Elhamvasztották Cory Monteith-t
2013. július 18. 09:44
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nyugodjon Békében Cory
2013. július 18. 10:02
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
Megint megjelent _ToTo_ a pozitív hozzászólásaival... Arra esetleg nem gondolsz, hogy a "drogosoknak" és "piásoknak" is valami okuk van arra, hogy rossz útra térnek? Nem hinném, hogy a legtöbben azért csinálják, mert jaj most ez a menő és hát én menő vagyok... nyilván van ilyen is. De szerintem ez most nem volt szép tőled. Főleg, hogy meghalt. Nem illik halott embert utálni.
Egyébként meg R.I.P., Cory. A Föld elveszített egy értékes embert... a menny pedig szerzett egy angyalt. Ott jobb neki.
Egyébként meg R.I.P., Cory. A Föld elveszített egy értékes embert... a menny pedig szerzett egy angyalt. Ott jobb neki.
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2013. július 18. 10:07
Nyugodjon békében. A családi vitákat pedig úgy hiszem nem nekünk kell megtárgyalni.Szerintem lehetett volna másik képet rakni a színészről ehhez a temetéséről szóló cikkhez. Létezett ő azelőtt is mielőtt Lea Michele-lel egy párt alkottak. ...De azt hozzá teszem nagyon erős lány hogy utoljára megnézte a holttestét, remélhetőleg Cory családja támogatni fogja őt ebben a nehéz időszakban
2013. július 18. 10:12
Idézet (_ToTo_ @ 2013.07.18. 09:40)
Sajnálni kéne, de nem tudom, utálom a drogosokat és piásokat ...
Nem kell sajnálni, de a hozzátartozóihoz lehetne egy kis tisztelet. Drogos, piás volt, de ember (méghozzá egy jó ember, kár ítélkezni emiatt) rengetegnél is több embernek fog hiányozni. A barátnője lehetséges olyan depresszióba fog zuhanni amiből sosem lábal ki
2013. július 18. 10:25
annyira de annyira sajnálom
még most sem tudom felfogni
2013. július 18. 10:26
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én sem tudom felfogni, még mindig. Nyugodjon békében.
2013. július 18. 10:34
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (kellanee @ 2013.07.18. 10:12)
Nem kell sajnálni, de a hozzátartozóihoz lehetne egy kis tisztelet. Drogos, piás volt, de ember (méghozzá egy jó ember, kár ítélkezni emiatt) rengetegnél is több embernek fog hiányozni. A barátnője lehetséges olyan depresszióba fog zuhanni amiből sosem lábal ki
Egyetértek a hozzászólásod első felével, viszont Lea erős nő és én nagyon bízom abban, hogy rendben lesz. Sokan szeretik és támogatják, tudja hogy nincs egyedül.
2013. július 18. 10:54
Sajnálom szegényt, de ez jó megoldás volt. Kitartás az egész családnak.
2013. július 18. 11:17
Idézet (SpecialError @ 2013.07.18. 10:34)
Egyetértek a hozzászólásod első felével, viszont Lea erős nő és én nagyon bízom abban, hogy rendben lesz. Sokan szeretik és támogatják, tudja hogy nincs egyedül.
Remélhetőleg így lesz..
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?