A Loch Ness-i szörny titka
2013. július 08. 13:27
Hehe.. Én csak abban hiszek, amit látok
Lehet, hogy retusáltak
2013. július 08. 13:42
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nagyon jó cikk lett, gratulálok, nagy érdeklődéssel olvastam végig!
Én hiszek Nessie-ben, de az is lehet, hogy az erdeifenyő-elmélet az igaz. Engem nagyon is foglalkoztat a létezése, hiszen egy ilyen rejtéllyel nem mindenhol kerül szembe az ember.
Én hiszek Nessie-ben, de az is lehet, hogy az erdeifenyő-elmélet az igaz. Engem nagyon is foglalkoztat a létezése, hiszen egy ilyen rejtéllyel nem mindenhol kerül szembe az ember.
2013. július 08. 13:50
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ez egy remek cikk lett, de komolyan! Én hiszek benne.
2013. július 08. 13:52
Nem tudom mit mondjak, nem mondom, hogy hazugság, mert semmi sem lehetetlen! Szerintem van benne valami igaz, ugyanúgy, mint az is igaz, hogy vannak Ufók, voltak/vannak sellők. Szeretek ilyeneket olvasni, mert nagyon érdekesek, és elgondolkodtatóak, hogy mennyi minden van körülöttünk, amiben nem hiszünk, viszont mint már mondtam, nem lehetetlen!!
2013. július 08. 14:02
|
|
regi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 188407 offline
|
Nagyon jó cikk lett
) Én nem hiszek Nessie-ben, de azért kíváncsi vagyok, hogy ki volt az az ember, aki elkezdte ezt... mármint hogy Skóciában van egy tó, ahol létezik egy szörny...
2013. július 08. 14:02
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A Loch Ness egy nagyon keskeny tó egyébként. Igaz, hogy 37 km hosszú, de átlagosan csupán 2,5 km széles.
A tudósok által alkalmazott radar és hanglokátor több esetben valami nagyméretű, mozgó "objektumot" jelzett, amiről viszont vízalatti felvételt készíteni a mai napig nem sikerült senkinek. A helyiek szerint hasonló lény él például a Loch Morarban is, ráadásul a geológusok ezt csak megerősíthetik véleményükkel, miszerint: a felföld tavait ugyanis földalatti barlangok kötik össze, melyek alkalmasak (lehetnek) arra, hogy ezek az ősállatok, vagy ősállat közlekedjen közöttük.
Tény, hogy megosztó dolog Nessie és az ő létezése. Sokan csak a skót whiskeynek tudják be a dolgot
, de tudósok is bizakodóak a témával kapcsolatban, vagyis nincs kizárva, hogy a tóban valóban élt vagy él valamilyen számunka ismeretlen állat vagy állatok. Gerard Durrell (zoológus) például azt mondja, hogy "Egy percig sem akarom azt sugallni, hogy csak úgy, a bizonyítékok alapos megrostálása nélkül fogadjuk el egy történelem előtti időkből származó lény létezését, de én a józan ész határain belül a józan ész szószólója vagyok. Végülis épp elég olyan különlegességet találhatunk világunkban, melyeket ma elfogadunk, holott egykor igencsak kételkedtünk létezésükben. Olyan sokan állítják, hogy manapság nem létezhet egy történelem előtti időkből származó szörny, holott a kételkedőknek csak Új-Zélandra kellene elutazniuk: ott megtalálhatják a tuatarát, mely vajmi keveset ad a tudósok véleményére..."
Nessie a cryptoclidus nevű ősállat lehet: melynek számos csontvázát megtalálták már és állították ki: tökéletesen megfelel a szemtanúk által adott leírásoknak.
A tudósok által alkalmazott radar és hanglokátor több esetben valami nagyméretű, mozgó "objektumot" jelzett, amiről viszont vízalatti felvételt készíteni a mai napig nem sikerült senkinek. A helyiek szerint hasonló lény él például a Loch Morarban is, ráadásul a geológusok ezt csak megerősíthetik véleményükkel, miszerint: a felföld tavait ugyanis földalatti barlangok kötik össze, melyek alkalmasak (lehetnek) arra, hogy ezek az ősállatok, vagy ősállat közlekedjen közöttük.
Tény, hogy megosztó dolog Nessie és az ő létezése. Sokan csak a skót whiskeynek tudják be a dolgot
Nessie a cryptoclidus nevű ősállat lehet: melynek számos csontvázát megtalálták már és állították ki: tökéletesen megfelel a szemtanúk által adott leírásoknak.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2013. július 08. 14:06
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
ez jó cikk lett
2013. július 08. 14:15
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Jó cikk, de egyértelmű, hogy az emberi képzelgés szüleménye. Imádunk félni, kitalálunk lényeket, pedig magánál az embernél undorítóbb, kártékonyabb faj aligha létezik.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2013. július 08. 14:16
Én nem kételkedem benne, hogy kedves Nessie létezik. Jól teszi, hogy nem mutogatja magát, csak ártanának neki az emberek.
2013. július 08. 14:22
Hát, hogy meg mondjam őszintén, én nem hiszek benne. Szerintem ez csak egy kitalált legenda. De amúgy érdekes cikk lett.
2013. július 08. 15:19
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett, köszönet érte
Én nagyon szeretem a Nessie-ről szóló történeteket, élménybeszámolókat, és tudományos (vagy kevésbé) feltevéseket. Igaz, a fenyőset elég nagy hülyeségnek tartom ..
Nem mondom, hogy hiszek benne, azt sem, hogy nem. Ki tudja?
mercisipi Neked pedig szívből gratulálok! Az 1900-as évek eleje-és közepetáján photoshop
""""""""""
Nem mondom, hogy hiszek benne, azt sem, hogy nem. Ki tudja?
mercisipi Neked pedig szívből gratulálok! Az 1900-as évek eleje-és közepetáján photoshop
2013. július 08. 15:26
|
|
Mememeliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 196389 offline
|
szkeptikus vagyok minden téren és nem nagyon hiszek az ilyenekben. az összes dinoszaurusz kihalt, szóval ez az egy hogy maradhatott életben és ráadásul soha sem találják meg, csak néha-néha egy-egy ember előjön vele, hogy "én láttam", csinál egy képet, amin egy fadarab van, vagy még jobb: összetákol valamit ami Nessie-nek néz ki. ha saját két szememmel látnám, vagy valaki végre találna valami hihető bizonyítékot akkor azt mondanám hogy ejha, talán mégis van benne valami...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.