Aradi Balázst nem vették fel az egyetemre
2013. június 20. 21:41
|
|
Sophie 1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 204112 offline
|
Azért milyen érdekes, hogy a sorozatban ez pont fordítva történ, ott "Balázs " került be az egyetmre míg "Peti"...
az élet már csak ilyen. Minden esetre én minden jót kívánok Neki, én már biztos kikészültem volna, ha többszöri próbálkozásra sem sikerül.
2013. június 20. 22:01
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
külföldön egész biztos jobb.. én is külföldön élek és sokkal több lehetöség van mind továbbtanulás, mind munka szempontjából.
és akkor mi van ha kiirták a BK-ból ezért, baj hogy optimista vagy hogy vannak tervei? gondolom amugy sem a sorozatban akart megöregedni.
sajnálom, hogy nem vették fel.
és akkor mi van ha kiirták a BK-ból ezért, baj hogy optimista vagy hogy vannak tervei? gondolom amugy sem a sorozatban akart megöregedni.
sajnálom, hogy nem vették fel.
2013. június 20. 22:04
Külföldön minden jobb, általában. Persze vannak buktatók, de hát ez van.
Sajnálom, h nem vették fel.
Sajnálom, h nem vették fel.
2013. június 20. 22:07
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Juj...:S Hát elég nehéz oda bejutni, én úgy hallottam. De biztos sikerül neki valahol máshol. (amúgy nem ismerem ezt a fiút, de sajnálom
)
2013. június 20. 22:17
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Nem szabad feladni amit szeretnénk
2013. június 20. 22:44
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Ehh, ha ennyire nagy ész, azt nem hiszem el, hogy egyetlen egy egyetemre se vették fel. Ez is csak jó dolgában már nem tud mit csinálni, és bejelenti, hogy kimegy külföldre tanulni -.- Ezért nagyon megérte otthagynia a sorozatot.
2013. június 20. 22:56
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Szegény... Nehogymár kimenjen külföldre...
2013. június 20. 22:56
|
|
inez01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 198707 offline
|
Úr isten! Nem vették fel! Milyen nagy hír.... Emberek azért ez már túlzás! Legközelebb azt fogjátok felrakni, hogy nagy feró kutyája fingik. Jó most lehet sajnálni szegényke meg minden, de ezt ne itt, hanem a rajongói oldalán!! LÉGYSZÍÍÍÍ!!
2013. június 20. 23:02
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sajnos ilyen van,de csodálom,hogy nem vették fel..
2013. június 21. 01:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (habibi @ 2013.06.20. 22:44)
Ehh, ha ennyire nagy ész, azt nem hiszem el, hogy egyetlen egy egyetemre se vették fel. Ez is csak jó dolgában már nem tud mit csinálni, és bejelenti, hogy kimegy külföldre tanulni -.- Ezért nagyon megérte otthagynia a sorozatot.
Hát sajnos, nagyon, de nagyon sajnos az egyetemre való bejutás nem mindig attól függ, hogy mekkora ész az illető, hanem attól, hogy ki mennyi pontot tud magának összeügyeskedni. Én nem tartom magamat hülyének, szerintem bírnám az egyetemet is, de egy pár ponttal nem vettek fel a hőn áhított szakra. Miért is? Mert nincsen semmilyen rokkantságom, amivel laponként 40 pontot lehetne kapni, valamint nem vagyok GYED-en és kisebbség sem vagyok, ami csak úgy lazán plusz 100 pont. Megjegyzem, ha lett volna egy papírom, hogy diszlexiás vagyok, simán bejutottam volna a Semmelweis Egyetemre ráadásul államira! Az ilyen BK kaliberű sorozat színészek meg nem keresik magukat halálra egy ilyen gagyika magyar kereskedelmi csatornánál. Hírnevet szereznek maguknak, ugródeszka esetleg a színészi karrier beindításához, de más egyébre nem igazán jó, hisz valószínűleg ő is amiatt hagyta ott a fix állását. Ha tehetném és nem kerülne pénzbe, akkor én is a szülőhazámban tanulnék, de az USA-ban, mint tudjuk, hát minden képzés jó kis pénzbe kerül. Ha megteheti, hogy külföldön kamatoztatja mindezt, akkor hajrá neki!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. június 21. 09:46
|
|
Daimonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 193394 offline
|
Legalább nem adja fel!
De én ezzel nem "dicsekednék". Meg ha Magyarországon nem sikerült neki,akkor külföldön sem hiszem,hogy fog neki,de sok sikert
:*
!!
2013. június 21. 09:49
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"(...) Tavaly nagyon összetörtem, zokogtam és teljesen kiborultam (...)" Azért ennyire nem kellene... Én meg ezzel nem dicsekednék, azon kívül, hogy nem vették fel.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.