Idézet (TarjaNightwish @ 2013.08.03. 23:48)
Áhhh bocsi de ez most viccesen jött ki tudod most nálunk olyan helyzet állt elő hogy anyámék nemsűrűn lesznek itthon egy ideig mivel élvezik az életet HÁLA A JÓÉGNEK szóval szabadtérvan bulizás előtt

ez a rádió meg...tesóm akarta hogy valami tuc-tuccos izét keressek és enyhén összekutyultam valamit és ezlett belőle most metált hallgat tuctuc helyett

amúgy tényleg majdnem újrakellet éleszteni amikor Manuela megszólalt énmeg"mivaan??ez nagyon király aztán jött a Wish stb...mostmeg valami gőzőmsincs,hogy mimegy bár az előbb WT volt méghozzá a drága
Angelsneaggódj énmajdnem minden nap elkell,hogy tűrjem a mulatóst fujj

Velem is ez van most, tegnap például annyit headbangeltem amíg nem voltak itthon, hogy nem bírom mozgatni a nyakam. De megérte.

Amikor megláttam, hogy a Valentine-t hallgatod a rádióban, nagyon elképedtem, én csak egy-két klasszikusabb számot szoktam elcsípni, mint például a rózsáim Sweet Child O' Mine-ja, a Nirvana Smells Like Teen Spritije vagy az Aerosmith Cryin'-ja (nem mintha ezeket nem imádnám és hallgattam volna orrvérzésig.) Azt meg nem is gondoltam volna, hogy ismerik a Xandriát például olyan szinten, hogy a rádióban játsszák őket. Persze, a Wish meg a WT esetében érthető, de őket sem nagyon hallottam még rádióadókból. Amikor Pesten voltam amúgy, mi is állítgattunk valamit, és egy klasszik rock adót találtunk is, szóval legalább akkor szólt valami értelmes a rádióból. Itthon meg maradnak a cd-k és a youtube
Korpiklaani - You Looked Into My Eyes