A történet Angela Vidalról, a fiatal tévés riporternőről fog szólni, aki élve megmenekül a zombik által ellepett épületből. Azonban az őt váró katonák nem is sejtik, hogy furcsa fertőzést hordoz a szervezetében.
[REC] 4: Apocalipsis (2013)
2013. június 18. 09:43
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2013. június 18. 10:56
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Idézet (Empress @ 2013.06.18. 10:30)
Anyám ez igen. Pontosan nem lehet tudni hogy mikor jelenik meg ?
Ez egy nagyon jó kérés. Már mindenhol kerestem a premier dátumát,de nem találtam.
2013. június 18. 10:59
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Remélem lesz olyan jó, mint az első rész, mert én óriásit csalódtam a harmadik részben.
Könyörgök, ne túlozzanak el benne semmit!
1 felhasználónak tetszik:
Angel
2014. február 07. 15:43
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
|
Idézet (Empress @ 2013.06.18. 10:30)
Anyám ez igen. Pontosan nem lehet tudni hogy mikor jelenik meg ?
Premier: 10 October 2014 (Spanyolország)
2014. február 07. 15:46
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Akkor az "nálunk" (eu többi országa, hozzánk nem jut el) 2015 ha csak nem jön onnan valamilyen verzió.
2014. augusztus 10. 14:00
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
WWa
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. december 16. 08:12
|
|
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline
|
+5 HQ
A film szerintem jó lett. Azt olvastam, hogy ez a befejező rész, de persze lehet folytatni akár, ha akarják, úgy fejezték be. A film Fb oldalán is feltették a kérdést, hogy látnál-e szívesen ötödik részt.
A harmadik rész oltári pocsék lett, nem csoda, hiszen azon kívül mindegyik részben szerepel Manuela Valesco, és a rendezője&írója Jaume Balagueró. Az a rész maximálisan eltér a többitől, és nem is lett meg az eredménye (vagyis de, rajongói elégedetlenség). Én úgy gondolom, itt kiköszörülték a hibát, és próbálták visszahozni azt, ami az 1-2. részben működött. Visszatérünk 2006-ba, arra a napra, amikor játszódik az első két film, és onnan látjuk a történet folytatását.
SOK ZOMBI, (és ha már a Resident Evilben a zombikutya a menő, itt zombimajmok vannak
), jobb forgatókönyv, korrekt látvány. Megéri megnézni, aki kíváncsi már évek óta mi lesz a vége az egésznek.
A film szerintem jó lett. Azt olvastam, hogy ez a befejező rész, de persze lehet folytatni akár, ha akarják, úgy fejezték be. A film Fb oldalán is feltették a kérdést, hogy látnál-e szívesen ötödik részt.
A harmadik rész oltári pocsék lett, nem csoda, hiszen azon kívül mindegyik részben szerepel Manuela Valesco, és a rendezője&írója Jaume Balagueró. Az a rész maximálisan eltér a többitől, és nem is lett meg az eredménye (vagyis de, rajongói elégedetlenség). Én úgy gondolom, itt kiköszörülték a hibát, és próbálták visszahozni azt, ami az 1-2. részben működött. Visszatérünk 2006-ba, arra a napra, amikor játszódik az első két film, és onnan látjuk a történet folytatását.
SOK ZOMBI, (és ha már a Resident Evilben a zombikutya a menő, itt zombimajmok vannak
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?