Alig néhány hónapja, hogy megjelent a Kiúton című könyv, máris a bestseller listákat döntögeti. Interjú a szerzővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Minden helyzetből van kiút - Nagy Péterrel beszélgettünk
2013. július 16. 20:58
2013. július 16. 21:07
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Na ez érdekes lehet. Ilyesféle könyveket még sose olvastam. Jó lenne venni egyet.
2013. július 16. 21:20
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
jó cikk...................
2013. július 16. 21:42
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Nicsak,egy magyar író,aki úgy látszik,egy igazi optimista,és nem fél leírni a gondolatait.Jó érzés ilyet olvasni.
Eddig még nem hallottam hírét sem ennek a könyvnek,sem az írójának,de ez alapján kifejezetten szimpatikusnak tűnik Péter és az irománya is.
Egyszerű ember,aki a rengeteg pozitív visszajelzés és a hirtelen "felkapottság" ellenére sem lett öntelt.
Tetszik a gondolkodásmódja,és eddig szimpatikus is.
Ahogy írtam,eddig még nem olvastam ezt a könyvet,de ha lesz rá alkalmam,lehet,hogy beleolvasok,ha magával ragad a történet,akkor elolvasom.
Eddig még nem hallottam hírét sem ennek a könyvnek,sem az írójának,de ez alapján kifejezetten szimpatikusnak tűnik Péter és az irománya is.
Egyszerű ember,aki a rengeteg pozitív visszajelzés és a hirtelen "felkapottság" ellenére sem lett öntelt.
Tetszik a gondolkodásmódja,és eddig szimpatikus is.
Ahogy írtam,eddig még nem olvastam ezt a könyvet,de ha lesz rá alkalmam,lehet,hogy beleolvasok,ha magával ragad a történet,akkor elolvasom.
2013. július 16. 22:33
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Idézet (Kiim @ 2013.07.16. 21:55)
Nincs is felemelőbb érzés, mint egy értelmes cikket olvasni starityn! köszönöm. 
És pont ez a baj,hogy míg az,hogy a vandireksün wcre ment,mindenkit érdekel, de egy ilyen hosszú,tartalmas,és kifejezetten jó cikkre alig érkezik pár komment.
2013. július 16. 23:13
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nagyon jó és tartalmas cikk lett!
Én sem ismerem ezt a könyvet, de nagyon jónak hangzik, ami le van írva róla. Az író pedig az interjú alapján nagyon szimpatikus. Nagyon természetesen beszél.
Én sem ismerem ezt a könyvet, de nagyon jónak hangzik, ami le van írva róla. Az író pedig az interjú alapján nagyon szimpatikus. Nagyon természetesen beszél.
2013. július 17. 08:51
Nagyon tartalmas és érdekes cikk lett!Ezeket olvasom szívesen.
2013. július 17. 08:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Oh ez a cikk nagyon tetszett, köszönet érte: Courtneyy
szerintem fantasztikus lehet a könyv, én személy szerint imádom, amikor a cselekmény több szálon fut
én is írtam korábban egy történetet, egész hosszú volt már, amikor abbahagytam, pedig Anyukám azóta is rágja a fülem, hogy fejezzem be. Szerintem bárkinek sikerülhet valóra váltania az álmait, aki hisz benne, ezt bizonyította most az író is, hiszen végül talált egy benne bízó kiadót és sikerre vitte azt, amiben hitt és amit megálmodott
hatalmas gratuláció neki
ééés természetesen én is játszok a könyvért, mert tudom, hogy imádnám^^
2013. július 17. 11:00
Nagyon jó lett ez a cikk! Biztosan nagyon jó könyv lehet, a története igazán érdekesnek tűnik. Még nem hallottam erről a könyvről, de kíváncsi vagyok rá.
2013. július 19. 20:25
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Nagyon jó a cikk, már alig várom, hogy elolvashassam a könyvet. Egyébként tényleg nem szabad feladni az álmainkat és aki ír és szeretetből ír, egyszer biztos sikerrel jár. Ebben bízom én is.
2013. július 21. 15:20
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Biztosan jó könyv lehet, én elolvasnám.
2013. július 22. 22:12
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Jó cikk lett
2013. július 28. 15:22
Fel nem fogom miért mentem el folyton emellett a cikk mellett. Nagyon tetszik az alaptörténete és az is, hogy saját életből meritette ötletét. Szép tartalmas cikk lett.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: