Nyilvánosan fojtogatta férje Nigella Lawsont - fotó
2013. június 18. 09:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Idegbeteg!! Ez a férfi sem lehet normális!
2013. június 18. 09:38
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Panni66 teljesen mindegy mi áll a háttérben az erőszak nem lehet megoldás és Nigella-t elnézve nem éppen játékról volt szó...
2013. június 18. 09:45
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (wrestlingfan @ 2013.06.17. 22:49)
Mit várjon az ember egy arab fickótól.
Elárulnád, hogy mi bajod velük? Nem egy arab férfiről hallottam akik egyáltalán nem nőverők. Hogy a Koránnal kapcsolatos dologra is reagáljak, abban nem az áll, hogy verd halálra a nőt. Ez azért ott sem így működik.
2013. június 18. 09:46
|
|
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 696 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline
|
EZ NEM FÉRFI! Az olyan ember, aki bántalmazza a feleségét, vagy csak kezet emel egy nőre, az ne nevezze magát férfinek. A legszánalmasabb tettek élén áll, ha megütnek egy nőt, ráadásul Ő a saját feleségét bántotta. Ebbe már csak egy furcsább dolog van, méghozzá az, hogy Nigella egyszerűen nyugtatni próbálta... egy ilyen emberrel nem érdemes foglalkozni se.
2013. június 18. 10:00
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (Lizania @ 2013.06.18. 09:45)
Elárulnád, hogy mi bajod velük? Nem egy arab férfiről hallottam akik egyáltalán nem nőverők. Hogy a Koránnal kapcsolatos dologra is reagáljak, abban nem az áll, hogy verd halálra a nőt. Ez azért ott sem így működik.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy a Koránban sok olyan dolog nem szerepel, amit a vallási fanatikusok hirdetnek, mint például a "Szent háború". Viszont az igaz, hogy a Közel-Keleten (és ez nagyobb részt az arab világot takarja) a nőknek még mindig hallgass a neve és hasonlók, ott természetes, hogy a nőnek lekevernek egy pofont vagy megruházzák.
Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ettől minden arab ilyen ebben teljesen igazad van.
2013. június 18. 10:08
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (SpecialError @ 2013.06.18. 10:00)
Szerintem maradjunk annyiban, hogy a Koránban sok olyan dolog nem szerepel, amit a vallási fanatikusok hirdetnek, mint például a "Szent háború". Viszont az igaz, hogy a Közel-Keleten (és ez nagyobb részt az arab világot takarja) a nőknek még mindig hallgass a neve és hasonlók, ott természetes, hogy a nőnek lekevernek egy pofont vagy megruházzák.
Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ettől minden arab ilyen ebben teljesen igazad van.
Persze ezt lehet sejteni, de manapság már sokkal többre becsülik a nőket is, mint mondjuk 100 évvel ezelőtt. (igaz hatalmuk az még mindig nincsen semmi felett)
Legyünk őszinték? Máshol nem természetes? Minden egyes földrészen vannak olyan helyek ahol ez hót természetes, Magyarországon is. Az egyetlen különbség Arábia és a többi földrész között (ez hülyén hangozhat, de igazán nem tartozik se Ázsiához, se Afrikához, a kettő között van) a vallás, az éghajlat és az állandó háborúzás.
2013. június 18. 10:09
Ehhez lehet mást hozzászólni minthogy elmebeteg?!
Gyáva az aki egy nála kisebb és gyengébb nőre kezet emel! Maga a szánalom -.-'
2013. június 18. 10:19
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Undorító az ilyen ember.Nem értem miért nem szóltak rá, hogy ne fojtogassa vagy vmi..
Szerintem Nigella jobban is jár ha külön válnak egy ilyen vadállat mellett nem érdemes élni.
Szerintem Nigella jobban is jár ha külön válnak egy ilyen vadállat mellett nem érdemes élni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: