Íme, a legbizarrabb lakatlan szigetek
2013. május 27. 16:40
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Nem mennék oda szívesen, de megmondom őszintén, durvábbra számítottam.
2013. május 27. 18:41
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
O_O durva! amúgy is hiszek az ilyen paranormális dolgokban .... de milyen érdekes....Mary....egy elmegyógy intézetben.... O_O igazat mondtak amikor megvettük a Blody Mary DVD-t mert az volt ráírva "Blody Mary története igaz,létezett,és ne próbáld felébreszteni" vagy valami ilyesmi XD na de az a lényeg hogy lesz@rtam röhögtem hogy "PEEERSZEEE HOOOGYNEEE IGAZ MII?" de mostmár ügyelek arra hogy miket mondok...
2013. június 19. 11:52
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Az a zongorás elég félelmetes lehet. Bár én megnézném egyszer valamelyiket de CSAK 1 NAPIG!
2013. június 19. 12:00
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Hugikah a Blody Mary nem itt volt. Blody Mary iogazi neve Mary Weighton (asszem) és ő egy királynő vagy hercegnő volt. Akit az esküvője napján öltek meg egy fürdőszobában a vérével fel akarta írni a tükörre a gyilkosa nevét de nem tudta befejezni mert addigra már meghalt. A holttest-ét megtalálták de kicsit később az is eltűnt. Állítólg a tükör fogságba ejtette. És úgy kell meg idézni ,hogy 3 gyertyával oda állsz a tükör elé és 3X azt mondod Blody Mary. Ha valaha öltél embert (vagy még az előző életedben) akkor megjelenik az esküvői ruhájában és megöl téged. De szerintem ahhoz ,hogy valaki is megidézhesse szerintem az a tükör kéne amire a vérével írt. Hiszen az ejthette fogságba de ki tudja. Ez egy örök rejtély.
2013. július 05. 19:23
|
|
Tobicatubicaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 204663 offline
|
Ezek a történetek, vérfagyasztóak voltak számomra!
2013. július 27. 22:49
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Nem tudom, hogy de eddig elkerülte ez a cikk a figyelmemet
Nagyon jó!
A babák szigetéről és az Alcatrazról már hallottam, de jó volt több ilyen helyet is megismerni
Úgy elmennék ezekre a helyekre!
A babák szigetéről és az Alcatrazról már hallottam, de jó volt több ilyen helyet is megismerni
Úgy elmennék ezekre a helyekre!
2013. július 28. 08:07
Nagyon jó cikk lett, én is csak most találtam rá...
De nagyon tetszik, szeretem az ilyen történeteket
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.

0 felhasználónak tetszik: