Angelina Jolie Hollywood legjobban fizetett színésznője
2013. július 31. 13:35
|
|
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline
|
De nagyon jó nekik én is örülnék ha ennyit keresnék.
2013. július 31. 17:28
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
nem olyan meglepő a sorrend...
2013. július 31. 18:55
|
|
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline
|
Jó sokat keresnek!
2013. július 31. 19:56
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Jogosan áll az élen. A munkái kifogástalanok, alapítványoknak adakozik és segít ahol tud. JLaw szintén kiérdemelte, de Kristennek semmi keresnivalója a listán. Felfoghatatlan, hogy mindig besorolják.
2013. július 31. 20:12
|
|
Selena07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 128655 offline
|
"Mi az hogy már megint Kristent ócsároljátok.Hagyjátok békén őt.Komolyan.Majd én is a ti kedvenceiteket fogom lealázni.Kristen megérdemli a fizetését.Nem érdekel ki mit mond.Ki állok Kristen mellet.Elegem van hogy megint ez megy !"
Előbb tanulj meg írni, aztán talán művelődsz annyit, hogy rájöjj, amit Kristen, ha fogalmazhatok így, "alkotott", az egy nagy kalap szar! Angelina pedig jogosan áll ott, ahol, ahogy a többiekkel sincs semmi bajom. Aki megdolgozik érte, megérdemli. Most hadd ne mondjam, Kristen miért is nem érdemli meg a szememben!
Előbb tanulj meg írni, aztán talán művelődsz annyit, hogy rájöjj, amit Kristen, ha fogalmazhatok így, "alkotott", az egy nagy kalap szar! Angelina pedig jogosan áll ott, ahol, ahogy a többiekkel sincs semmi bajom. Aki megdolgozik érte, megérdemli. Most hadd ne mondjam, Kristen miért is nem érdemli meg a szememben!
2013. július 31. 22:07
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Selena07 @ 2013.07.31. 20:12)
"Mi az hogy már megint Kristent ócsároljátok.Hagyjátok békén őt.Komolyan.Majd én is a ti kedvenceiteket fogom lealázni.Kristen megérdemli a fizetését.Nem érdekel ki mit mond.Ki állok Kristen mellet.Elegem van hogy megint ez megy !"
Remélem az én helyesírásommal nem lesz problémád, de mindenféleképpen meg kell jegyeznem, hogy mennyire ellenzem ezt az egész Kristen Stewart-ellenes általános közhangulatot. Mindenki, akinek van egy kis sütnivalója, rájöhet, hogy Stewart a Twilight miatt van a listán, ugyanis ez egy évi keresleti becslés, és bizony abban még mindig simán benne lehet a múlt novemberben bemutatott filmért kapott összeg. Mi másért lenne Lautner szintén benne a 30 alatti legjobban keresők TOP 10-ében? Ne legyünk naivak. A pénzt nem tehetségért osztogatják, ebben az esetben konkrétan egy filmszéria anyagi sikeréért kapott ennyit Stewart. Jennifer Lawrence-ről ez szintén elmondható - imádom a lányt, ezt szerintem minden fórumlátogató tudja már, de ne higgye senki, hogy az Oscar-díjából kaparta össze azokat a millákat.
A másik dolog, hogy kíváncsi lennék, hogy ha leállítanék pár embert, hogy vajon miért is olyan ellenszenves számukra Stewart, fejfogós válaszokat kapnék. "Nem tetszenek a magánéletben hozott döntései" - Miért érdekel titeket ez egyáltalán? "Nem tetszik, hogy nem mosolyog a különböző rendezvényeken" - Örüljetek, hogy van egy színésznő, aki nem akar megfelelni az összes ostoba hollywoodi normának, és nem erőlteti magára állandóan azt a vadalma vigyort! (Kis betű: ezt általában mellesleg senki sem követeli meg a férfi sztároktól.) "De akkor is unszimpatikus a viselkedése és az hogy nem mosolyog!" - Szerencsétlennek introvertált személyisége van, fogadni mernék, hogy millió ismerősötök viselkedik hasonlóan efféle szociális környezetben. És persze a kedvencem: "Dehát nincs is tehetsége és különben is faarcú!" - Láttátok ti egyáltalán bármiben is a tvájlájton esetleg a hófehéren kívül? Belegondoltatok, hogy lehet, hogy az általa játszott karakter az, ami nem követel meg tőle túl széles érzelmi skálát?
Mondanám, hogy elmélkedjetek egy kicsit ezen és nézzétek meg néhány filmjét mielőtt további ehhez hasonlóan kemény véleményt alkotnátok, de úgyis tudom, hogy mindhiába.
Ui.: még csak nem is rajongok a lányért, és magam sem láttam elég szerepben, hogy valós véleményt nyilvánítsak a tehetségéről, de ami túlzás, az azért már túlzás.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. augusztus 01. 15:33
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Idézet (DennyKeh @ 2013.07.30. 16:19)
Én Emma Stone-t tettem volna az első helyre
de egyébként jó lista 
Édes vagy, de nem tűnt fel hogy ez nem egy szimpátialista? Itt most számszerű tények határozzák meg a sorrendet.
Idézet (Lucyan @ 2013.07.30. 21:51)
Ó jézusom, de nagy hülyeséget mondtál... A színészeknek mégis mi közük van a pophoz? A jó szófordulat erre az "Ilyen a show-biznisz." Kérlek, gondolkodj, mielőtt írsz...
Hallottad már azt a fogalmat hogy hasonlat?
Kérlek, gondolkodj, mielőtt írsz...
Idézet (mse90 @ 2013.07.31. 22:07)
Remélem az én helyesírásommal nem lesz problémád, de mindenféleképpen meg kell jegyeznem, hogy mennyire ellenzem ezt az egész Kristen Stewart-ellenes általános közhangulatot. Mindenki, akinek van egy kis sütnivalója, rájöhet, hogy Stewart a Twilight miatt van a listán, ugyanis ez egy évi keresleti becslés, és bizony abban még mindig simán benne lehet a múlt novemberben bemutatott filmért kapott összeg. Mi másért lenne Lautner szintén benne a 30 alatti legjobban keresők TOP 10-ében? Ne legyünk naivak. A pénzt nem tehetségért osztogatják, ebben az esetben konkrétan egy filmszéria anyagi sikeréért kapott ennyit Stewart. Jennifer Lawrence-ről ez szintén elmondható - imádom a lányt, ezt szerintem minden fórumlátogató tudja már, de ne higgye senki, hogy az Oscar-díjából kaparta össze azokat a millákat.
A másik dolog, hogy kíváncsi lennék, hogy ha leállítanék pár embert, hogy vajon miért is olyan ellenszenves számukra Stewart, fejfogós válaszokat kapnék. "Nem tetszenek a magánéletben hozott döntései" - Miért érdekel titeket ez egyáltalán? "Nem tetszik, hogy nem mosolyog a különböző rendezvényeken" - Örüljetek, hogy van egy színésznő, aki nem akar megfelelni az összes ostoba hollywoodi normának, és nem erőlteti magára állandóan azt a vadalma vigyort! (Kis betű: ezt általában mellesleg senki sem követeli meg a férfi sztároktól.) "De akkor is unszimpatikus a viselkedése és az hogy nem mosolyog!" - Szerencsétlennek introvertált személyisége van, fogadni mernék, hogy millió ismerősötök viselkedik hasonlóan efféle szociális környezetben. És persze a kedvencem: "Dehát nincs is tehetsége és különben is faarcú!" - Láttátok ti egyáltalán bármiben is a tvájlájton esetleg a hófehéren kívül? Belegondoltatok, hogy lehet, hogy az általa játszott karakter az, ami nem követel meg tőle túl széles érzelmi skálát?
Mondanám, hogy elmélkedjetek egy kicsit ezen és nézzétek meg néhány filmjét mielőtt további ehhez hasonlóan kemény véleményt alkotnátok, de úgyis tudom, hogy mindhiába.
Ui.: még csak nem is rajongok a lányért, és magam sem láttam elég szerepben, hogy valós véleményt nyilvánítsak a tehetségéről, de ami túlzás, az azért már túlzás.
+1
Végre egy vmirevaló, józan felfogású intelligens vélemény. (Am olvastam a bemutatkozásod. A Dark Angel-t még esetleg ajánlanám megtekintésre hamár láttam hogy mennyire bejönnek neked a scifi sorozatok
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. augusztus 02. 15:52
Fú de utálom Kristent! Hogytudnak egyáltalán pénzt adniennek a tehetségtelen színésznőnek?
2013. augusztus 07. 15:02
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jennifer Lawrence
2013. augusztus 12. 19:35
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Hát Jenniferen nem csodálom,hisz fantasztikus színésznő. És ott van Emmma Stone is *-*
2013. szeptember 29. 13:58
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Jen! <3
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.