Starity

Nyilvánosan fojtogatta férje Nigella Lawsont - fotó

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 18. 10:22 #61
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon durva.Saatchi egy gyáva féreg,hogy bántani mert egy nőt,ráadásul nyilvános helyen.
2013. június 18. 10:23 #62
- törölt felhasználó -    
Szegény. sad.gif Nem csoda, hogy Nigella elhúzott.
2013. június 18. 10:25 #63
someone99
someone99

StátuszSocial life ? I don't know her
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 795
Csatolások: 0
Azonosító: 199116
Az igen. jól tette hogy lelépett, egy ilyen barommal én sem szívesen lennék...borzalmas..-.-"
2013. június 18. 10:31 #64
Kristen18
Kristen18
be kind

StátuszGrateful.
Hozzászólás: 3340
Csatolások: 135
Azonosító: 200607
Agyrém..-.- Ez nem normális!
2013. június 18. 10:36 #65
Manna-baba
Manna-baba
visszatérő vendég

StátuszVan aki szebb, és van aki jobb nálam... de olyan nincs aki én vagyok!
Hozzászólás: 136
Azonosító: 203937
Komi????-Ez egy hülye, vagy csak a diliházból szabadult, az tuti.
BOrzaszto:(
2013. június 18. 10:53 #66
love1999
love1999
visszatérő vendég

Státuszrohadt nehéz soha nem TALÁLOM ki!
Hozzászólás: 197
Azonosító: 144044
Ilyen egy jó férj???Szégyenek ezek az emberek -.-
2013. június 18. 10:59 #67
- törölt felhasználó -    
Bírom, hogy látták 100-an és mégsem segítettek neki ... -.-
2013. június 18. 11:00 #68
Lydia
Lydia
we are believers

Státuszfind someone who knows how to calm your storms.
Hozzászólás: 1224
Csatolások: 54
Azonosító: 178865
Te jó isten ohmy.gif Mi van az emberekkel? Először A. Stan-t verik meg brutálisan, most pedig ez? Szerencsétlen nő. Még szerencse, hogy nagyobb dolog nem történt, és hogy a gyerekeik nem voltak ott. Nigella helyesen döntött, hogy azonnal szedte a a sátorfáját! :/ Sajnos nem minden nő ilyen bátor...
2013. június 18. 11:02 #69
- törölt felhasználó -    
Istenem. Ma mindenkit megvernek, és fojtogatnak? reklamalo.gif Szánalmasak, komolyan. omg.gif
2013. június 18. 11:03 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.18. 07:27)
symor:
Végig olvastam az ottani hozzászólásokat és felfordult a gyomrom. Undorító a magyar nép, ez az egész ország, tele van rasszistákkal, homofóbokkal, szexistákkal, szégyenlem, hogy ide születtem. Jövőre költözök ki Londonba, alig várom, de az biztos, hogy ha megkérdezik, honnan jöttem, letagadom, hogy magyar vagyok, én nem égetem magam ezzel. Persze, más országban is vannak ilyen emberek, de itt minden második ember primitív.
wrestlingfan:
Ez a hozzászólásod is elég rasszista. Nem általánosíthatsz, hogy minden arab nőverő és erőszakos. Persze, náluk a vallás miatt többen vannak, de a liberálisabbaknál ilyen nem fordul elő, ott a nő egyenrangú. Ráadásul pont a mohamedán vallás mondja ki, hogy a nőt kell tisztelni a legjobban, mert ő adja az életet, csak sajnos sokan félreértelmezik ezt, és szerintük a nő csak egy dologgal foglalkozhat, a gyerekneveléssel.
Viszont rengeteg az olyan mohamedán, akik bár vallásosak, az életvitelük mégis a nyugati kultúrához hasonló. Sztárpéldát is tudok mondani, Zayn Malik (One Direction). Csak lány testvérei vannak, de azok is úgy élnek, mint minden nyugati nő, buliznak, randiznak, divatosan öltöznek, nem korlátozza őket az apjuk semmiben, ahogy a feleségét sem.
Mégis mindig támadják őket a származásuk miatt, és még a 10 éves kislányt is azzal fenyegetik, hogy kinyírják, ha nem takarodik vissza Pakisztánba. Szóval inkább ne ítélj el egy népcsoportot se, mert a fehér keresztény ember a leggusztustalanabb, legprimitívebb, legbeszűkültebb, legarrogánsabb és legaggresszívabb az összes közül, bármelyik másik népcsoport többet ér nála. (Mellesleg fehér vagyok és meg vagyok keresztelve, úgy mondom ezt).

Na ezzel egyetértek. A leírt "keresztényi család" felfogás is azért lehet, mert míg régen kb 50-es évekig a családfő, majdnem mint egy ezüsthátú, távolságtartó és tekintélyes volt, aki nem verte a családot, mert nem volt szűkség rá, addig most már ez nem így van, egyenjogú a két fél, viszont vannak azok a patkányok, akik miután magukhoz édesgették szerencsétlen nőt bedurvítanak, elő jönn a kivel telefonálhatsz, a mennyit telefonálhatsz stb stb és ha nem tetszik csat az első pofon, a végén már rendszeres lesz. Meg persze van a "Kocsma után első a család" emberek is. Ráadásul a legtöbb keresztény, akivel találkoztam mind azt hitte, hogy ő Isten akaratából van, ergo bármit tesz az előre elrendeltett. (nagyon veszélyes gondolat)

Ezt még hozzá akartam tenni este, de nem volt hozzá kedvem. A egyik férfi tanárom mondta.
"Egy pasi otthagyhatja csaját felcsinálva, de egy férfi ártószándékkal nem érhet kedveséhez". Érződik a különbség.
És én ezt vallom, egy férfi legyen férfi és ne egy tesztoszteron túltengéses majom.
És én sem vagyok vallásos, talán a materializmussal lehetne engem definiálni, de még azzal se igazán.

A támadások nem a vallás miatt van. Már régen nem. Ez (sajnos) egy európai felfogás, a nagy integrációs törekvések most keltenek tíz-kilenc év útán csak igazán visszatetszést az emberekben, és sokan a multikultiban látják a Európa vesztét. És erre benzínként zúdult a válság. Az angoloknak ott vannak az indiaiak és pakisztániaiak, a franciáknak az algírek, a németeknek kisebb mértékben a törökök. Ráadásul az alsó és középosztály, pont az a réteg, amelyik eleve fogékonyabb a szélsőségekre, érzi veszélyben megélhetését a tömérdek bevándorló miatt.

És ez nem a beszűkültség és nem a primitívség jele, ez annak a jele, hogy az emberek a szűkebben vett közössége, nem tűr meg homlokegyenest más embereket. Részben félnek tőlük, egyszer nem tudnak velük mit kezdeni (Ez részben a mi hibánk is) és talán a legfontosabb és legegyszerűbb magyarázat, mások. És ide érthetők a rebelis gondolkodók, a bevándorlók, és mindenki más is, aki nem illik bele abba, a többségi társadalom által kreált sablonba.

És első István intelmeit figyelembe véve az ember csak értelmes és változatos bevándorlókat szeretne az országába és nem egyféléből több ezret. (Ezt is sokan félre értelmezik, nem az "őslakosoknak" kell több idegen nyelven beszélni, hanem a többi kultúrával kellene megismerkedni, azáltal, hogy befogadja.
Befogadni a tudást és kamatostúl kihasználni/felhasználni)
Szerintem sokak szerint még ez is csúnya gondolat, de ez a lényege. Befogadni azokat, akik tudásukkal nővelhetik az ország gazdaságát.

Egyébként az említett négy családból három volt nagyon vallásos és zárkózott, csak azt hallotuk, hogy a férfi ordítozik és csapkodja a dolgokat. Hívtunk rájuk rendőrt, de nem volt következménye, csak csönd lett. A nőknek meg csak a szemük látszott ki mind három esetben.
A negyedik, mint említetted mindent megadott a családjának, a felesége havi szinten legalább egy 50-100 ezret költhetett ruhákra. És az ürge fényesdélben evet valami kása szerüséget ramadamkor, mellé egy üveg sőrt. Nem itt született, hanem Afganisztánban, és megtanult szépen magyarul is. És nincs is vele probléma. Na így kell beilleszkedni.

Igen, tudtam jól, hogy lesz rasszista felhangja annak, amit írok, legalább is olyanok, akik ezt rasszizmusként fogják értékelni. Ezzel tisztában voltam. Magamat nem tartom rasszistának, nem vagyok se homofob, se szexista.
Magamat szürke és unalmas embernek tartom, aki figyel, probál minden hülyeséget észrevenni.
És igen, egyetlen nyomoronc miatt nem tőrhetek pálcát egy egész kultúra fölött.
2013. június 18. 11:06 #71
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
Ez nem normális dolog!
2013. június 18. 11:20 #72
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Azonosító: 164487
Ez a világ, már nem normális!!!
2013. június 18. 11:27 #73
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Az ilyen pasit megölném..
Csak egyszer emeljen rám kezet..
2013. június 18. 11:28 #74
Christiina
Christiina

Státuszlove yourself
Hozzászólás: 504
Csatolások: 110
Azonosító: 175233
Egyiknek sem jutott volna eszébe segíteni, á minek? Megvannak bolondulva a férfiak mostanában.
2013. június 18. 11:49 #75
- törölt felhasználó -    
OMG hát ilyen egy "jo" férj..........o.O
2013. június 18. 11:54 #76
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Kamu, az egész fotósorozatot nézve mindenképpen.
2013. június 18. 12:03 #77
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Mik ezek a hírek te jó isten blink.gif Először agyonvernek egy nőt, máshol majdnem megfojtják... komolyan az ilyeneket nem lehet férfiaknak nevezni, csak valami szánalmas abnormális elmebeteg állatnak, akiknek börtönben a helyük, vagy minimum kényszerzubbonyban reklamalo.gif
Az meg külön "dicséretes", hogy a drága nézőközönség milyen "segítőkész" volt omg.gif
2013. június 18. 12:04 #78
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
szegény.. mai világ..
2013. június 18. 12:07 #79
- törölt felhasználó -    
Senki sem segített ... hát persze, had szenvedjen ...
2013. június 18. 12:10 #80
Nemmindegykivagyok
Nemmindegykivagyok
visszatérő vendég

StátuszBeach! Bitch? Beach? Bitch!-V&Jimin
Hozzászólás: 372
Csatolások: 96
Azonosító: 171444
Én Nigella helyében feljelenteném!!! Milyen ez a mai világ ahol egy "férfi" képes megütni egy nőt??!! ohmy.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok