Ebben az évben Angelina Jolie nyerte el a Hollywood legjobban fizetett színésznője címet, miután az elmúlt tizenkét hónapban 21 és fél millió fontot keresett. Ez 8 és fél millió fonttal több, mint tavaly.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie Hollywood legjobban fizetett színésznője
2013. július 30. 16:23
Ha én ennyit keresnék...jó lenne.
Nem meglepő,hogy Angelina a "legjobb".
Nem meglepő,hogy Angelina a "legjobb".
2013. július 30. 16:25
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
adhatnának egy kicsit nekem is
2013. július 30. 16:35
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Legalább tudjuk, hogy (példának okáért) nem elissza, hanem jótékonykodik! Csak támogatni tudom!
♥
2013. július 30. 16:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
megérdemli..................
2013. július 30. 16:39
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Összehasonlíthatatlanok ezek az összegek a férfi színészek keresleteivel és ez azért elszomorít. Így nem csoda, hogy Angelina Jolie fél kézzel hátrakötve leköröz mindenkit úgy, hogy egy filmje sem jött ki az utóbbi 3 évben. Különben van egy olyan érzésem, hogy Jennifer Aniston sem a filmjeiből szedi meg magát ennyire. Azt már korábban kifejtettem a 30 alatti sztáros cikknél, hogy miért és hogyan kerülhetnek ide olyan "ifjoncok" mint Kristen Stewart és Jennifer Lawrence, és gondolom Emma Stone legnagyobb bevétele is a Pókember-filmek lehettek.
Ha valaki rákezd a "bezzeg Afrikában éheznek a gyerekek" szövegre akkor viszont sírni fogok. Főképp mivel Jolie-nak konkrétan az élete a jótékonykodás - már-már az az érzésem, hogy manapság csak azért csinál filmeket, hogy a keresett pénzből tovább jótékonykodhasson.
Ha valaki rákezd a "bezzeg Afrikában éheznek a gyerekek" szövegre akkor viszont sírni fogok. Főképp mivel Jolie-nak konkrétan az élete a jótékonykodás - már-már az az érzésem, hogy manapság csak azért csinál filmeket, hogy a keresett pénzből tovább jótékonykodhasson.
2013. július 30. 16:58
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Én még mindig nem érten Kristen mit keres a dobogón.. Szerintem Angelina és Jennifer Lawrence teljes mértékben megérdemli.
2013. július 30. 17:08
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Angelina megérdemli ezt a hatalmas összeget, mert ő igényes munkákat ad ki a keze közül, és a vagyona nagyobb felét jótékony célokra költi.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: