Meryem Uzerli nem hajlandó visszatérni Törökországba
2013. május 26. 14:18
|
|
Hanna M.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 1 Azonosító: 202572 offline
|
Remélem nem igaz, Meryem csodálatos színésznő, és Hürrem szerepe rá illik, nem másra!
Mind a 2 évadot, ami eddig megy, imádtam, és úgy jön le, hogy szereti a munkáját, amit mellesleg szuperül csinál, szerintem nem hagyja csak ott, és nem hagyja cserben a rajongóit, de akárhogy is dönt, és szeretni, és tisztelni fogom Meryem-et.
Mind a 2 évadot, ami eddig megy, imádtam, és úgy jön le, hogy szereti a munkáját, amit mellesleg szuperül csinál, szerintem nem hagyja csak ott, és nem hagyja cserben a rajongóit, de akárhogy is dönt, és szeretni, és tisztelni fogom Meryem-et.
2013. május 26. 15:01
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nem tudom,de egyre jobban arra jutok ezzel kapcsolatban,hogy egy kissé eltúlzott cikk lett,plusz külföldön is kissé felturbózták ezt az egészet...Muszáj lennie egy szerződésnek,bárminek,a mai világban már mindenről szerződést írnak/irattatnak alá,kizárt,hogy egy ilyen nagy költségvetésű + nagy jövőnek szánt sorozat színészeivel nem íratnak ilyet alá,amihez tartania kell magát,aztán ha ez lejár oda megy ahova akar..stb. Főleg egy főszereplő...Szerintem csak túl van ez bonyolítva,hogy legyen miről beszélni...vagy ha tényleg ez lenne az utolsó rész,akkor valami reklám jól jön mindig...Ezzel kiváncsivá tennék az embereket,hogy hogyan oldják meg..stb,és jön a több néző...Plusz Meryem szerintem szereti a munkáját,és bármennyire ki van,egy részt már szerintem befejezne....
2013. május 26. 15:07
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
menjen csak visszaaa!!!!
nagyon jó sorozat!!! nehogy a főszereplő otthagyja a sorozatot..-.-
2013. május 26. 18:14
|
csokkkkovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 152510 offline
|
Azért jó lenne, ha visszatérne, nagyon dekoratív és tehetséges színésznő. Mintha direkt ki szeretne cseszni a csatornával és a stábbal. Ó, ha nekem kéne Törökországban élnem!
2013. május 26. 19:47
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Ezt a hírt nem fogadtam valami jól
Pedig nagy kedvenc! Léééééci menj vissza Meryem!
2013. május 27. 08:22
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem értem a döntését
2013. május 27. 08:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem ez az egész egyszerűen fel van fújva. Ha a színész kimerül, akkor joga van ahhoz, hogy az egészségére való tekintettel szüneteljen a forgatás.
Egyébként szerintem a hír kacsa vagy a szerző félreértette az eredeti cikket. Szerintem szó sincs róla, hogy Meryem otthagyná a sorozatot. Egyrészt ugye biztos van szerződése, másrészt pedig valóban kulcsfigurája a történetnek. Egyszerűen besokallt, helyrejön és majd folytatják. Valószínűleg a kimerültség beszélt belőle. De feltöltődik és folytatja ott, ahol abbahagyta. A sorozat ennyit ki fog bírni.
A másik ötletem pedig az, hogy tényleg kamu az egész és a történet eljutott arra pontra, ahol Hürrem karakterének távoznia kell. Mint ismeretes, Hürrem a valóságban előbb hunyt el, mint a szultán, aki még jócskán tovább élt ezután és élete végéig gyászolta szerelmét. Nagyjából követem a sorozat történéseit, bár a jelenlegi török epizódokkal annyira én sem vagyok képben, már ami a cselekményt illeti.
Szóval oda akarok kilyukadni, hogy ez valamiféle reklámnak minősül, de inkább az első verziót találom valószínűnek.
A sorozat még közel sem ér véget a törököknél, ha jól tudom, folytatják a forgatásokat és az utolsó részt jövő évben kívánták leadni.
Amúgy meg üzenem a fanyalgóknak, hogy a Szulejmán igenis jó sorozat és ha valaki a helyén kezeli, akkor pontosan tudja, hogy a maga műfajában igenis nagyszerű darab. Valóban nem a végletekig hű a történelemhez, de a sztori főbb vonalai ezekhez igazodnak. A tölteléket meg nyilván sokszor ki kell találni, mert nincs mindenre magyarázat a múltból. Meg hát ha valaki érdeklődik a téma iránt, simán utána tud nézni hiteles forrásokból. Én például hála a sorozatnak, elkezdtem utánajárni az oszmán történelemnek és jelzem, nem holmi szennylapok által (Blikk, Epizód és társai). Én ezek tudatában követem az eseményeket és még így is maximálisan leköt, mert igenis remekül megoldották az egészet. Csodás a kép, a jelmezek, fantasztikusak a színészek és a történetet is sikerült úgy megcsinálni, hogy érdekes is legyen a 21. század emberének, meg be is mutassa az oszmán birodalom akkori történéseit, még ha nem is 100%-os pontossággal. Inkább ez a sorozat, mint a sok nyáltól csöpögő, mindig ugyanarról a szóló nagy 0 sorozat. Vagy mint a kétmilliomodik hüIye helyszínelős marhaság. Lassan mi is előrukkolhatnánk a "Mucsaröcsögei helyszínelők" című eposszal.
Egyébként szerintem a hír kacsa vagy a szerző félreértette az eredeti cikket. Szerintem szó sincs róla, hogy Meryem otthagyná a sorozatot. Egyrészt ugye biztos van szerződése, másrészt pedig valóban kulcsfigurája a történetnek. Egyszerűen besokallt, helyrejön és majd folytatják. Valószínűleg a kimerültség beszélt belőle. De feltöltődik és folytatja ott, ahol abbahagyta. A sorozat ennyit ki fog bírni.
A másik ötletem pedig az, hogy tényleg kamu az egész és a történet eljutott arra pontra, ahol Hürrem karakterének távoznia kell. Mint ismeretes, Hürrem a valóságban előbb hunyt el, mint a szultán, aki még jócskán tovább élt ezután és élete végéig gyászolta szerelmét. Nagyjából követem a sorozat történéseit, bár a jelenlegi török epizódokkal annyira én sem vagyok képben, már ami a cselekményt illeti.
Szóval oda akarok kilyukadni, hogy ez valamiféle reklámnak minősül, de inkább az első verziót találom valószínűnek.
A sorozat még közel sem ér véget a törököknél, ha jól tudom, folytatják a forgatásokat és az utolsó részt jövő évben kívánták leadni.
Amúgy meg üzenem a fanyalgóknak, hogy a Szulejmán igenis jó sorozat és ha valaki a helyén kezeli, akkor pontosan tudja, hogy a maga műfajában igenis nagyszerű darab. Valóban nem a végletekig hű a történelemhez, de a sztori főbb vonalai ezekhez igazodnak. A tölteléket meg nyilván sokszor ki kell találni, mert nincs mindenre magyarázat a múltból. Meg hát ha valaki érdeklődik a téma iránt, simán utána tud nézni hiteles forrásokból. Én például hála a sorozatnak, elkezdtem utánajárni az oszmán történelemnek és jelzem, nem holmi szennylapok által (Blikk, Epizód és társai). Én ezek tudatában követem az eseményeket és még így is maximálisan leköt, mert igenis remekül megoldották az egészet. Csodás a kép, a jelmezek, fantasztikusak a színészek és a történetet is sikerült úgy megcsinálni, hogy érdekes is legyen a 21. század emberének, meg be is mutassa az oszmán birodalom akkori történéseit, még ha nem is 100%-os pontossággal. Inkább ez a sorozat, mint a sok nyáltól csöpögő, mindig ugyanarról a szóló nagy 0 sorozat. Vagy mint a kétmilliomodik hüIye helyszínelős marhaság. Lassan mi is előrukkolhatnánk a "Mucsaröcsögei helyszínelők" című eposszal.
2013. május 27. 19:37
|
|
Lolytavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 198392 offline
|
Szerintem nem adna csak úgy fel egy sorozatot amit ennyien néznek szerintem csak kimerült és szeretne egy kicsit pihenni de biztos visszamegy majd remélem!
2013. május 28. 13:32
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ez a hír KACSA!
Annyi igaz belőle, hogy Meryem elfáradt és pihenni fog, de nem száll ki a sorozatból és folytatja a munkát.
Annyi igaz belőle, hogy Meryem elfáradt és pihenni fog, de nem száll ki a sorozatból és folytatja a munkát.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: