12 éven keresztül vallásos iskolába jártam és mindig is hittem Istenben. Nem vagyok se gyogyós semmilyen mentális bajom nem lett attól, hogy hittem benne. Annyira semmit nem tudtok az egészről, ilyeneket írtok ,hogy "büszke lehet magára, hogy hangokat hall" vagy " nem is tudom eldönteni, hogy ez szánalmas vagy szomrú". Most felvilágosítanék mindenkit az, hogy sugallatott kapott nem egyenlő azzal, hogy hangokat hall. Imádkozott és az döntés nyugtatta meg a leljét, hogy feladja az álmait és inkább csendes normális életet él. Nem tudjátok elképzelni, hogy a hit mennyi problémán átsegíti az embert mennyire megnyugvást nyújt. Nem fogjátok megérteni, hisz nem így nőtettek fel ezért senkit nem hibáztatok, de ha valamiről semmit sem tudtok, még is milyen jogon mertek róla nyilatkozni, ráadásul hülyesegeket. Ha most nem is de később valamilyen módon vallást gyakoroltok rájöttök majd, hogy semmit se tudtatok az egészről. .
"Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek.
Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek." Máté7:1-2
Ennek a lánynak sok boldogságot kívánok, és gratulálok, hogy megtért hisz ahoz óriási hit kell.