A kritikusok unalmasnak tartják a Másnaposok 3-at
2013. május 28. 19:13
|
|
OneHundredMillionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 194145 offline
|
pedig nem lett olyan rossz csak semmibe sem különbözik az előző kettőtől...attól még nézhető
2013. május 29. 09:44
|
|
csakegydirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline
|
még egyeltalán nem láttam, de azért trailer szerint biztos nagyon jó
2013. május 29. 15:38
nem fogok hazudni most az egyszer őszinte leszek... Sz*rok rá...Az a baj ,hogy ezek a kritikusok nem tanultak semmit... semmit
2013. május 29. 18:29
|
|
Tiny Angelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 202682 offline
|
Szerintem egyáltalán nem unalmas. Ebben is megvannak azok a jó humoros jelenetek (főleg a vége). Szépen zárták az utolsó részt, de az egyszer biztos, hogy a legeslegjobb az az első rész.
2013. június 01. 13:29
Hát nem tudom, nekem nagyon tetszik, jókat nevettünk rajta barátnőmmel.
2013. június 08. 16:48
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Nekem tettszett.
2013. június 08. 22:46
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
Nekem iszonyatosan tetszett!
A kritikusok rengeteg filmet néznek, unhatják már, szerintem nincs is olyan film, amire azt mondják, hogy tökéletes
A végén szétröhögtem magam
2013. június 20. 17:04
|
|
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline
|
A kritikusok nyomorékok. 2013 eddigi legjobb filmje lett
<3
2013. június 29. 14:43
Nekem nagyon tetszett, sokat nevettem, jó rész volt és tökéletes lezárás.
Ezek a kritikusok meg ugye nem magyarul látták, szóval érthető. Az eredeti szinkronnal uncsi, mert mindenhol azt mondják hogy WTF, a magyarban meg ugye több kifejezés van erre, szóval szerintem ez is egy probléma volt nekik.
De magyarul nagyon tetszett, imádtam!
Ezek a kritikusok meg ugye nem magyarul látták, szóval érthető. Az eredeti szinkronnal uncsi, mert mindenhol azt mondják hogy WTF, a magyarban meg ugye több kifejezés van erre, szóval szerintem ez is egy probléma volt nekik.
De magyarul nagyon tetszett, imádtam!
2013. július 01. 11:12
Szerintem menjenek a kritikusok a jó, büdös....-ba! Imádom a filmet, jah meg Bradley-t.
2013. július 10. 21:05
Az első rész lett szerintem a legjobb. De a többi sem rossz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: