Öngyilkos lett az Indul a bakterház Bendegúza
2013. július 13. 21:53
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Yuno, én ilyen nem írtam és nem is céloztam rá. Nem művészi tett, a legtöbb öngyilkos nem a sztárvilágból lesz az. Mivel lentebb olvastam, hogy negatívan állsz a témához valószínűleg nem tudod elfogadni, hogy ez egy döntés. Nem gyáva az, aki küzd, de az se megvetendő, aki kilép a körből.
2013. július 14. 03:07
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.07.13. 18:43)
A születéséről nem dönthetett, döntött a haláláról. Az öngyilkos bátor ember, mondom ezt úgy, hogy a családban történt ilyen eset. Felfogni,megérteni nem lehet a kérdésekre nincsenek válaszok. Nem azért lesz valaki öngyilkos, mert a boltban nem köszöntek neki vagy meglökték a metrón. A lélek elviselhetetlen könnyűsége...remélem nyugalomra talált. Nyugodjon békében!
egyetértek
2013. július 14. 09:16
|
|
ViKi0120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 197952 offline
|
Mikor megláttam a cikket én ledermedtem.Hogy,lehetséges ez ugye ez csak vicc?Ezek a kérdések kavarogtak bennem.De,rákellett jönnöm,hogy ez bizony igaz.Hosszú időnek kell eltelnie,hogy újra önfeledten megnézzem a filmet.Egy olyan embert veszítettünk el,aki nélkül nem lenne az:Indul a bakterház.Nyugodj békében!Hiányozni fogsz!
2013. július 14. 10:06
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Nyugodjon békében!
2013. július 14. 10:16
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nyugodjon békében...
2013. július 14. 10:26
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
Úristen, ez nagyon meglepett
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2013. július 14. 11:28
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
devilrose devilrose
A születéséről nem dönthetett, döntött a haláláról. Az öngyilkos bátor ember, mondom ezt úgy, hogy a családban történt ilyen eset. Felfogni,megérteni nem lehet a kérdésekre nincsenek válaszok. Nem azért lesz valaki öngyilkos, mert a boltban nem köszöntek neki vagy meglökték a metrón. A lélek elviselhetetlen könnyűsége...remélem nyugalomra talált. Nyugodjon békében!
Forrás: http://starity.hu/magazin/40030-ongyilkos-lett-az-indul-a-bakterhaz-bendeguza/#ixzz2Z0iNWcfY
eggyet értek
Forrás: http://starity.hu/magazin/40030-ongyilkos-lett-az-indul-a-bakterhaz-bendeguza/#ixzz2Z0iNWcfY
eggyet értek
2013. július 14. 13:56
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Egy embernek hogy juthat egyáltalán ilyen az eszébe???
Na de mindegy nem ítélkezem.........
Nyugodjék békében!
Na de mindegy nem ítélkezem.........
Nyugodjék békében!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: