A Paramore énekesnője ismét nem bírt magával, feltűnőbb volt, mint maga a menyasszony.
A teljes cikkhez kattints ide!
Temetéshez öltözve vett részt barátja esküvőjén Hayley Williams
2013. július 06. 09:53
2013. július 06. 10:06
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
sztem jól volt felöltözve
2013. július 06. 10:19
Amerikában elvileg fehérrel gyászolnak. Ha ő így érezte jól magátakkor ok!
2013. július 06. 10:39
Tudom, hogy Jeremy Kat társaságát évezte, de nagyon furcsa volt számomra, hogy nem volt ott. Hayley remekül festett szerintem, nekem nagyon tetszett. Nekem is a The Only Exception jutott eszembe az öltözékéről. (David pedig piszok mázlista, ami a Nirvanát illet.) Tudom, megragadtam a lényeget : )
2013. július 06. 10:57
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Nemvolt rossz..
De Hayley nemcsalódtunk benned most sem.
2013. július 06. 11:20
A fekete ruhával nincs nagy baj, de a sapka felejtős.
2013. július 06. 12:28
Hayley alternatív rock énekesnő. most komolyan, mit vártok tőle?
2013. július 06. 12:52
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
az egy dolog hogy Ő nem hisz a szerelemben, de szerintem akkor sem lehet így beállítani egy esküvőre. de ez az ő dolga, attól még azért szeretem Hayley-t
2013. július 06. 13:03
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Neki ilyen a stílusa.Persze,vehetett volna mást is egy esküvőre,de nem követett el bűnt.
Ami talán nem kellett volna az a sapka,de amúgy a ruhájával nekem nincs bajom.
Ami talán nem kellett volna az a sapka,de amúgy a ruhájával nekem nincs bajom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: