Angelina Jolie Hollywood legjobban fizetett színésznője
2013. július 30. 20:59
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Angelinán nem lepődtem meg hiszen teljes mértékben megérdemli , ugyanis ha valaki akkor ő nem viszi szar helyre azt a pénzt...
Na de Bella Fuckin' Swan (Kristen) az "Alkonyat-filmek csillaga" ....(inkább egy meteorit ami a Föld felé zuhan , hogy elpuszitsa azt...) hát..szerintem messze túúl van fizetve ....
Na de Bella Fuckin' Swan (Kristen) az "Alkonyat-filmek csillaga" ....(inkább egy meteorit ami a Föld felé zuhan , hogy elpuszitsa azt...) hát..szerintem messze túúl van fizetve ....
2013. július 30. 21:22
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Na, végre Angelina az élen, aki megérdemelten van ott. Anistonnak is örülök, bár a szirupos, egy kaptafára készülő történeteit nem tudom végignézni.
2013. július 30. 21:25
Mi az hogy már megint Kristent ócsároljátok.Hagyjátok békén őt.Komolyan.Majd én is a ti kedvenceiteket fogom lealázni.Kristen megérdemli a fizetését.Nem érdekel ki mit mond.Ki állok Kristen mellet.Elegem van hogy megint ez megy !
2013. július 30. 21:43
|
|
MimiBestfriendúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 202120 offline
|
gartulalok neki megerdemli,es nagyon orulok h Emma is a listan van ^^
2013. július 30. 21:51
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (Vixyy95 @ 2013.07.30. 21:41)
Nem semmi
bár szerintem nem mindegyikük érdemli meg (nem akarok neveket felsorolni), de hát "ilyen ez a popszakba." 
Ó jézusom, de nagy hülyeséget mondtál... A színészeknek mégis mi közük van a pophoz? A jó szófordulat erre az "Ilyen a show-biznisz." Kérlek, gondolkodj, mielőtt írsz...
2013. július 30. 21:52
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Csak még azt kellene megértenem,hogy Kristent pontosabban miért is fizetik..
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. július 30. 22:21
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Kristennek semmi keresnivalója itt, a többiek mögött több évnyi kemény munka áll és elő is tudják adni magukat, de ez a bambaképű az eddigi összes filmjében ugyanazt az unalmas arcát mutatja! J Law gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. július 30. 22:29
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nem semmi, hogy Kristen a semmi tehetségével mennyit kaszál. Elég durva.
2013. július 30. 22:38
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
en Kristen helyett Cameron Diaz-t siman beraktam volna..
2013. július 31. 08:19
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.07.30. 22:29)
Nem semmi, hogy Kristen a semmi tehetségével mennyit kaszál. Elég durva.
Ez is mutatja a mai világ színvonalát... de hát ugye, nem ő az egyetlen, aki tehetség nélkül is milliókat keres (csak az ő esetében extrabamba pofa is társul az egészhez).
2013. július 31. 09:22
OH my Natalie...
Na ez a cikk feldobta a napom jó ezzel indulni...
Angelina nem kérdés az egyik legjobb ember a világon a hatalmas szívével.
J-law jól megszedte magát
hát megérdemli.
Kristen a sok twilight-os szuvenírből szedtem meg magát mondtam már amazonba beírod ,hogy twilight és nézzétek meg mennyi sz*rt hoz ki.
Jennifer sikerének örülök.
Emma és Charlize pedig kiváló színésznők bár nem említeném őket egy lapon.
Sandra...Hát nem tudok mit mondani hozzá..mindenesetre nincs kevés pénze..
Natalie és Mila nincs jobb hír annál ,hogy normálisan megfizetik a munkájukat bár reménykedtem Nat-nek ,hogy egy kicsit feljebb jusson de benne van a top10-ben és így is elég jó fizetése van...
Na ez a cikk feldobta a napom jó ezzel indulni...
Angelina nem kérdés az egyik legjobb ember a világon a hatalmas szívével.
J-law jól megszedte magát
Kristen a sok twilight-os szuvenírből szedtem meg magát mondtam már amazonba beírod ,hogy twilight és nézzétek meg mennyi sz*rt hoz ki.
Jennifer sikerének örülök.
Emma és Charlize pedig kiváló színésznők bár nem említeném őket egy lapon.
Sandra...Hát nem tudok mit mondani hozzá..mindenesetre nincs kevés pénze..
Natalie és Mila nincs jobb hír annál ,hogy normálisan megfizetik a munkájukat bár reménykedtem Nat-nek ,hogy egy kicsit feljebb jusson de benne van a top10-ben és így is elég jó fizetése van...
2013. július 31. 10:13
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
jó nekik
mikor fogok én ennyit keresni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.