Nos, azt gondolom, az emberek java része azért nem segít semmilyen helyzetben a bajbajutottnak, mert félnek. Jómagamból kiindulva mondom ezt, nem biztos hogy általános, de minden alapvető sötét megmozdulás alapja a félelem, szóval szerintem van benne igazság.
Az hogy arab a pasi vagy nem, teljesen mindegy, a szituációban semmit sem számít. Az erőszakos megmozdulás azért is lehet, mert a férfi elvesztette esetleg a domináns szerepét, és így mutatja ki, "ki hordja a nadrágot". Az nagyon meglep, hogy mindennek Nigella esett áldozatul, ugyanakkor számomra ez is azt bizonyítja, hogy a "sztárok" élete sem könnyebb az átlagemberénél, ugyanúgy vannak problémái, talán még több is meg nagyobbak is, mint nekünk.
Nyilvánosan fojtogatta férje Nigella Lawsont - fotó
2013. június 18. 08:11
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Undorító. Az ilyen NEM férfi!!Egy nőt sem érdemel meg. Remélem háromszor kapja vissza az életben! Nagyon sajnálom Nigellát!
2013. június 18. 08:31
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Ez a férfi undorító, mondjuk az ilyen nem férfi!!! >:(
2013. június 18. 08:34
Mindig is gyűlöltem azokat a férfiakat, akik nőket bántanak! Legyen az egy akármilyen nő. A férfi erősebb. Gyáva alak! Nem tudom, hogy egy nála erősebb emberrel ezt meg merte volna csinálni! Rohadjon meg!
2013. június 18. 08:44
|
|
Revensvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 421 Csatolások: 43 Azonosító: 195644 offline
|
Joker2000
,,Mindig is gyűlöltem azokat a férfiakat, akik nőket bántanak! Legyen az egy akármilyen nő. A férfi erősebb. Gyáva alak! Nem tudom, hogy egy nála erősebb emberrel ezt meg merte volna csinálni! Rohadjon meg!''
egyet értek veled :///
,,Mindig is gyűlöltem azokat a férfiakat, akik nőket bántanak! Legyen az egy akármilyen nő. A férfi erősebb. Gyáva alak! Nem tudom, hogy egy nála erősebb emberrel ezt meg merte volna csinálni! Rohadjon meg!''
egyet értek veled :///
2013. június 18. 08:49
Utálom az olyan férfiakat akik nőket bántalmaznak. Semmi joguk nincsen hozzá,az ilyen emberek egytől egyig gusztustalanok.
2013. június 18. 08:50
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
A gyomrom forog az ilyen emberektől, legszívesebben minden ilyet a saját módszerével ismertetném még, ha tudja milyen az, amikor egy olyan személy bántalmazza aki ellen tehetetlen. Az hogy ma magyarországon nem létezik a családon belüli erőszak fogalma számomra olyan szinten felháborító és vérlázító hogy a vérnyomásom az egekbe szökik még csak ha rágondolok akkor is. És egyébként a családon belüli erőszak nem csak nőket érint hanem gyerekeket és férfiakat csak sajnos általánosságban a nőket érint, ettől nem feminista meg mit tudom én milyen mozgalom szülte. Egyszerűen szerintem minden embernek meg van a joga ahhoz, hogy az otthonában félelem nélkül élhessen, legyen az Nigella vagy a szomszéd Lujza.
Az pedig hogy senki nem segített rajta nem meglepő, szomorú, de nem meglepő, mert mindenkinek csak arra van esze hogy a telefonján kattingasson hogy aztán a képeket felpakolhassa az internetre azzal meg nem is foglalkozik hogy ez a másiknak mennyire fájó és megalázó. Én láttam azokat a képeket is, ahol Nigella távozik az étteremből, a szemébe kattingatják a fényképezőt, de senki nem kérdezi meg tőle hogy jól van-e vagy bármi..
Az pedig hogy senki nem segített rajta nem meglepő, szomorú, de nem meglepő, mert mindenkinek csak arra van esze hogy a telefonján kattingasson hogy aztán a képeket felpakolhassa az internetre azzal meg nem is foglalkozik hogy ez a másiknak mennyire fájó és megalázó. Én láttam azokat a képeket is, ahol Nigella távozik az étteremből, a szemébe kattingatják a fényképezőt, de senki nem kérdezi meg tőle hogy jól van-e vagy bármi..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 18. 08:57
candy attack, te is égbekiáltó butaságokat írsz. undorítónak nevezed a magyar népet, minden 2. embert bunkónak titulálsz, mindezt pár megkeseredett, unatkozó, az interneten inkognitóban nagyszájú ember véleményére alapozva. mondd csak, vannak egyáltalán barátaid, jársz-e közösségbe? az általánosításnak sosem voltam híve, de ha már egy kalap alá vetted az összes magyart azt áruld el, az általad favorizált britek miért/mitől jobbak? ők nem ugyanolyan emberek mint mi? hümm? az étteremben lévő 'britek' végignézték, hogyan fojtogatja a férje nigella-t, eközben fényképeztek, majd nem voltak rest beszámolni a sajtónak, de ácsi! egy sem hívta a rendőröket vagy ment oda közbeavatkozni. vajh miért nem?
ehh, talán jobb is ha ezzel a felfogással, nem égeted a magyarokat és valld csak magad nyugodtan akárminek. személy szerint én azt tartom végtelen nagy butaságnak, amikor valaki egy teljes népet, nemzetet, népcsoportot ítél meg egy-két egyén viselkedése alapján.
származásodból adandóan sok mindenre büszke lehetnél, kár hogy divatos szóhasználattal éljek -nem vagy képben..
vagy ha mégis, akkor áruld el kérlek hány országnak van olyan gazdag történelme, mint magyarországnak? amerika a maga alig 500 éves történelmével, népek/nemzetek olvasztótengelyeként elbújhat mögöttünk. egyáltalán a kultúra, népi hagyomány mond neked valamit?
ehh, talán jobb is ha ezzel a felfogással, nem égeted a magyarokat és valld csak magad nyugodtan akárminek. személy szerint én azt tartom végtelen nagy butaságnak, amikor valaki egy teljes népet, nemzetet, népcsoportot ítél meg egy-két egyén viselkedése alapján.
származásodból adandóan sok mindenre büszke lehetnél, kár hogy divatos szóhasználattal éljek -nem vagy képben..
vagy ha mégis, akkor áruld el kérlek hány országnak van olyan gazdag történelme, mint magyarországnak? amerika a maga alig 500 éves történelmével, népek/nemzetek olvasztótengelyeként elbújhat mögöttünk. egyáltalán a kultúra, népi hagyomány mond neked valamit?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 18. 09:04
Te jó ég! Ez az ember undorító! Szegény nő! Ki tudja mióta megy át hasonló dolgokon! Ráadásul a bamba "nézők" sem segítettek neki. Remélem nem zaklatja tovább Nigella-t és békében elválnak!
2013. június 18. 09:19
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na ez már nagyon durva lekéne sittelni élete végéig
szegény nő ki tudja mit tett még vele
2013. június 18. 09:25
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
úristen ez nem normális
2013. június 18. 09:26
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Felfordul a gyomrom az ilyen aljas emberektől. Egyszerűen az ilyet máglyán kellene elégetni, a kedves szemtanúkkal együtt, akik csak nézték és fényképezgettek de segíteni már nem jutott idejük... Undorító.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.