Kutyáknak szóló tévécsatorna indul
2013. július 27. 15:02
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Érdekes, de szerintem jó ötlet ^^
A kutyákat tényleg megnyugtatja!
Jó lenne ha M.O.-ra is behoznák, mivel nyaraláskor nyugodt szívvel hagyom majd itthon az én kis kutyámat
A kutyákat tényleg megnyugtatja!
Jó lenne ha M.O.-ra is behoznák, mivel nyaraláskor nyugodt szívvel hagyom majd itthon az én kis kutyámat
2013. július 27. 15:17
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Hm... ennek semmi értelme nincsen sajnos. A kutyát munkába menet előtt le kell fárasztani, egy jó nagyot sétálni vele, levezetve ezzel az energiáit, és akkor biztos nem szed szét semmit a lakásban, mire hazaérünk. Ennél jobb módszert nem ismerek.
Egy kutyát sokáig nem köt le a tévé, legfeljebb felizgatják az abból jövő hangok. Az enyém a farkasos műsoroktól totál megkergül, keresi a farkasokat égen-földön.
A kutyaugatásra is izgatottan reagál, viszont ha Josh Grobant hallja, pár percig képes egy helyben ülni és figyelni. De csak nagyon rövid ideig köti le a zene. Egész napra biztosan nem.
Sac per kábé 8 órán át zörögjön a képláda, mikor aludhat, pihenhet, rágcsálhatja is a játékait az a szerencsétlen eb békességben?
1 felhasználónak tetszik:
Riley13
2013. július 27. 15:45
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
hátha készül egy a cicák számára is
2013. július 27. 15:51
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Lényegében nem lenne ez rossz ötlet. Egy-két kutyus biztosan jobban érezné magát, megnyugtatná. De ehhez nem feltétlen kell kutyacsatorna, elég ha a rádiót halkan bekapcsolva hagyják (vagy bármelyik TV csatorna megfelel)..egyik ismerősöm kutyája ehhez szokott hozzá.
Viszont amit Grace Benning írt, elég ha lefárasztjuk a kedvencünket és úgy megyünk el otthonról, és addig pihenget, alszik. Mi így szoktuk, és semmi gond nincs vele, ha magára hagyjuk.
Viszont amit Grace Benning írt, elég ha lefárasztjuk a kedvencünket és úgy megyünk el otthonról, és addig pihenget, alszik. Mi így szoktuk, és semmi gond nincs vele, ha magára hagyjuk.
2013. július 27. 15:58
Na jó én most elképzeltem az amerikai kutyákat egy nagy doboz kutyakajával a tévé előtt butulni xD...összességében az ötlet hülyeség, inkább tegyenek a kutyákkal egy nagy sétát és kész!
2013. július 27. 16:25
|
Biaaa9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 207416 offline
|
Nagyobb baromságot nem sikerült kitalálni?! A kutyát meg kell nevelni, hogy ne rágjon szép mindent, és a környezetvédelem meg 0...
" http://www.youtube.com/watch?v=hOFOJc0YwAY
2013. július 27. 17:16
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
hát ez eléggé érdekes ötlet szerintem a kutyákat inkább megnevelni kéne h ne rágja szét a dolgokat ..meg inkább játszanak a szabadban mint h lesik a tv-t de ha ez valakit boldoggá tesz akkor jó
2013. július 27. 17:33
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez,de hülyeség...
2013. július 27. 17:45
|
|
kvanda26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 206805 offline
|
Egyszer,mikor még kicsi volt a kutyám bent lakott a házban.Ketten a nappaliban voltunk, egy kutyakaja reklám volt,elkezdte kaparni a TV-t és nyüszögött:DDannyira cuki volt<3 Nyugodj békében drága szerelmem<3
2013. július 27. 17:58
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
emberi hülyeség határtalan:DD
2013. július 27. 18:14
Ez baromság! Mint egykori kutyatulajdonos azt kell, hogy mondjam, ez baromság. Egy kutya csak is a farkas vonyításra reagál tv-én keresztűl és az sem nyugalmat vált ki belőle, hanem heves területvédelmet és ingerültséget. (Nem csak saját kutyánál figyeltem meg.) A zenés dolgok különösebben nem fogják izgatni a kutyákat. Szóval ez bukta. Harmadrészt egy kutyahelye legyen az előszobába és/vagy az erkélyen a vize eledele hüvös árnyékos helyen és bizony, reggel fel kell kelni egy-félórával hamarabb is, hogy rendesen meglegyen sétáltatva. Persze csak, ha panelos kutyusról van szó.
Másrészt írdatlanúl megtudja dobni a villanyszámlát egy bekapcsolt tv. Ráadásul az ördög nem alszik, bármi történhet azzal a bekapcsolt tv-vel.
Harmadrészt és ez sajnos engem is érint, a távközlés világa szinte minden országban a válság miatt egy L betű alsó részére került, így egyes szolgáltatók bizony, legalább is szerintem az emberi hülyeségen keresztűl akarják megtartani az előfizetőiket.
Amúgy nem lenne hülyeség, ha vegyes kutyás macskás adásokat kreálnának és hébe-hóba becsempésznék egy-egy gyerek csatornára.
Véleményem és észrevételem alapján azon gyerekek, akikkel nem nézettek a fogékony korszakban semmi féle állatokkal természettel foglalkozó csatornát, azok meglehetősen érzéketlenek lettek. (Igen, írja az, aki nemegyszer tett tanubizonyságot arra, hogy milyen érzéketlen tud lenni. )
A macskás rész meg eleve égbekiáltó marhaság. Egy macskát nem lehet lekötni tv-vel.
Másrészt írdatlanúl megtudja dobni a villanyszámlát egy bekapcsolt tv. Ráadásul az ördög nem alszik, bármi történhet azzal a bekapcsolt tv-vel.
Harmadrészt és ez sajnos engem is érint, a távközlés világa szinte minden országban a válság miatt egy L betű alsó részére került, így egyes szolgáltatók bizony, legalább is szerintem az emberi hülyeségen keresztűl akarják megtartani az előfizetőiket.
Amúgy nem lenne hülyeség, ha vegyes kutyás macskás adásokat kreálnának és hébe-hóba becsempésznék egy-egy gyerek csatornára.
Véleményem és észrevételem alapján azon gyerekek, akikkel nem nézettek a fogékony korszakban semmi féle állatokkal természettel foglalkozó csatornát, azok meglehetősen érzéketlenek lettek. (Igen, írja az, aki nemegyszer tett tanubizonyságot arra, hogy milyen érzéketlen tud lenni. )
A macskás rész meg eleve égbekiáltó marhaság. Egy macskát nem lehet lekötni tv-vel.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2013. július 27. 18:23
Hát ez kész. Már nem elég, hogy az ember károsítja magát ezzel, minek a kutyáknak is? Egyébként tök felesleges, a kutya max a hangokat hallja.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett