A kritikusok unalmasnak tartják a Másnaposok 3-at
2013. május 26. 11:41
én nekem egyik rész se tetszett. már amúgy sincsen benne semmi új
2013. május 26. 12:53
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Nem érdekel, hogy ki mit mond nekem akkor is tetszett az 1, 2 rész és + kurva jó volt (Y) a 3 részét is megfogom nézni .. ennyi ! Valakinek tetszik valakinek nem .
2013. május 26. 13:24
Nekem tetszik az első és a második rész is,lehet,hogy a harmadik már nem annyira...
2013. május 26. 13:28
Ezt a részt már tuti, hogy nem fogom megnézni. A második is nagyon erőltetett volt, az elsőt meg éppen hogy el lehet viselni, bár az is kellőképpen gusztustalan.
2013. május 26. 14:33
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szerintem az első része több, mint nagyon jó volt. A másodikat alig pár napja néztem meg. Sokkal durvább volt mint az első, de tetszett. Az elsőt lehetetlen felülmúlni, de majd megnézem a harmadik részét is. Nem hiszem hogy tényleg ennyire rossz lenne..
2013. május 26. 14:47
Egyik sem az a hú de vicces film, csupán annyi, hogy vannak jó pillanatok. A harmadik részt még nem láttam, de meg szeretném nézni, bár nem tudom...
2013. május 26. 14:55
|
|
kitti20018visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 3 Azonosító: 196888 offline
|
Neee! Remélem, hogy nincs igazuk és valójában pedig jó film. Én szeretem az első két részét szóval remélem ez sem lesz csalódás, habár ezzel a hírrel eléggé lelomboztak.
2013. május 26. 14:57
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nekem az 1. rész az bejött, a 2. már nem tetszett, tudni lehetett hogy Phil felhívja a menyasszonyt és Stu a nyakába ugrik hogy hol az eltünt személy.... meg írták hogy most nem lesz legénybúcsú. De akkor ez hogy is fog történni? Meg ez már a moziba is 12-es karikával kerül be.
2013. május 26. 15:17
Én úgy gondolom, hogy egy filmnél mindenki maga alkosson róla véleményt magának ha már látta. Most én is tudnák más filmeket "fikázni" mint ahogy itt fent írták a cikkben de lehet, hogy ettől függően másnak még tetszeni fog. bár nem tudom még nem láttam a filmet ezért is mondom.
2013. május 26. 15:27
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En akkoris megnezem
Sose hallgatok a kritikusokra!
Egyebkent ott voltam a premieren, talalkoztam mind a 4 szinesszel, es annyira boldogok voltak meg minden
Biztos nem esett nekik jol, ha ezt olvastak, de amugyis a rajongok nem fogjak oket cserben hagyni
Egyebkent ritka, mikor egy jo kis vigjatek annyira jo, hogy meg kernek belole. Szoval szerintem csak buszkek lehetnek magukra a szineszek!
Bradleeeyyy <3
Bradleeeyyy <3
2013. május 26. 15:36
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Már a második része is unalmas volt. De én azért reménykedem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: