Mert akkora paraszt, mint amekkorámak látszik! Én tuti kidobattam volna! Egy igazi gyökér!
És nem, nem érdekelnek a paramore 'rajongók' szapulásai!
Temetéshez öltözve vett részt barátja esküvőjén Hayley Williams
2013. július 06. 13:31
2013. július 06. 13:38
stílus ide, stílus oda, tényleg van egy határ mit szabad és mit nem, mit illik és mit nem, de ha a barátnője nem volt rá pipa akkor nektek se kéne
a sityak viszont 'oltári' gáz ;o
a sityak viszont 'oltári' gáz ;o
2013. július 06. 13:46
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
a sapka elég durva...
2013. július 06. 13:51
Idézet (matita @ 2013.07.06. 13:31)
Mert akkora p*raszt, mint amekkorámak látszik! Én tuti kidobattam volna! Egy igazi gyökér!
Három kérdés merült fel bennem a hozzászólásod olvasása során.
1. A rajongókat miért írtad idézőjelbe? Ez kb úgy jött le, mintha az összes fanatikus kamu lenne.
2. Ha ennyire nem szereted, mi az istenért jössz ide? Magadat járatod le, bár a profilodat nézve ez még elég enyhe.
3. Sajnos nem mindenki lehet olyan tökéletes, mint Selena Dinnyefejű Gomez. Kíméld meg a népet az alacsony értelmi szintedtől, és folytasd a nyálcsorgatást a túlértékelt sztárjaidra ott, ahol vevők rá. Nem itt.
2013. július 06. 13:59
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (matita @ 2013.07.06. 13:31)
Mert akkora p*raszt, mint amekkorámak látszik! Én tuti kidobattam volna! Egy igazi gyökér!
Ne is haragudj, de azért ez elég erős kifejezés. Ha úgysem érdekelnek a 'szapulások', akkor nyugodtan leírhatom a véleményemet is. Hayley nagyon szép volt, és szerintem egyedül vagyok azzal, hogy nekem tetszett a sapkája. A feketével semmi baj nincs az esküvőn, sőt jobb, mintha rózsaszín csipkében lődörögne. A kidobással meg kissé eltúloztad a dolgokat. Miért dobták volna egyáltalán ki? Nem sértette meg törvényt, ember. Bezzeg ha egy Van Dájreksön tag barátnője menne el ebben a szerinted nem odaillő öltözékben, akkor ajnároznád.
2013. július 06. 14:07
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ilyen egyszerű menyasszony mellett Hayley bármiben feltűnést keltett volna. (És amúgy is... ilyen hajjal (imádom a színét) hol nem kelt feltűnést?
)
A ruhája tetszik, a sapka furcsa választás, de Hayleytől ez a megszokott. (Tudja valaki, mi van a sapka elején?)
A ruhája tetszik, a sapka furcsa választás, de Hayleytől ez a megszokott. (Tudja valaki, mi van a sapka elején?)
2013. július 06. 15:19
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Hayley-tól ezt már megszoktam, hol nem kelt feltűnést?
Főleg, hogy a menyasszonyi ruha nagyon egyszerű volt.
2013. július 06. 15:50
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Tetszik a ruhája, a sapka nem annyira, de a haja...*-* Ez már megszokott tőle, ilyen a stílusa és kész. Amúgy jobb, hogy feketébe volt, nem pedig fehérbe..
2013. július 06. 18:46
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Nem számít milyen ruhában van a menyasszony. Fehéret és feketét nem illik! felvenni esküvőre. Még akkor sem ha ilyen egyszerű a menya ruhája...
Az meg akkora sz*r duma hogy ilyen a stílusa... Gagának milyen? Mégis feltudott öltözni illően esküvőre! Oké hogy koszorúslány volt, adott a ruha, de valjuk be, hétköznapra nem venne fel egy ilyen ruhát. Most mégis megtisztelte a párt, Hayley is megtehetett volna ennyit...
http://starity.hu/magazin/38835-ilyen-koszoruslany-volt-lady-gaga-foto/
Az meg akkora sz*r duma hogy ilyen a stílusa... Gagának milyen? Mégis feltudott öltözni illően esküvőre! Oké hogy koszorúslány volt, adott a ruha, de valjuk be, hétköznapra nem venne fel egy ilyen ruhát. Most mégis megtisztelte a párt, Hayley is megtehetett volna ennyit...
http://starity.hu/magazin/38835-ilyen-koszoruslany-volt-lady-gaga-foto/
2013. július 06. 20:19
|
|
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline
|
Mindenki tudja hogy Hayleynek egyéni stílusa van
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.