30 éve a csúcson: ez Madonna fantasztikus sikertörténete
2013. július 27. 23:19
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Szuper... Utálom őt.
2013. július 28. 00:28
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Gyülölöm Madonnát! És hogy miért? Ajánlom mindenki figyelmébe a rola szolo dokumentum filmet! amiből mindenki rájöhet h egy büdös kurva.. undorito hang 0 csak közönséges... ennyi
2013. július 28. 01:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Wow, fantasztikusan megírt, igényesen összeszedett cikk lett, úgyhogy minden elismerésem a cikk írójáé, mert egyszerűen fantasztikus lett!
Madonna... nos, én a világ legsokoldalúbb, legegyedibb, legkreatívabb énekesnőjének tartom. Egyszerűen bármelyik albumát veszem - főleg a régebbieket - mindig valami mást, valami egyedit, valami elvontat vonultatott fel. Sosem ragadt le egy stílusnál, vagy egy témánál, hanem folyamatosan fejlődött, hajlott az emberiséggel együtt. Szerintem fantasztikus hangja van, és igaz nem tud annyi hangot kiénekelni, mint Whitney tudott, de a hangjával még a mai napig lesöpri ezeket a mai "énekesnőnek" csúfolt énekeseket, akik az áutótyún nélkül sehol sem lennének, annyira bénák és tehetségtelenek. Madonna egyszerűen megcsinálta azt, amit a mai kis erőlködő tinisztárocskák (májli, demi, szalonna, bíbőr stb.) sosem fognak tudni. Egyrészt dömpinggel vannak az előadók, másrészt meg mindegyikük egy kaptafa, és ugyanazt a sz*rt adják el más névvel más pofizacsival. Valóban lehet őt szeretni, lehet őt utálni, de az való igaz, hogy Madonna olyat alkotott a modern popzenében, ami legendává avanzsálta az idő folyamán. Minden tiszteletem az övé.
Madonna... nos, én a világ legsokoldalúbb, legegyedibb, legkreatívabb énekesnőjének tartom. Egyszerűen bármelyik albumát veszem - főleg a régebbieket - mindig valami mást, valami egyedit, valami elvontat vonultatott fel. Sosem ragadt le egy stílusnál, vagy egy témánál, hanem folyamatosan fejlődött, hajlott az emberiséggel együtt. Szerintem fantasztikus hangja van, és igaz nem tud annyi hangot kiénekelni, mint Whitney tudott, de a hangjával még a mai napig lesöpri ezeket a mai "énekesnőnek" csúfolt énekeseket, akik az áutótyún nélkül sehol sem lennének, annyira bénák és tehetségtelenek. Madonna egyszerűen megcsinálta azt, amit a mai kis erőlködő tinisztárocskák (májli, demi, szalonna, bíbőr stb.) sosem fognak tudni. Egyrészt dömpinggel vannak az előadók, másrészt meg mindegyikük egy kaptafa, és ugyanazt a sz*rt adják el más névvel más pofizacsival. Valóban lehet őt szeretni, lehet őt utálni, de az való igaz, hogy Madonna olyat alkotott a modern popzenében, ami legendává avanzsálta az idő folyamán. Minden tiszteletem az övé.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. július 28. 07:34
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Végig olvastam a cikket és nagyon jó cikk lett!Madonna az egyik kedvencem!
2013. július 28. 07:35
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Blaze13:Ha nem tetszik NEM kell ide írni!!
2013. július 28. 18:13
az a lényeg, hogy ezeket a kommenteket, amik ilyen negatívan érintik ezt a témát, úgysem jelentenek semmit. Nem jelent semmit. Ha én írok ide egy negatív kritikát, nem tőr ki a háború. Semmit nem jelent.
De nekem tetszett a cikk. És szeretem Madonnát.
De nekem tetszett a cikk. És szeretem Madonnát.
2013. július 29. 09:03
Aki pedig csak azzal tud jönni, hogy nem tudja elfogadni a korát - nevetséges és szánalmas. 15-16 évesen könnyű ítélkezni. "100 évig akarunk élni, de 20-nak akarunk látszani" - ez azt hiszem majdnem minden sztárra és a legtöbb nőre igaz.
2013. július 29. 10:54
|
|
Pintér Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 174086 offline
|
jók a dalai és szép karriert fut (futott) ő tényleg a pop királynője és remélem még sok lemeze és dala fog napvilágot látni!! hajrá Madonna!!!
2013. július 30. 13:35
Ez egy remek cikk lett, Madonna nem semmi pályafutással rendelkezik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.