ebben az esetben konkrétan egy filmszéria anyagi sikeréért kapott ennyit Stewart. Jennifer Lawrence-ről ez szintén elmondható - imádom a lányt, ezt szerintem minden fórumlátogató tudja már, de ne higgye senki, hogy az Oscar-díjából kaparta össze azokat a millákat.
A másik dolog, hogy kíváncsi lennék, hogy ha leállítanék pár embert, hogy vajon miért is olyan ellenszenves számukra Stewart, fejfogós válaszokat kapnék. "Nem tetszenek a magánéletben hozott döntései" - Miért érdekel titeket ez egyáltalán? "Nem tetszik, hogy nem mosolyog a különböző rendezvényeken" - Örüljetek, hogy van egy színésznő, aki nem akar megfelelni az összes ostoba hollywoodi normának, és nem erőlteti magára állandóan azt a vadalma vigyort! (Kis betű: ezt általában mellesleg senki sem követeli meg a férfi sztároktól.) "De akkor is unszimpatikus a viselkedése és az hogy nem mosolyog!" - Szerencsétlennek introvertált személyisége van, fogadni mernék, hogy millió ismerősötök viselkedik hasonlóan efféle szociális környezetben. És persze a kedvencem: "Dehát nincs is tehetsége és különben is faarcú!" - Láttátok ti egyáltalán bármiben is a tvájlájton esetleg a hófehéren kívül? Belegondoltatok, hogy lehet, hogy az általa játszott karakter az, ami nem követel meg tőle túl széles érzelmi skálát?
Mondanám, hogy elmélkedjetek egy kicsit ezen és nézzétek meg néhány filmjét mielőtt további ehhez hasonlóan kemény véleményt alkotnátok, de úgyis tudom, hogy mindhiába.
Ui.: még csak nem is rajongok a lányért, és magam sem láttam elég szerepben, hogy valós véleményt nyilvánítsak a tehetségéről, de ami túlzás, az azért már túlzás.

+1

Végre egy vmirevaló, józan felfogású intelligens vélemény. (Am olvastam a bemutatkozásod. A Dark Angel-t még esetleg ajánlanám megtekintésre hamár láttam hogy mennyire bejönnek neked a scifi sorozatok wink.gif )
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. augusztus 02. 15:52 #71
- törölt felhasználó -    
Fú de utálom Kristent! Hogytudnak egyáltalán pénzt adniennek a tehetségtelen színésznőnek?
2013. augusztus 07. 15:02 #72
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Jennifer Lawrence heart.gif
2013. augusztus 07. 15:14 #73
mókusmoly
mókusmoly
visszatérő vendég

Státusz,, A legendák sosem halnak meg ! "
Hozzászólás: 389
Azonosító: 190219
Hű,ez igen - azt eddig is tudtam hogy sokat keresnek,de ez még annál is több!
2013. augusztus 10. 09:41 #74
zita78
zita78
új tag

Státuszmost éppen az Adriéknál vagyok
Hozzászólás: 18
Azonosító: 208693
Jennifer Lawrence
2013. augusztus 11. 08:53 #75
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
VVVVVVááááááóóóóó!!!!!!!!!smileeee.gif
2013. augusztus 12. 11:25 #76
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
hát jó sok pénzt keresnek az biztos
2013. augusztus 12. 19:35 #77
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 294
Azonosító: 182644
Hát Jenniferen nem csodálom,hisz fantasztikus színésznő. És ott van Emmma Stone is *-*
2013. augusztus 15. 09:44 #78
- törölt felhasználó -    
Gratula mindenkinek .
2013. szeptember 29. 07:39 #79
Mitti
Mitti
wanheda

StátuszYo gonplei ste odon
Hozzászólás: 991
Csatolások: 5
Azonosító: 200806