A kritikusok unalmasnak tartják a Másnaposok 3-at
2013. május 26. 17:06
Láttam az első kettőt,és nagyon jó volt,szóval ez sem lehet unalmas.Kinek mi a véleménye...
2013. május 26. 17:45
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Már a második sem volt annyira jó, mint az első,
szinte ugyanaz csak más helyszín és alaptörténet.
szinte ugyanaz csak más helyszín és alaptörténet.
2013. május 26. 19:31
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Remélem azért nem olyan uncsi, mint azt mondják, barátnöimmel el szeretnénk menni rá és szerintem senki nem akar egy ratyi filmet.
2013. május 26. 20:10
Engem sem érdekel, hogy mit mondanak ezek az okostojások, akkor is megnézem.
2013. május 27. 07:34
Úgy tudtam vicces film és már láttam az első részét is.Én akkor is megnézem .Nem érdekelnek a fogyatékos kritikusok .
2013. május 27. 11:26
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Nos igen, nekem is meglepő volt. Az elsőt nagyon szerettem, izgi, vicces, a másodikon ledöbbentem, hogy ennyire nem erőltették meg magukat az írok, megcsinálták másodszor is UGYANAZT a filmet és a harmadik... dög unalom... FACT!
2013. május 27. 19:00
Az első 2 részét már láttam.Az 1. nagyon tetszett, a 2. is csak már olyan elcsépelt volt.De azért megnézem a 3. részét is.
2013. május 28. 15:12
|
|
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline
|
Én nagyon imádtam az első két részt..és igazából a 2.-at láttam először tehát az nekem jobban is tetszett. Kíváncsi leszek a 3.-ra..szerintem annyira nem rossz, mint aminek mondják
2013. május 28. 18:21
Már az első rész is unalmas volt, annyira, hogy akinek volt esze az már a felénél felállt a moziteremben, a másodikat pedig meg se nézte ...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: