Justin Bieberre kihívták a rendőrséget, de nem állt szóba velük
2013. május 28. 19:54
|
|
szabka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 198639 offline
|
Idézet (ercsi2000 @ 2013.05.28. 19:20)
Én csak a Bieber fanok "magyarázatait" várom 
Van 1-2 olvasd el,és ha valami nem tetszik,akkor kattints tovább!!!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 28. 19:55
Pedig azt hittem már, hogy véget értek a botrányok, erre tessék... Nagyon sajnálom, hogy ezt csinálja. Kockáztatja mások életét, sőt, még a sajátját is. Nem tudom, mire jó ez, mert így csak tönkreteszi magát (főleg ha még drogozik is). Pedig ezt nagyon nem akarom.
2013. május 28. 19:55
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ez nekem már tényleg sok(k). Amit ő csinál már a nagyképűség és a hülyeség határtalansága. Nagyon remélem, hogy valami baj fog történni vele, mert máshogy szerintem már nem fog észhez térni soha...Pedig ilyet nem szoktam kívánni ismeretlennek, de máshogy nem fog leszállni a földre sajnos...
2013. május 28. 20:01
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199788 offline
|
Én ezt nem hiszem el!! Az lehet, hogy gyorsan hajtott , de nemhiszem , hogy drogozott !! Szerintem a szomszédjai és a szemtanúk féltékenyek és nem bírják ezért mondták azt ,hogy gyorsan hajtott és,hogy rátegyenek egy lapáttal azt mondták, hogy drogozott!!! Am. nembiztos, hogy a drogtól nem volt tiszta a tekintete mástól is lehet már ha igaz szerintem. nem igaz!!! És az is lehet,hogy az egész nem igaz csak kitalálta vaki. !!enyi !! Én akkor is Justin mellet állok!!!!
) <3 <3
2013. május 28. 20:04
|
|
InLoveWith1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 202720 offline
|
Hát én ezen a bibör gyereken már nem is lepődöm meg
látszik hogy neveletlen és beképzelt mint a legtöbb sztár manapság
2013. május 28. 20:04
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199788 offline
|
És amugy is aki nem bírja minek olvassa a róla szóló cikkeket!!
2013. május 28. 20:05
Ja, csak lehet, h ha balesetet okoz, ő épen megússza, más meg lehet, h megal.
A magyarázatok nevetségesek
Mástól is lehet nem tiszta a tekintete? Mitől?
A csokoládétól? Ja, persze... úgy látszik, sokan nem találkoztak még szemtől szembe drogossal, ha ekkora baromságokat mondanak. Nem kell védeni őt tovább.
A magyarázatok nevetségesek
Idézet (Lizania @ 2013.05.28. 19:55)
Ez nekem már tényleg sok(k). Amit ő csinál már a nagyképűség és a hülyeség határtalansága. Nagyon remélem, hogy valami baj fog történni vele, mert máshogy szerintem már nem fog észhez térni soha...Pedig ilyet nem szoktam kívánni ismeretlennek, de máshogy nem fog leszállni a földre sajnos...
2013. május 28. 20:10
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
|
Chelsy : én már láttam nem is egyet sajnos és fiatalok!!
2013. május 28. 20:12
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Budaházi Dorina @ 2013.05.28. 20:01)
Én ezt nem hiszem el!! Az lehet, hogy gyorsan hajtott , de nemhiszem , hogy drogozott !! Szerintem a szomszédjai és a szemtanúk féltékenyek és nem bírják ezért mondták azt ,hogy gyorsan hajtott és,hogy rátegyenek egy lapáttal azt mondták, hogy drogozott!!! Am. nembiztos, hogy a drogtól nem volt tiszta a tekintete mástól is lehet már ha igaz szerintem. nem igaz!!! És az is lehet,hogy az egész nem igaz csak kitalálta vaki. !!enyi !! Én akkor is Justin mellet állok!!
) <3 <3
Süt az értelem eme hozzászólásodból, elárulom ha még nem tudnád
Charlotte Benning
Mindig féltékenységről beszéltek. Megtaláltátok ezt a szót az idegen szavak szótárába és mostantól ezt használjátok?
Miből gondoljátok, hogy bárki is féltékeny lenne rá, mert ti azok vagytok?
Ezt nem igazán értem.
És pont egy amerikai foci sztár, aki szép karriert futott, majd ő lesz a féltékeny, nem is a gyerekét félti egy eszeveszett száguldozótól, másrészt gazdag környéken lakik Bieber nem egy külváros gettójában, mindenki a csúcson van ott, mi a fészkes fenére legyenek féltékenyek a szomszédok?
Miből gondoljátok, hogy bárki is féltékeny lenne rá, mert ti azok vagytok?
Ezt nem igazán értem.
És pont egy amerikai foci sztár, aki szép karriert futott, majd ő lesz a féltékeny, nem is a gyerekét félti egy eszeveszett száguldozótól, másrészt gazdag környéken lakik Bieber nem egy külváros gettójában, mindenki a csúcson van ott, mi a fészkes fenére legyenek féltékenyek a szomszédok?
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
ju egyre durvább dolgok történnek vele
2013. május 28. 20:13
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nem tudom felfogni, miért nem fejeli már meg valaki... De úgy, hogy egy életre elmenjen a kedve az ilyen viselkedéstől! Nem tudom, mi játszódhat le ilyenkor ennek az ostoba kölyöknek a borsónyi agyában, de hogy nem komplett, az tuti-Úristen...
Istenemre mondom: egy eszméletlenül nagy tasli, sőt még annál is több kellene neki, semmi több. Az apja helyében úgy gatyába ráznám, hogy nem lenne benne köszönet, és még aggkorában is emlegetné a h*lyéje!
Charlotte Benning
2013. május 28. 20:14
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
|
Lizania: mindjárt sütni fog neked is !! Inkább húzz el innen!!
2013. május 28. 20:19
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
|
ivett102: Köszönöm!! Végre egyetért velem valaki !!!
) <3 <3
2013. május 28. 20:24
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (Budaházi Dorina @ 2013.05.28. 20:01)
Én ezt nem hiszem el!! Az lehet, hogy gyorsan hajtott , de nemhiszem , hogy drogozott !! Szerintem a szomszédjai és a szemtanúk féltékenyek és nem bírják ezért mondták azt ,hogy gyorsan hajtott és,hogy rátegyenek egy lapáttal azt mondták, hogy drogozott!!! Am. nembiztos, hogy a drogtól nem volt tiszta a tekintete mástól is lehet már ha igaz szerintem. nem igaz!!! És az is lehet,hogy az egész nem igaz csak kitalálta vaki. !!enyi !! Én akkor is Justin mellet állok!!
) <3 <3
falra tud az ember mászni az ilyen naiv tini picsáktól amilyen te vagy
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.