Ebben az évben Angelina Jolie nyerte el a Hollywood legjobban fizetett színésznője címet, miután az elmúlt tizenkét hónapban 21 és fél millió fontot keresett. Ez 8 és fél millió fonttal több, mint tavaly.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie Hollywood legjobban fizetett színésznője
2013. július 30. 16:23
Ha én ennyit keresnék...jó lenne.
Nem meglepő,hogy Angelina a "legjobb".
Nem meglepő,hogy Angelina a "legjobb".
2013. július 30. 16:25
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
adhatnának egy kicsit nekem is
2013. július 30. 16:35
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Legalább tudjuk, hogy (példának okáért) nem elissza, hanem jótékonykodik! Csak támogatni tudom!
♥
2013. július 30. 16:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
megérdemli..................
2013. július 30. 16:39
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Összehasonlíthatatlanok ezek az összegek a férfi színészek keresleteivel és ez azért elszomorít. Így nem csoda, hogy Angelina Jolie fél kézzel hátrakötve leköröz mindenkit úgy, hogy egy filmje sem jött ki az utóbbi 3 évben. Különben van egy olyan érzésem, hogy Jennifer Aniston sem a filmjeiből szedi meg magát ennyire. Azt már korábban kifejtettem a 30 alatti sztáros cikknél, hogy miért és hogyan kerülhetnek ide olyan "ifjoncok" mint Kristen Stewart és Jennifer Lawrence, és gondolom Emma Stone legnagyobb bevétele is a Pókember-filmek lehettek.
Ha valaki rákezd a "bezzeg Afrikában éheznek a gyerekek" szövegre akkor viszont sírni fogok. Főképp mivel Jolie-nak konkrétan az élete a jótékonykodás - már-már az az érzésem, hogy manapság csak azért csinál filmeket, hogy a keresett pénzből tovább jótékonykodhasson.
Ha valaki rákezd a "bezzeg Afrikában éheznek a gyerekek" szövegre akkor viszont sírni fogok. Főképp mivel Jolie-nak konkrétan az élete a jótékonykodás - már-már az az érzésem, hogy manapság csak azért csinál filmeket, hogy a keresett pénzből tovább jótékonykodhasson.
2013. július 30. 16:58
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Én még mindig nem érten Kristen mit keres a dobogón.. Szerintem Angelina és Jennifer Lawrence teljes mértékben megérdemli.
2013. július 30. 17:08
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Angelina megérdemli ezt a hatalmas összeget, mert ő igényes munkákat ad ki a keze közül, és a vagyona nagyobb felét jótékony célokra költi.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: