elképesztő
én biztos nem nézném meg
Durva! Kétfejű cica született!
2013. június 14. 11:17
|
|
Betta15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 182964 offline
|
Yura :
Ilyenkor az lehet a gond, mint azoknál az ikreknél, ahol az egyik felemészti a másik még az anyaméhben, s később mütéttel távolítják el testvére maradványait. Szerintem felemésztette az erősebb cicus a testvérét, de az arca ott maradt, úgy láttam, csak az egyik arca aktív.
Szerintem is ez történhetett
szegényke
Ilyenkor az lehet a gond, mint azoknál az ikreknél, ahol az egyik felemészti a másik még az anyaméhben, s később mütéttel távolítják el testvére maradványait. Szerintem felemésztette az erősebb cicus a testvérét, de az arca ott maradt, úgy láttam, csak az egyik arca aktív.
Szerintem is ez történhetett
2013. június 14. 11:50
Szegénykék... Nagyon aranyosak, de biztos rossz lehet nekik..:/
2013. június 14. 12:00
Idézet (Average Girl @ 2013.06.13. 18:14)
NEKI IS JOGA VAN AZ ÉLETHEZ!!
Ott a pont
2013. június 14. 12:45
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
nagy on cuk i és remélem tényleg megélik a felnőt hort
2013. június 14. 12:55
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Hát én nem tudom h az ilyen állatnak egyáltalán élnie kéne,mivel az állatokat nem értjük meg,nem tudjuk 100 % osan megmondani h mi a baja, mi fáj neki ...stb!Így honnan tudjuk h ha ő/ők életben maradnak mit éreznek mellette,lehet h fájdalmai vannak,vagy éppenséggel nehezükre esik ez az egész h így kell élniük... én sajnálom a cicusokat...
1 felhasználónak tetszik:
completely
2013. június 14. 13:39
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Szerintem nagyon aranyos, és remélem, hogy megmarad. Ha meg úgy lesz, talán műtétielg el lehet távolítani az egyik arcot.
Igazi különlegesség. Ha gondja lenne nem maradna meg. Megszületett az új sztár.
Igazi különlegesség. Ha gondja lenne nem maradna meg. Megszületett az új sztár.
2013. június 14. 13:42
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (lA-dONNA @ 2013.06.13. 19:55)
Úristen, szegénykén megszakad a szívem
:""( Eleve imádom a kiscicákat, de ez... nagyon sajnálom szegényt, csak kínlódni fog még akkor is ha "egészséges"... az lett volna a legjobb ha elaltatják
Az anyja is nem véletlenül hagyta magára, az állatok megérzik, hogy az ilyen természetellenes dolog, erre a barom gazdája meg nevelgeti és villog vele, hülye idióta

Miért ha neked ilyen cicád születne, vinnéd elaltatni, meg megölnéd? Nagyon nemes volt tőle, hogy nem dobta ki a fenébe és nem is adta oda senkinek, hanem megtette amit lehetett. Ő is egy érző lélek, miért ne érdemelné meg az életet??? Szerencséje van, hogy ilyen gazdát kapott aki jól bánik vele. Neked meg nem mindegy, hogy villog-e vele? Ez különlegesség, nem hasznot akart ebből húzni, csak megmutatni a világnak, hogy ilyen is van.
2013. június 14. 14:20
|
|
csakegydirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline
|
jajj, szegénykém
♥ a gazdája tényleg nagyon kedves volt, hogy nem hagyta ott.
2013. június 14. 14:20
|
|
csakegydirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline
|
és remélem megmarad
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.